Eğitim bölümde kimse yok özellikle açıköğretim bölümünde o yüzden buraya açıyorum. Açıkçası şu ana kadar aklımda aöf geçmiyordu ama az önce bir arkadaş 2 yıllık herhangi biryer isteyen arkadaşın konusunu gördükten sonra şu aöf bi bakayım dedim merak ettim açıkcası
İngilizce öğretmenliği lisans programı olduğu gördüm İÖLP.. Biraz araştırma yaptım ancak neler gerekli bu bölüm için puan vs.. ve acaba bu bölümde okuyanlar yada okumuşlar varmıdır nedir? ne değildir? bunu öğrenmek istiyorum.
kimse fikir sahibi değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: AncHorage!
kimse fikir sahibi değil mi?
bu bölümde okuyan biri olarak şunu diyebilirim...ne yap et uzak dur bu bölümden..bakma adının açoköğretim olduğuna..sınıf geçmek inanılmaz zor..
peki iyi bir bölüm mü yani diğer örgün eğitime göre eş değer midir? ayrıca kaçıncı sınıfsınız acaba?
Eğitim kalitesi olarak örgünlerden bile ilerde diyebilirim..ama kalite, sınavlarda zorluk olarak öğrenciye geri dönüyor.örgünlerden farkı, 2 den 3 e borçsuz geçersen ücretli öğretmenliğe başvurabiliyorsun.yani daha öğrenciyken öğretmenliğe başlıyorsun.
Ben 2 yi bitirdim.Sınav sonuçları daha açıklanmadı..Dİrek geçmem zor,bikaç dersten kesin büte kalmışımdır...