Şimdi Ara

AP Sion'a Nashor'un Dişi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4 lanede (solo,mid,jung,sup) oynamayı seviyorum.Ancak Mid Lanede karşı apc ye karşı çoğu zaman zorlanıyorum özellikle 6 levelde işlevsiz bir ultiden e yeteneğini de verdiği maç sonunda 250-300 candan dolayı açıyorum.İlk item Nashor'un Dişi kassak hem cd azaltması hem as vermesiyle ulti ve e yeteneği daha işlevsel olur mu ? Ya da hiç karıştırmayıp Lich bane-Rabedon-Ölümateşi devam mı etsem.Nashor işe yaramaz mı ?

• sion midin temel amacı roamdır.al turuncu botunu git diğer lanelere, çatur çutur killini al.bildiğin buildden şaşma.ultin useless.ne yaparsan yap öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: atletli streamer

sion midin temel amacı roamdır.al turuncu botunu git diğer lanelere, çatur çutur killini al.bildiğin buildden şaşma.ultin useless.ne yaparsan yap öyle

O zaman spellere teleport ekleyeyim lanelerden ayrılmayıp kulemi de vermeyeyim O ulti hiç kaçış yolu yok yani hafif as da kassak en azından daha çok can yeniler diye düşünmüştüm

• heronun kendisi işe yaramadığından fazla zorlama ad gitsen q-w hasar vermiyor ap gitsen e-r işe yaramıyor tank kassan hiçbir işe yaramıyor nashorn pek işe yaramaz bence klasik build daha iyi olur illa oynayacaksan
  • O ulti ap sion için leş ben e sklinide açmam ap oynarsam. Nashor da çöp bi eşya zaten sadece kayle için yapılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

heronun kendisi işe yaramadığından fazla zorlama ad gitsen q-w hasar vermiyor ap gitsen e-r işe yaramıyor tank kassan hiçbir işe yaramıyor nashorn pek işe yaramaz bence klasik build daha iyi olur illa oynayacaksan

Ben useless olduğunu düşünmüyorum 83,3 win rate var he lig tahta o ayrı :( Ben de farklı arayışlar içine girdim jung da ap soloda ad sup da teama göre kasınca gayet iyi KDA ortaya çıkıyor midde ise normal bir ap herodan geride kalıyor sadece bir düşünceydi normal buildden ayrılmamak en iyisi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExPixLee

quote:

sion midin temel amacı roamdır.al turuncu botunu git diğer lanelere, çatur çutur killini al.bildiğin buildden şaşma.ultin useless.ne yaparsan yap öyle

O zaman spellere teleport ekleyeyim lanelerden ayrılmayıp kulemi de vermeyeyim O ulti hiç kaçış yolu yok yani hafif as da kassak en azından daha çok can yeniler diye düşünmüştüm

zaten plat ve altındaysan kule de vermezsin.Ya karşı mid dumur olur ne yapcağını şaşırır.Yada bottakilerin '' yav yeter .... ... ... sion geldi gelsene .... '' baskısından seni kovalamaya çalışır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Warmong" ve "Turrent" konusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExPixLee

quote:

zaten plat ve altındaysan kule de vermezsin.Ya karşı mid dumur olur ne yapcağını şaşırır.Yada bottakilerin '' yav yeter .... ... ... sion geldi gelsene .... '' baskısından seni kovalamaya çalışır.

Ok ben cevabı aldım normalden şaşmayacağım yorumlar için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

O ulti ap sion için leş ben e sklinide açmam ap oynarsam. Nashor da çöp bi eşya zaten sadece kayle için yapılmış.

Teemoya, dianaya da çıkılıyor nasıl kayle için

• bence sion adc şampiyonudur.
  • Ad offtank Sion topta terör estiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: shortcut

quote:

O ulti ap sion için leş ben e sklinide açmam ap oynarsam. Nashor da çöp bi eşya zaten sadece kayle için yapılmış.

Teemo oynayan kaldı mı ya diana için de pure ap tavsiye ederim zaten her skil arası 1 aa vursan pasifi patlatıyorsun gereksiz kalıyor nashor.

• gereksiz item
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shortcut

quote:

Teemo oynayan kaldı mı ya diana için de pure ap tavsiye ederim zaten her skil arası 1 aa vursan pasifi patlatıyorsun gereksiz kalıyor nashor.

Açıklaman doğru yahu sadece çıkılıyor hala demek istedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.