Şimdi Ara

Aöf Gircem Hiçbirsey bilmiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıllık MYO mezunuyum üzerine 2 yıl daha işletme okuyup Lisans diploması almak istiyorum.Fakat Aöf'e Öss'de tercih yaparak mı giricem daha önce bu yollardan gecmiş arkadaslar yardım ederse sevinirim.zira bu konuda hiçbir bilgim yok...

• işletme 4 yıllık olup
    eğer m.y.o 2 yıllık mezunsan,mezun oldugun bolum derslerı işletme 4 yıllık ıle aynı olması lazım,eger 2 yıllık herhangı bolumden okumussan işleteyı 1.sınıftan baslarsın,dersler tutmaz muaf olmazsın benım oyle oldu
  • 2 yıllık elektrik mezunuyum.dersler aynı oluyor diye biliyorum sadece 2 yıl okuyup lisans diploması alabilyiorum. ama kayıt olmak için tercih falan yapmalı mıyım kayıt tarihleri falan ne zaman bunları bilmiyorum
  • tercih falan yapmaya gerek yok.aofye direk olarak gecis hakkin var zaten.eylul-ekim gibi kayit doneminde myo diplomani verip aofye kayit olabilirsin.ekstradan bisi yapmana gerek yok.3.siniftan devam edersin.
  • hayır tabiki devam etmek için tekrar össye girmenize gerek yok ki basvuru tarihlerinde 2 yıllık myo diplomanızla birlikte aöf bürolarına gitmeniz yeterlidir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.