Şimdi Ara

Ap Teemo vs Ad Teemo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılabileceği gibi, siz hangi buildi tercih ediyorsunuz ? Teemo'yu AD olarak mı AP olarak mı kullanıyorsunuz ?

• Teemo oynamam ama izlenimlerime göre ap olması daha iyi çünkü mushroomlar çok vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Teemo oynamam ama izlenimlerime göre ap olması daha iyi çünkü mushroomlar çok vuruyor

Ad olursa da, feci vuruyor normal attack ile
  • Ad daha iyi. Ap tf'de napıcak o karmaşada mushroom mu koyacak? Ya da mushroomları çimenlere koyup beklicek mi? Kendini gösterip geri mi çekilecek? En nefret ettiğim şey teemo oynarken karşıma teemo gelmesi. Eğer ap oynuyorsa ki çoğu oynuyor çok rahat alıyorum. Tek yararı beleş ward oluyor. Benim tercihim Ap+ad ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Ad daha iyi. Ap tf'de napıcak o karmaşada mushroom mu koyacak? Ya da mushroomları çimenlere koyup beklicek mi? Kendini gösterip geri mi çekilecek? En nefret ettiğim şey teemo oynarken karşıma teemo gelmesi. Eğer ap oynuyorsa ki çoğu oynuyor çok rahat alıyorum. Tek yararı beleş ward oluyor. Benim tercihim Ap+ad ama.

Kullandığın buildi yazsana bi

• ben q burst ap oynarım buildim rabadon-rylai-mpen boots-lich bane-zhonya-dfg ya da morello oluyor son item, %70 morello
    işte teamfightta ad carrye q+3 basic attackla canını yarılayıp ölmek senin görevin. Ama asıl olayı o değil, her metreye mantar koyuyorsun, 4ünü patlatan ölüyor zaten, can çekişmelerini izlemek heyecanlı
    Onun dışında herkes on hit effect kasar frozen mallet-madred-wits end-mpen boots falan tam build aklımda değil
  • Ap tabiki de. DFG+Q süper bir burst damage.1 e 1 de adamı mushroom'a oturtabilirsen adam direk /ff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Ap Teemo vs Ad Teemo

bugun böyle bir build yaptım gayette etkili oldu nasıldır sizce hatalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

Ap Teemo vs Ad Teemo

bugun böyle bir build yaptım gayette etkili oldu nasıldır sizce hatalımıyım?

bloodthirster yerine lantern 2 yanındaki kılıçtan item yerine(adını unuttum) wits end alsaydın tam olurmuş.
  • Ad ile ap karışımı.
  • Ap'ı %100 kasarsan kötü As-Ap kasınca hiç bir şey duramaz önünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ap'ı %100 kasarsan kötü As-Ap kasınca hiç bir şey duramaz önünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ap'ı %100 kasarsan kötü As-Ap kasınca hiç bir şey duramaz önünde.

Ohh really? O.o
  • AP oynamak için mushroom'ları iyi yerleştirmek lazım
  • eğer takıma yarı supp luk yapıcaksan damege konusunda AP oyna mushroomların bır felakete yol acıcak karıs rakip için ama eğer dersen cary severım TF ler bensiz olmaz dersen bas AD yı at q nu ad carylerıne calıs sonra saga sola :)
  • AP useless. Full AD daha da useless. Teemo iş gören bir champion değil, anca Garen gibi championları counterlamak için offtank olarak iş görebilir.
  • Ap As gercekten guzel oluyor. Nashor's tooth + malady ustunede de ap kasinca gayet guzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magic dps oynuyacaksın,ad den farkın kalmıyor ayrıca mushroomlar çok iyi vuruyor,tek kötülüğü sustain eksikliği.
  • Teemo = ASAP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.