Şimdi Ara

AÖL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 de açığa geçmeyi düşünüyorum . Obp şuan 75 civarı geçsem yükselir mi?Geçenler tavsiye ediyor mu, nasıl bir çalışma yapmalıyım? Cevaplayacak tecrübeli forumdaşları bekliyorum.

• up
  • up
  • slm hocam.ben 12.ci sinifim busene..sene basinda gectim aciga yksye hazirlaniyorum.kesinlikle ama kesinlikle acik liseye geçmelisin.hele birde kotu bi anadolu lisesindeysen kesinlikle geç taviye ederim yilda 2 sinav oluyor tamamdir..obp ye gelirsek obp kesin yükselir 12.sinifta senin verecrgin dersler ingilizce din kulturu ve dilanlatim.bu derslerden 90-95 alirsan obp puanin 12.sinif olarak 95 oluyor hocam.dilanlatim cok basit paragraf filan soeuyorlar basit.din icinse cikmis sorulara bakarsin.ingilizcede basit kitaptan biraz bakarsin.ama bu derslerden yuksek almalisinki obp 95 olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    as hocam sağolun öncelikle.Kendiniz evde mi hazırlanıyorsunuz yoksa etüt kurumu vs gidiyor musunuz ve hedefiniz nedir
  • dersaneye yazildim.mezunlarla birlikte ders goruyorum sabah 8-12 arasi dersim ogleden sorna eve geliyorun oh ister yat ister calis.tabi ben calisiyorum.hem dersaneye yazilacaksan mezun sinifina yazil sana tavsiyem..cunku ogleden sonra dersanede kalip soru cozdurme imkanin oluyir

• hedefim ilk 40bin hocam.şuanlik tyt 65-70arasi.ayt 45-55 arasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YÖKDİL
    5 yıl önce açıldı
    İü ybs
    2 yıl önce açıldı
    İOKBS Bursluluk sınavı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende senin gibi gecen snee bu vakitler acik liseye gecsemmi diye dusunuyordum.kesin gec hocam

• building07 B kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam aöl için başka eklemek istediğiniz ayrıntılar vs varmıdır
  • aöle ben de sene başında geçtim evde çalışabildiğim için gayet de işime yaradı ama evde salma ihtimalin vs varsa iyi düşün öyle geç,yukarıdaki arkadaş obp 95 olur falan demiş yanlış anlamadım heralde ama obpnin oldu olacağı 75 ten 82 83 olur o da 9 10 11deki derslerine bağlı eğer zayıf dersin varsa önceden onlar sistemden siliniyor bu artış sağlıyor ikinci olarak da ilk dönem aldığın notlar çok yüksek olmasa da çok fazla bi artış sağlanıyor ama 2.dönem daha yüksek notlar almama rağmen obp 0.1 azaldı yani sistem çok karışık ve garip,

ben sene başında geçtiğimde obp 90.5 tu zayıf dersim olmadığı için bi değişiklik olmadı

ilk dönem notları açıklandı(90 95 100 civarı notlar aldım) obp 95.5 oldu ikinci dönem de 3 dersten yanlış hatırlamıyorsam 95 90 100 aldım obp 0,1 puan geriledi yani ilk dönemki artış neden oldu anlamış değilim bilerek mi yapıyorlar yoksa sistemde mi hata var bilemicem ve söylemem gereken son şey aöle geçtin mi merak ettiğin bir şeyi öğrenmen imkansıza yakın sayılır kayıt yaptırdığın halk eğitim merkezinde kimse hiçbir şey bilmiyor sakın oraya soru sorma yanlış yönlendirmeleri daha yüksek foruma konu aç belki cevap alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

aöle ben de sene başında geçtim evde çalışabildiğim için gayet de işime yaradı ama evde salma ihtimalin vs varsa iyi düşün öyle geç,yukarıdaki arkadaş obp 95 olur falan demiş yanlış anlamadım heralde ama obpnin oldu olacağı 75 ten 82 83 olur o da 9 10 11deki derslerine bağlı eğer zayıf dersin varsa önceden onlar sistemden siliniyor bu artış sağlıyor ikinci olarak da ilk dönem aldığın notlar çok yüksek olmasa da çok fazla bi artış sağlanıyor ama 2.dönem daha yüksek notlar almama rağmen obp 0.1 azaldı yani sistem çok karışık ve garip,

ben sene başında geçtiğimde obp 90.5 tu zayıf dersim olmadığı için bi değişiklik olmadı

ilk dönem notları açıklandı(90 95 100 civarı notlar aldım) obp 95.5 oldu ikinci dönem de 3 dersten yanlış hatırlamıyorsam 95 90 100 aldım obp 0,1 puan geriledi yani ilk dönemki artış neden oldu anlamış değilim bilerek mi yapıyorlar yoksa sistemde mi hata var bilemicem ve söylemem gereken son şey aöle geçtin mi merak ettiğin bir şeyi öğrenmen imkansıza yakın sayılır kayıt yaptırdığın halk eğitim merkezinde kimse hiçbir şey bilmiyor sakın oraya soru sorma yanlış yönlendirmeleri daha yüksek foruma konu aç belki cevap alırsın
    Arkadaş çok haklı hocam, halk eğitimden kayıt yenileme dışında uzak durun, OBP durumu ise tam olarak söylendiği gibi.

Ayıca açık lise derslerine çalışmanız için Açık Lise TV tavsiye ediyorum kesinlikle, özellikle sözel dersler için; müfredat aynı müfredat fakat açık lise sınavlarında daha küçük bir kısım soruluyor, bu kanalda öğrenmeniz gereken her şey de kısaca veriliyor, buradan izlerseniz rahat fullersiniz veya 1 yanlış çıkar.

• sağolun hocam.
  • Aöl de 75 ortalama nottur obp 90-95 için çalışırsan yaparsın zor değil ama açığa geçersen kesinlikle kendine bir aktivite. Bul dershane olur spor olur evde tek başına bir süre sonra ömür geçmiyor yalnızlıkla büyümüş biri olarak ben bile dayanamadım kesinlikle dikkat et buna

• TAHDİK kullanıcısına yanıt
    hocam 9-10-11 ın ortalaması 75 bunun 90 95 olma ıhtımalı mı var yuh.Hocam dersaneye büyük ihtimal yazılacağım zaten.Havuza da gidiyorum umarım iyi olur açık çünkü okulda gerçekten yoruluyorum ve bana sosyallik harici bir şey katmıyor
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam umarım iyi bir karar olur
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    90 95 gibi olma ihtimali yok sanırsam 12.sınıf ortalamanın 90 95 olacağından bahsediyor yukarıda yazdım olacağı 82 83
  • arkadaslar siz beni yanlis anladiniz ben obp 95 olur derken 12.sinif ortalamasi 95 olur dedim

• yukaridaki arkadaslarin 1puanlik azalma şeyi bendede oldu anlamis degilim 2.ci donem

• Açık lise çok kolay ben açık lise sınavlarına hiç çalışmadan gittim hep, 70 80 den aşşağı not almadım hiç.Sorular gerçekten basit aöl de.

• beyler öncelikle sağolun.Açığa geçtikten sonra ne yapmalıyımi ne yapmamalıyım genel tavsiyeleriniz var mıdır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.