Aopen H600 B12 Kasa Ve Creative Live 5.1 SB ses kartım var başıma hiç olacağını düşünmediğim bişey geldi, biliyorsunuz bu h600 serisinin üstünde speaker ve mic çıkışları var, evet tahmin ettiğiniz gibi kullanmak istiyorum. Bu çıkışlar için olan kabloları SB 5.1 in üstünde nereye bağlayacağımı bir türlü bulamadım. Boardun üstündeki yere bağlarsam sanırım onboard ses kartını kullanmış olurum (Board=epox 8rda+ rev 2.2). Bu işe çözüm üreten çözümü bilen varmı ?
Herhangi bir bilgisayarcıya gidip sorsan gösterecektir.Kasayı da yanında götür olmazsa.
yaw bi kablo takmak için bilgisayarcıya gidilir mi :) vardırbi bilen cd in aux du herşey var ama speaker için yer göremedim
Aha bunu okudugum ıyı oldu yarın bende aynı ses kartından takıcam.Bu sorun benim hiç aklıma gelmedi.içimi kararttın durup dururken.Napsak acaba
ses kartının çözümü var ama kabloları doğru sırayla takmak gerekiyor ben creative in forumlarını gezerken buldum ama yanlış taktım. ve ön panele giden kabloyu yaktım resmen eridi kısa devre oldu galiba. Ama karta bişey olmadı. pinleri sırayla yazmışlar 1 pin mic Vcc diyo falan sen renklere göre sırayı takıyorsun ama 1234567890 diye mi gidiyo yoksa 13579 24680 diye mi gidiyor bilmiyorum 2. şekilde denedim ben ve yandı kablo, 1. şekilde denedim galiba ama ya denemedim yada denedim de çalışmadı yani. Galiba 2 şekilde değilde 1. şeklin kombinasyonlarını nedeyeceksin yada yapıp fotosunu çeken birinin kine bakıcaksın herkes liste yapmış foto bulamadım...