Şimdi Ara

AP/Def/Hp vesaire hesaplaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PVP server sahibi veya bir yolla şu 2 charı deneyebilecek birisi varsa bu charlar ile ilgili "AP,DEF,HP,MP,Ressist" bilgilerini kesin olarak verebilirmi?
    KingOfKnightta hesaplama yaptım ama kesinlikle bir hata var. Kafamdaki chara benzer char sahiplerine sorduğumda 3k+ ap veriyorlar King of knight 2.6k zor çıkartıyor.

Assassin:
    LV 80
    Full DEX artan HP verilmiş
    +0 Iron neck
    +0 Iron belt
    +3 Ring Of Life(Dual)
    +3 Rogue Earring(Dual)
    +9 Chitin set(Dex)
    +9 Shard
    +9 Dark Vane

Warrior:
    LV 80
    Full STR artan HP verilmiş
    +0 Iron neck
    +2 String Of Skulls
    +1 Ring Of Courage (Dual - +2'de olabilir)
    +8 Shell set (Veya +7 Krowaz set)
    +2 Warrior Earring(Dual)
    +9 Chaos Baal

Warrior içinse 3.1k(wolflu) ap aldım. Sitede bir hata olduğunu düşünmeye başladım yada doğrumu bunlar. Assassin için o ap olması imkansız gibi geliyor aynı charın Howling +3(4 görünümlü) ve krowaz 7 setli haline 3.2k ap var diyen biri vardı serverda. kingOfKnight dışında bir hesap yöntemi varsa söylerseniz veya ordan hesaplayıp söylerseniz sevinirim

PVP serveri olanlar belki benim için uğraşırsa bu 2 charı editleyip hazırlar ve bakarsa çok sevinirim Gerçi çok fazla şey istiyorum ama

Şimdiden teşekkürler.

• King Of Knighta girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

King Of Knighta girme

Girdim artık AP hesaplıcam diye Niye ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

King Of Knighta girme

Key Logger , Trojan ne arasan var o sitede inanamasan arastirabilirsin +9 choas ball giderse yazik olur
  • quote:

quote:

quote:

King Of Knighta girme

Key Logger , Trojan ne arasan var o sitede inanamasan arastirabilirsin +9 choas ball giderse yazik olur

Format atıcam zaten yakın zamanda sorun değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

King Of Knighta girme

Bide soruna gelim Asas yap Warriorun itemleri asasin itemleri yaninda kötü duruyor ayrica KOK yanlis hesapliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

King Of Knighta girme

Bide soruna gelim Asas yap Warriorun itemleri asasin itemleri yaninda kötü duruyor ayrica KOK yanlis hesapliyor

Bir kaç video izledim warrior seri seri 850-1k arası geçiriyor Assassin ise bir kaç skilli o kadar fazla damage girebiliyor. Assassin için 300-400 ap oynayacaksa eğer, o itemi veripte o charı dizmeye değmez gibi geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önemli : +7 HB Ve Flame Damage!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

King Of Knighta girme

Bir kaç video izledim warrior seri seri 850-1k arası geçiriyor Assassin ise bir kaç skilli o kadar fazla damage girebiliyor. Assassin için 300-400 ap oynayacaksa eğer, o itemi veripte o charı dizmeye değmez gibi geldi.

öle düsünme asas cz de tam bir FIRTINA gibidir crtical olsun kör etme olsun yüksek damagleri olsun ve bir sürü özelligi var warrior ise sadece sabit bir damage

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

King Of Knighta girme

öle düsünme asas cz de tam bir FIRTINA gibidir crtical olsun kör etme olsun yüksek damagleri olsun ve bir sürü özelligi var warrior ise sadece sabit bir damage

O konuda katılıyorum. Bende aynı şekilde düşünüyorum ama işte attack hesapları beni yanıltıyor. KingOfKnightta birde şöyle bir durum var, Kendi charımı yaptım sonuçlar bire bir aynı çıktı. Şimdi kendi charımı doğru çıkarıp 9'lu charı yanlışmı çıkartıyor napıyor bu site yada doğru sonuçlar onlar ap 2.7k falan zar zor mu olucak anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 2 Şubat 2012; 1:56:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

King Of Knighta girme

O konuda katılıyorum. Bende aynı şekilde düşünüyorum ama işte attack hesapları beni yanıltıyor. KingOfKnightta birde şöyle bir durum var, Kendi charımı yaptım sonuçlar bire bir aynı çıktı. Şimdi kendi charımı doğru çıkarıp 9'lu charı yanlışmı çıkartıyor napıyor bu site yada doğru sonuçlar onlar ap 2.7k falan zar zor mu olucak anlamadım gitti.

KOK hic bir sekilde güvenme ve girme bundan sonra bak asas yap pisman olmasin cünkü solo bile takilma sansin var fakat warriorun öle bir özelligi yok

• quote:

Arkadaşlar PVP server sahibi veya bir yolla şu 2 charı deneyebilecek birisi varsa bu charlar ile ilgili "AP,DEF,HP,MP,Ressist" bilgilerini kesin olarak verebilirmi?
    KingOfKnightta hesaplama yaptım ama kesinlikle bir hata var. Kafamdaki chara benzer char sahiplerine sorduğumda 3k+ ap veriyorlar King of knight 2.6k zor çıkartıyor.

Assassin:
    LV 80
    +0 Iron neck
    +0 Iron belt
    +3 Ring Of Life(Dual)
    +3 Rogue Earring(Dual)
    +9 Chitin set(Dex)
    +9 Shard
    +9 Dark Vane

Warrior:
    LV 80
    +0 Iron neck
    +2 String Of Skulls
    +2 Warrior Earring(Dual)
    +9 Chaos Baal

Warrior içinse 3.1k(wolflu) ap aldım. Sitede bir hata olduğunu düşünmeye başladım yada doğrumu bunlar. Assassin için o ap olması imkansız gibi geliyor aynı charın Howling +3(4 görünümlü) ve krowaz 7 setli haline 3.2k ap var diyen biri vardı serverda. kingOfKnight dışında bir hesap yöntemi varsa söylerseniz veya ordan hesaplayıp söylerseniz sevinirim

PVP serveri olanlar belki benim için uğraşırsa bu 2 charı editleyip hazırlar ve bakarsa çok sevinirim Gerçi çok fazla şey istiyorum ama

Şimdiden teşekkürler.

Dusundugun asas karakterinin aynisi benim karakterimin bir zaman ki hali.. Tek fark 3re yerine dual dex16 earring ki sana onerim re3 alacagina dex16 al.

Soruna gelirsek soyledigim gibi bir zamanlar benim itemlerimle ayni ve hatirladigim kadariyla 2800 civari oluyordu iron set`li.. Hp`n biraz dusuk olur sana baska onerim de 9citin isine girismemen. 7krowaz set fazlasiyla iyidir 9citin setten. Citin`le 5e yakin hp olur karakterinde belki biraz gecer ( walkry kanatla beraber) Krowaz ile 6 k yii gecer.. dex krowaz da 75 olacak , citinde 95.. aradaki 20 dex sana 100 civari belki biraz fazla ap verir.. yani su iki sik arasinda secim yap derim 1. 1k hp - 100def - az da olsa resistans 2. 0hp 20dex sadece goruntu... ( ayrica mumkunse lvl`i 83 olan bir asas bulmaya calisirsan daha iyi olur senin icin aradaki 3lvlin getirdigi fark ta onemli..

Warrioruna gelirsek takilari +3 hale getiremeyeceksen bence ugrasma warriorla . Hem asasla daha cok zevk aliyorum demistin zaten ama soruna cevaben hpsi 8k civari bir sey olur 7 krowaz set ile (walkry kanat ne kirdirirsan ona gore etkileyebilir) def ise 1300 civari olur gibi.. ap ise full sc ile falan 3200-3400 arasi bi seyler olur. 10 raptoru 3takilari ile 4.4 civari oluyordu benimkinde... 9raptorla senin takilara benzer bi carda net hatirlamiyorum ama dedigim gibi 3200 ile 3400 arasiydi diye hatirliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

Arkadaşlar PVP server sahibi veya bir yolla şu 2 charı deneyebilecek birisi varsa bu charlar ile ilgili "AP,DEF,HP,MP,Ressist" bilgilerini kesin olarak verebilirmi?

Assassin:
    LV 80
    +0 Iron neck
    +0 Iron belt
    +3 Ring Of Life(Dual)
    +3 Rogue Earring(Dual)
    +9 Chitin set(Dex)
    +9 Shard
    +9 Dark Vane

Warrior:
    LV 80
    +0 Iron neck
    +2 String Of Skulls
    +2 Warrior Earring(Dual)
    +9 Chaos Baal

Şimdiden teşekkürler.

Dusundugun asas karakterinin aynisi benim karakterimin bir zaman ki hali.. Tek fark 3re yerine dual dex16 earring ki sana onerim re3 alacagina dex16 al.

Soruna gelirsek soyledigim gibi bir zamanlar benim itemlerimle ayni ve hatirladigim kadariyla 2800 civari oluyordu iron set`li.. Hp`n biraz dusuk olur sana baska onerim de 9citin isine girismemen. 7krowaz set fazlasiyla iyidir 9citin setten. Citin`le 5e yakin hp olur karakterinde belki biraz gecer ( walkry kanatla beraber) Krowaz ile 6 k yii gecer.. dex krowaz da 75 olacak , citinde 95.. aradaki 20 dex sana 100 civari belki biraz fazla ap verir.. yani su iki sik arasinda secim yap derim 1. 1k hp - 100def - az da olsa resistans 2. 0hp 20dex sadece goruntu... ( ayrica mumkunse lvl`i 83 olan bir asas bulmaya calisirsan daha iyi olur senin icin aradaki 3lvlin getirdigi fark ta onemli..

Warrioruna gelirsek takilari +3 hale getiremeyeceksen bence ugrasma warriorla . Hem asasla daha cok zevk aliyorum demistin zaten ama soruna cevaben hpsi 8k civari bir sey olur 7 krowaz set ile (walkry kanat ne kirdirirsan ona gore etkileyebilir) def ise 1300 civari olur gibi.. ap ise full sc ile falan 3200-3400 arasi bi seyler olur. 10 raptoru 3takilari ile 4.4 civari oluyordu benimkinde... 9raptorla senin takilara benzer bi carda net hatirlamiyorum ama dedigim gibi 3200 ile 3400 arasiydi diye hatirliyorum..

Yani şimdi bu KOK hesaplaması doğrudur diyorsun. AP 2.7k falan anca olur. Ben bi 3.2k falan bekliyordum. Ayrıca 9 chitin yanına 7 krowazda ekstra olarak düşünüyorum zaten.

• tam olmasa da aşağı yukarı oyle olur:) ap takılarla + sclerle 3300 civarını gorebilirsin ama.
  • usko da asas yaklaşık 2.7-2.8 arası oluyor, benim çara yakın çünkü, hatta benimkinde neck yerine +3 wp var
  • Warrior videosu :http://www.youtube.com/watch?v=Hf5xILB4qRA

Asas videosu :http://www.youtube.com/watch?v=Yx9SW6Invd8&feature=related

asas Ap'si 2.5k faln yetmiyor artık en temizinden 3.5 k ya yakın olması lazım

warriorunda 4 k ya yakın olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Warrior videosu :http://www.youtube.com/watch?v=Hf5xILB4qRA

Asas videosu :http://www.youtube.com/watch?v=Yx9SW6Invd8&feature=related

asas Ap'si 2.5k faln yetmiyor artık en temizinden 3.5 k ya yakın olması lazım

warriorunda 4 k ya yakın olması lazım

Şu warriorun tadını hiçbi charda bulamıyorum yav.

• Yahu peki Wolflu 3.1k - 3.2k var diyenler Tıpatıp aynısını buldum nerdeyse serverda 3.1k ap var dedi adam ya Kararsızlaştım şimdi 300-400ap için o itemi satmayıp warriora item yapmayamı uğraşsam Her ne kadar Assassin sevsemde o ap fark için itemi ziyan etmek gibi geliyor

83'e kasma isteği oluşmuş olsada koxp ile kasmam lazım o kadarınada el ile kasamam. Ve kasarken ban yersem itemleri başka chara aktarmış olsamda o charı 80'e kasıcam diye verdiğim uğraşlar,kastığım npler,serverda yaptığım isim boşa gider diye kasamıyorum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 2 Şubat 2012; 14:04:53 >

• yaw sen iron setli ap ye bakma. bir judi ile bdn ye bakar. Iron setli 2800 ise judi bdn ile ve sc lerle birlikte 3300 civari olur ap.. Zaten cz de weapon enchant sc`siz dolasilmaz :) ..iron seti de ws ler icin ve cz de arkandan kovalayanlara bagli olarak kullanirsin..

80 den 83 e kasma da 80i satarak ustune bir seyler ekleyip 83 car almaya calis derim ben.
  • Kok'dan bakabilirsin bire bir yazar .
    @lahana35
    Java uygulaması kullanmayan bir site nasıl virüs atabilir bilgisayara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 2 Şubat 2012; 14:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

yaw sen iron setli ap ye bakma. bir judi ile bdn ye bakar. Iron setli 2800 ise judi bdn ile ve sc lerle birlikte 3300 civari olur ap.. Zaten cz de weapon enchant sc`siz dolasilmaz :) ..iron seti de ws ler icin ve cz de arkandan kovalayanlara bagli olarak kullanirsin..

80 den 83 e kasma da 80i satarak ustune bir seyler ekleyip 83 car almaya calis derim ben.

Charın serverda seneleri var herkes eskilerden biri olarak biliyor o yüzden yoksa bu chara ncs atmayıda istemiyor değilim nickte hayır yok Şu şerif işi belli olsunda eğer seçilmezsem paramunda ufak ufak 83'e adımlar atmaya başlarım ya Ama 3.2k falan ap olur diye düşünüyordum büyük hayal kırıklığı oldu.

Emin olmak için serverda bir kaç kişiye tekrar sorucam bunları bana hala bu kadar az olmaması gerekir gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 2 Şubat 2012; 17:44:46 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.