Şimdi Ara

AÖF - YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malumunuz önümüzdei ay ygs var. Liseden çıkalı ben 8 sene oldu. Çok fazla temelim yok açıkcası. AÖF de bir bölüm tercih edeceğim. Ortalama 270 gibi bir puan benim işimi görüyor.
    Bana önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir? Konu anlatımlı kaynak mı almalıyım yoksa deneme mi çözmeyelim. Yardımcı olabilir misiniz.

• Aöf için ygs puan türü yok onun için en iyisi 160 dakikayı tr ve sosyale ayarla yapabilirsen 5-6 tanede mat yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalkaya0270 K kullanıcısına yanıt
    Adalet düşünüyorum hocam ben. Sanki YGS-3 olarak gözüküyor ama?
  • Ben 4 yıllık lisans bölümleri için konuştum, adaleti bilmiyorum ama doğrudur ygs3 olabilir,160 dakikayı türkçe ve sosyale ayır zaman kalırsa mat bakabilirsin, türkçe soruları geçen ygs de biraz kazıktı onun için Türkçe Bölüm denemelerine yoğunlaş bence, fem denge 20li fem kapsül 20li bunlar iyi denemeler, ayrıca puanza sitesine girip 270 için kaç net gerekli araştır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkaya0270 -- 18 Şubat 2016; 11:11:57 >
    20 Türkçe
    25 Sosyal
    5 Matematik
    15 Fen

294 puan yapıyor. Bölümün taban puanı 290 zaten. Aşağılara düşer gibi geliyor bana.

O denemeleri bi alayım hocam. Konu anlatımı varmı hocam öneriniz.
  • kardeş o 290 puan ham puan değilki sana okulunda puan veriyor ortalama 40 verse senin 250 ham alman lazım, konu anlatımı bu saatten sonra yetişmez, bence denemelere yüklensen daha iyi olur,türkçe 20-25 arası sosyal 25 mat 5 yap yeter bence.

Hocam ben okuldan mezun değilim. Açık öğretim lisesinden mezunum.
    Okul puanı hesaplamasına baktım ancak salak sulak siteler çıkıyor net bir bilgi edinemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs sınavı
    geçen ay açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    geçen yıl açıldı
    Ortaöğretim Kpss
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Tamam işte lise diploma notunu 100lük sisteme çevir,benim diploma notum 3,08 okul 40 puan veriyor.sende buradan hesapla işte kaç geleceğini.senin diploma notun kaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkaya027 -- 18 Şubat 2016; 16:22:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalkaya027 K kullanıcısına yanıt
    59,10 hocam. direk olarak diploma notu yazmıyor.
    Tamam yaklaşık olarak bende 100lük olarak diploma notum 60 61 gibi birşey,sana lise puanı 40 puan gibi birşey gelir sen ham olarak 250 255 gibi puan alman lazım,kolay gelsin.

• kemalkaya027 K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Okul puanını hiç hesaba katmamıştım ben. Teşekkür ederim, kafamdaki soru işaretleri gitmiş oldu en azından..
    önemli değil,bende aöf kamu yönetimi mezunuyum ama şimdiki aklım olsa adalet veya tıbbi labaratuvar seçerdim,aöf okuyacaksan 2 yıllık okuyacaksın oradanda dgs ile örgün lisans şansıda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.