Şimdi Ara

AOE3 İle İlgili.Xp nasıl çoğalır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu xp nasıl çoğalır oyunda kervanlardan başka.biriyle oynadım nette adamın hiç asker yeri yoktu ama 50 tane askeri vardı.oda güçlü askerlerden.3. gelişmedeydi.Ben anlamadım yabancı adam soramadımda.Bu xp ler nasıl çoğalır.Bayraktan askeri hızlı almam gerekiyor?????

• Her düşman askeri öldürdüğünde veya binalarını yıktığında belli bir miktar xp kazanırsın. Ayrıca kervan yoluna sahip olursan her kervan geçişinde xp kazanırsın. Başka bi şekilde kazanılıyo muydu hatırlamıyorum oyunu oynayalı bayaa oldu
  • Ben de öyle biliyordum.Fakat adamda ne kervan vardı ne de saldırmıştı.Ama asker evi olmamasına rağmen asker kaynıyodu onu anlamadım.Düşündüm illaki xp jet gibi atmalı.Böyle olabilmesi için dediim.
  • Walla başka türlü nasıl kazanıldığını bilmiyorum. Ama o kadar da çabuk yapamaz ya ne olursa olsun. Multiplayer diyosun belki hiledir
  • kervanlara nasıl sahip olunuyo
  • multide hile olmazki.sanmıyorum yani.ama gerçekten oyun böle oluyor. kervanları mı git kervan yeri yaptır sahip ol.
  • Bir çok online oynadığımız oyunda hilelerle boğuşuyoruz. Neden o ezikler yapmasınlar? o şahıslar bi yolunu bulup yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.