Şimdi Ara

AÖFLİ OLUPTA İŞBANKASI HARİCİ KREDİ KARTI ALAN???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet aöf öğrencisi olup(çalışmıyor olacak) iş bankası işte üniversiteli harici kredi kartı alan kimler var?

• alabilen tanıdığım genç kardeşlerim var.
    sadece ögrenci belgeleri yetiyor.
    playde de sorun çıkmıyor,hsbcde alan duydum.. İş bankası için garanti alınıyor,örgünden farkı yok.
  • myo dayken iş bankasından almıştım hsbc aöflilere vermiyoruz demişti.

bende play düşünüyorum başvurucam ama şöyle bir sorum var sana sormak istiyorum cevaplarsan.Şimdi dikey geçişle geldim ben açıköğretime acaba kart başvurum onaylanıp öğrenci belgesi isterlerse bende öğrenci belgesi yada kimliği yok, sadece onaylı öğrenci bilgi formu var öğrenci kimliğim 2 ay sonra çıkacak acaba bu öğrenci kimliği yerine geçer mi sence?

Öğrenci bilgi formu dediğimde başvuru ve kayıt bilgilerim var fotoğraflı üstünde de kitapların verildiği yazan mühür birde fotoğrafın üstüne vurulan soğuk mühür var
  • ayrıca bulunduğum yerde yapı kredi yok o yüzden smsle başvurmak istiyorum da ondan sorayım dedim
  • durumunu anladım.
    ögrenci belgesi alabilirsin,herkes alıyor,veriliyor.
    senin şuan intibak yılın,sınıfın sistemde 0 olarak görülebilir ama kayıtlısın sonuçta,ögrencisin..
    açık ögretim bürona gidip ögrenci belgesi almak istediğini söyle.Kendi kayıt olduğun büronada gitmene gerek yok,bir başka aöf bürosunada gidebilirsin.Nüfüs cüzdanın ile ögrenci belgeni alırsın. Ne iş için şeklinde sorarlar banka kredi kartı vs. dersin.. Problem çıkmaz. Şuan ögrencisin.
  • anladım teşekkür ederim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.