Şimdi Ara

Aöf nin e-ögrenme sitesi hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben murat yayınevinin kitaplarıyla hazırlanıyorum sınava... Bi arkadasın tavsiyesi ile e-ögrenme sitesinden deneme sınavı yapayım dedim bi turlu basarılı olamıyorum sorular gıcık birz ve ismini duymadıgım adamlar kuramlar geliyor... Sizdede böylemi ? Yani kitapevlerinin yayınları ile orda cıkanlar arasında ki bu fark nedendir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tetikci

Arkadaşlar ben murat yayınevinin kitaplarıyla hazırlanıyorum sınava... Bi arkadasın tavsiyesi ile e-ögrenme sitesinden deneme sınavı yapayım dedim bi turlu basarılı olamıyorum sorular gıcık birz ve ismini duymadıgım adamlar kuramlar geliyor... Sizdede böylemi ? Yani kitapevlerinin yayınları ile orda cıkanlar arasında ki bu fark nedendir...

Ya Allah aşkına ordan soru çözme ya..vallahi sınava şurda kaç gün kaldı yemin ederim ordaki sorular insanın moralini acayip bozuyor yapıyorum bi bakıyorum yanlışım doğrumdan fazla çıkmış...Sakın ordaki doğrularınla yanlışlarınla başarılarını değerlendirme...Tabi kişisine göre değişiyor ordaki sorular bazılarına göre çok kolay geliyor ama bana da nedense bi acayip geldi..Hiç başarılı olamadım ve sadece moralimin bozulmasıyla kaldım...Boşver sen çözme ordan kitabındaki sorular yeter de artar bile onları çözdüysen tekrar incele...Ama dediğim gibi herkese göre değişiyor ama bana iyi gelmedi sorular..

• E öğrenme sitesinde sesli ders anlatımları var, ordaki anlatımlara göre sorularda aynı doğrultuda çıkıyor. Bence site faydalı bir kaç dersi ordan çalışmıştım faydasınıda gördüm.
  • Ohh ya rahatladım... Ya aylardır calısıyorum bi girdim siteye çözdüm kesin dedim 20 dogru vardır bi baktım 7 dogru

Ben kucuk kitabımdan devam edeyim bari e-ögrenmeye de kocaman bi
  • Murat yayınları iyidir. Çalışırken aklında kalması zor yerleri not al. Bol bol soru çöz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.