Bildirim
Aöf Gircem Hiçbirsey bilmiyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
işletme 4 yıllık olup
eğer m.y.o 2 yıllık mezunsan,mezun oldugun bolum derslerı işletme 4 yıllık ıle aynı olması lazım,eger 2 yıllık herhangı bolumden okumussan işleteyı 1.sınıftan baslarsın,dersler tutmaz muaf olmazsın benım oyle oldu -
2 yıllık elektrik mezunuyum.dersler aynı oluyor diye biliyorum sadece 2 yıl okuyup lisans diploması alabilyiorum. ama kayıt olmak için tercih falan yapmalı mıyım kayıt tarihleri falan ne zaman bunları bilmiyorum -
tercih falan yapmaya gerek yok.aofye direk olarak gecis hakkin var zaten.eylul-ekim gibi kayit doneminde myo diplomani verip aofye kayit olabilirsin.ekstradan bisi yapmana gerek yok.3.siniftan devam edersin. -
hayır tabiki devam etmek için tekrar össye girmenize gerek yok ki basvuru tarihlerinde 2 yıllık myo diplomanızla birlikte aöf bürolarına gitmeniz yeterlidir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X