Şimdi Ara

AOC g2460vq6 vs ASUS vg245he

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 850 tl bütçem var bu iki monitör arasında kaldım. Çoğunluk Simulasyon,FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Ekran kartım RX 580. Bu iki monitörde hoşuma gitti. Benim için önemli olan kriterler renklerin canlılığı ve monitörün akıcılığı. Araştırmalarıma göre input lag değeri en düşük olan asus fakat asus olanda ghosting sorunu varmış. Bu monitörü kullan arkadaşlar varsa testufo adlı siteden, telefon kamerasından bir görüntü alıp atabilirmi ?

• Asus monitoru 1 ay once aldim.renk kalibrasyununu iyi yaparsan fiyat performans bir urun artisi 3 yil garanti olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PckoloJI kullanıcısına yanıt
    Monitörden testufo.com adlı siteyi açıp fotoğrafını çekebilirmisin ? Ghosting sorunu ne kadar var merak ediyorum.
  • Bende seninkadar tereddut ediyordum.monitor almak sıkıntılı bir is neyse ghosting oyunlarda yasamadim fakat splahs pro'da flim izlerken hizli sahnelerde takilmalar oldu onunda hdmi kablodan oldugunu dusunuyorum.Onun dısinda renk kalibrasyonu ugrastirdi onuda cozdum simdilik memnunum.Cokmu iyidersen tabiki hayir ama bufiyata daha iyisi yoktur.Sana tavsiyem Dell monitorlerede bak.

• Asusu kullanıyorum. monitörde ghosting falan yok.

Şu sitede istediğin testi yapmışlar.

https://displaylag.com/asus-vg245h-freesync-gaming-monitor-review/
  • Aoc den kullanıyordum, renk konusunda ve oyun akıcılığı konusunda gayet memnundum tavsiye ederim..

• Dediğin siteden Ghosting Test yaptım evet ghosting var ama bu oyunlarda pek etki etmedi sen söyleyince dikkat ettim.ekran alıntıladım fakat ghosting belli olmuyor ekrandan bakınca belli oluyor.oyuzden resin atmadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BenQ RL2755HM vs Asus VX278H
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Zaten bu site ghosting sorunu olduğu yazıyordu.https://displaylag.com/asus-vg245h-freesync-gaming-monitor-review/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#prettyPhoto[gal_4]/1/

Aoc monitöre sahip olan arkadaş sende testufo adlı siteye girip ghosting sorunu olup olmadığına bakar mısın ?

Takılmasının nedeni bilgisayar olmasın ?

Freesync monitör bakıyorum şuan için. Tabii ki dell in freesync monitörü varsa bakabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayleFusion -- 2 Haziran 2017; 10:0:28 >

• http://www.hepsiburada.com/acer-kg241qbmiix-23-6-1ms-75hz-analog-2xhdmi-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV000005K0CC?magaza=Hepsiburada

Bende Aoc düşünüyodum dün gördüm bu monitörü.Sanırım yeni çıkmış fiyat olarak güzel geldi bunu alırım büyük ihtimal.Sizde değerlendirebilirsiniz

• Dediğiniz gibi yeni çıkmış olabilir. Piyasada hiç inceleme yapılmamış. İnceleme yapılmadığı için alma ihtimalim düşük. Sonuçta monitörü bir kere alıyoruz sistemi defalarca değiştir sekte monitör pek değiştirilmiyor. Zaman bulursam vatana gidip monitörlere bakacağım. Bu monitörü alırsanız inceleme bekleriz :)
  • 20 25gün sonra almayı düşünüyorum mutlaka inceleme yaparım

• AOC g2460vq6 adlı monitörün ghosting sonuçlarını gerçekten merak ettim. Bu monitöre sahip arkadaşlar testufo.com adlı siteyi açıp bilgi verebilirmi ?
  • Şu an eski bi sisteme takılı monitör vga dan bağlı o yüzden 60hz çalışıyor. Faydası olacaksa yine fotolar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 2 Haziran 2017; 15:9:53 >

• Çok saol valla. Tam tahmin ettiğim gibi 60hz e rağmen ghosting yoksa gayet kaliteli bir panel kullanıyor aoc.

Biraz yaptığım araştırmalarda aoc olanın görüntü kalitesi yüksek ghosting sorunu daha az. Asus olanda ise input lag değeri daha düşük aoc a göre freesync çalışma aralağı daha yüksek. Zamanın getirisiyle en ucuz hangisi gelirse onu alacağım galiba.

Aoc: 48-75 FREESYNC
    ASUS: 40-75 FREESYNC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayleFusion -- 2 Haziran 2017; 15:18:40 >
  • Aoc den sonra benq aldım, aoc nin paneli çok daha canlı ve görüş acışı fazla.

• o benq 144 hzlik olan değilmi ?
  • Evet 144hx xl2411z modeli

• Monitörün kendi ayarlarından renk sıcaklığını ayarlayın gerçekten soluk kalmış
  • Baya araştırdım, bi sürü insanın denediği ayarları yaptım biraz toparladı ama yine de aoc gibi değil :)

• Aoc olanın display port üzerinden 75hz değerinde testufo görüntüsü alayım birisinden tamamdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.