Şimdi Ara

aoc monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e943fws-185-e943fws-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51903#allImages

arkadaşlar bu monitörden alacağım tabikide bu fiyattan değil..

Sizce aoc monitörler iyimidir??kullanan arkadaşlardan görüşlerini alabilirsem çok mutlu olurum yani tavsiye edermisiniz

• İyi oldugunu forumda bir cok yazıda duydum bugüne kadar kötü bı yönünü duymadim
  • Bende o monitörü araştırıyorum, şu ana kadar pek kötü bir yoruma rastlamadım. 5ms olması ve dvi çıkışının olmamasından şikayet ediyorlar ama onların ne kadar önem taşıdığını araştırıyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

Bende o monitörü araştırıyorum, şu ana kadar pek kötü bir yoruma rastlamadım. 5ms olması ve dvi çıkışının olmamasından şikayet ediyorlar ama onların ne kadar önem taşıdığını araştırıyorum şu an.

benim pek deönemli değil çünkü şuan crt monitör ve 1024*768 artık lcd olunca bana eşekten inip ata binmiş gibi olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Bende o monitörü araştırıyorum, şu ana kadar pek kötü bir yoruma rastlamadım. 5ms olması ve dvi çıkışının olmamasından şikayet ediyorlar ama onların ne kadar önem taşıdığını araştırıyorum şu an.

benim pek deönemli değil çünkü şuan crt monitör ve 1024*768 artık lcd olunca bana eşekten inip ata binmiş gibi olucak...

Dostum, bu işe bütçe olarak ne kadar ayırdın?
  • 182 tl artık aoc alamassam fujıtsu marka alıcam bizim toptancıda 182 lira 20 inç led...onu alırım olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 15 Nisan 2012; 18:34:08 >
  • quote:

182 tl artık aoc alamassam fujıtsu marka alıcam bizim toptancıda 182 lira 20 inç led...onu alırım olmadı...

450 lira civarı çok kral 23" monitörler var. Bekleyip para biriktirme imkanın varsa düşün derim. Ama aoc, bir çok markanının(philips gibi) panelini üretiyormuş sanırım. ama türkiyede tanınmıyormuş pek. bu yüzden ön yargılar ile yaklaşılan bir markaymış.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20828332

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 15 Nisan 2012; 18:42:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS VW193D LCD Monitör
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

182 tl artık aoc alamassam fujıtsu marka alıcam bizim toptancıda 182 lira 20 inç led...onu alırım olmadı...

450 lira civarı çok kral 23" monitörler var. Bekleyip para biriktirme imkanın varsa düşün derim. Ama aoc, bir çok markanının(philips gibi) panelini üretiyormuş sanırım. ama türkiyede tanınmıyormuş pek. bu yüzden ön yargılar ile yaklaşılan bir markaymış.

kardeşim çok sağol...babamı zor ikna ettim ztn 182 tl lik monitörü almak için bile :=) 450 tl hayatta vermez..bizde öğrenciyiz

• quote:

quote:

quote:

kardeşim çok sağol...babamı zor ikna ettim ztn 182 tl lik monitörü almak için bile :=) 450 tl hayatta vermez..bizde öğrenciyiz

Ne demek, benimde 6-7 yıllık emektar philips lcd monitörüm bozuldu. babama, internetten videolar izleyip matematik çalışıyorum diyerek güzel bir şey aldırtmaya çalışıyorum işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek, benimde 6-7 yıllık emektar philips lcd monitörüm bozuldu. babama, internetten videolar izleyip matematik çalışıyorum diyerek güzel bir şey aldırtmaya çalışıyorum işte

benimki bozuk değilde hp crt 17 inçlik ama bazen içinden ses fln geliyor...zzzz diye...ben böle çok radyasyon yayıyomuş dedim ve elektriktren 5-6 kat daha az elektrik kullanıyomuş dedim anca öle.....Olsun sağlık olsun 20 inç yeter de artar bile...Sağol kardeşim tekrardan...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.