Şimdi Ara

AOC E2343Fs 23'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki sorum var: Bu monitörü çok araştırdım marka geçmişi olarak da inceledim kullanan herkes olumlu yorum yapmış. Video incelemelerinde gayet güzel görünüyor, yakından baktım görüntü çok netti. Oyun turnuvalarında ise çok rastladım ki zaten genelde oyuncu monitörü olarak da satılıyor. Monitör Bimeks'te 345 lira "Şimdi %20 indirim" ibaresiyle satılıyor. Web'e özel diye belirtmemiş.

İlk sorum: Fiyat elden alsam da aynı mı olur, yoksa web fiyatı mıdır bu? Ki belirtmemiş Web olsa Web'e Özel yazıyor.
    İkinci sorum: Kullanan, biraz bahsedebilir mi iyi-kötü yönlerinden

• hiç de oyuncu monitörü falan değil. geliş fiyatı ucuz olduğundan ülkemizdeki turnuvalarda kullanılıyor. birde çabuk distribütörlük veren bi marka olduğundan hemen hemen webdeki bütün marketler bu ürünü satar oldu. E geliş fiyatıda ucuz. İşte kapitalist dünya bu geliş fiyatı ucuz satış fiyatı normal bide üstüne gamer monitör denildinmi oyuncular olaya dalıyor. Modele tam bakamadım ama bu markanın monitörleri genellikle 5 ms. Daha düşük mili saniye gecikmeli modelleri olan asus lg vs. bu tip markalardan tercihini kullanmalısın. Düşük gecikmeli monitör gamer monitördür. AOC gibi kıytırık markaların yüksek ms sayısına sahip monitörleri sadece monitördür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V for ATHENE

hiç de oyuncu monitörü falan değil. geliş fiyatı ucuz olduğundan ülkemizdeki turnuvalarda kullanılıyor. birde çabuk distribütörlük veren bi marka olduğundan hemen hemen webdeki bütün marketler bu ürünü satar oldu. E geliş fiyatıda ucuz. İşte kapitalist dünya bu geliş fiyatı ucuz satış fiyatı normal bide üstüne gamer monitör denildinmi oyuncular olaya dalıyor. Modele tam bakamadım ama bu markanın monitörleri genellikle 5 ms. Daha düşük mili saniye gecikmeli modelleri olan asus lg vs. bu tip markalardan tercihini kullanmalısın. Düşük gecikmeli monitör gamer monitördür. AOC gibi kıytırık markaların yüksek ms sayısına sahip monitörleri sadece monitördür.

Çok uzun bir sürem yok, bir an önce almak istiyorum monitörü. Dediğim gibi uzun süredir bunu gözüme kestirdim görüntüsü de çok şık.. Çok fazla monitör baktım ancak bunun gibi değiller, hepsinin bir eksiği var. 50000000 : 1 kontrast oranı var bunun fiyatına yakın diğer monitörlere bakıyorum 5000 : 1 vb. sayılar görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

quote:

hiç de oyuncu monitörü falan değil. geliş fiyatı ucuz olduğundan ülkemizdeki turnuvalarda kullanılıyor. birde çabuk distribütörlük veren bi marka olduğundan hemen hemen webdeki bütün marketler bu ürünü satar oldu. E geliş fiyatıda ucuz. İşte kapitalist dünya bu geliş fiyatı ucuz satış fiyatı normal bide üstüne gamer monitör denildinmi oyuncular olaya dalıyor. Modele tam bakamadım ama bu markanın monitörleri genellikle 5 ms. Daha düşük mili saniye gecikmeli modelleri olan asus lg vs. bu tip markalardan tercihini kullanmalısın. Düşük gecikmeli monitör gamer monitördür. AOC gibi kıytırık markaların yüksek ms sayısına sahip monitörleri sadece monitördür.

Çok uzun bir sürem yok, bir an önce almak istiyorum monitörü. Dediğim gibi uzun süredir bunu gözüme kestirdim görüntüsü de çok şık.. Çok fazla monitör baktım ancak bunun gibi değiller, hepsinin bir eksiği var. 50000000 : 1 kontrast oranı var bunun fiyatına yakın diğer monitörlere bakıyorum 5000 : 1 vb. sayılar görüyorum.

oyun için alıyorsan kontrastın bir önemi yok. yüksek kontrast sadece oyunda karanlık haritaları günlük güneşlik havaya çevirmek için kullanılır. ki onun 5000... bilmem ne olması donanımsal değil yazılımsal bir aşırtmadır. yani o kontrast performansını sanal alırsın. Bu arada mobilden girdiğimden dolayı internetten yeni monitörü inceleme fırsatı yakaladım. 2 ms tepki süresi var gayet güzel. F/P açısından da gayet süper. dünyada zaten sayılı 1 ms monitör üreten firma var. professional bir gamerim para biriktirir en iyisini alırım diyorsan emin olabilirsin linkini vereceğim monitör dünyanın en iyi oyuncu monitörü. Yani 2 ms bi monitörden görüntüsü 2 kat daha hızlı geliyor. O dünyanın ilk 1 ms monitörü ve fatality de tut atheneye kadar neredeyse bütün professional oyuncular bu monitörü kullanıyor.
    www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2739wm-27-vx2739wm-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=47771

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

oyun için alıyorsan kontrastın bir önemi yok. yüksek kontrast sadece oyunda karanlık haritaları günlük güneşlik havaya çevirmek için kullanılır. ki onun 5000... bilmem ne olması donanımsal değil yazılımsal bir aşırtmadır. yani o kontrast performansını sanal alırsın. Bu arada mobilden girdiğimden dolayı internetten yeni monitörü inceleme fırsatı yakaladım. 2 ms tepki süresi var gayet güzel. F/P açısından da gayet süper. dünyada zaten sayılı 1 ms monitör üreten firma var. professional bir gamerim para biriktirir en iyisini alırım diyorsan emin olabilirsin linkini vereceğim monitör dünyanın en iyi oyuncu monitörü. Yani 2 ms bi monitörden görüntüsü 2 kat daha hızlı geliyor. O dünyanın ilk 1 ms monitörü ve fatality de tut atheneye kadar neredeyse bütün professional oyuncular bu monitörü kullanıyor.
    www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2739wm-27-vx2739wm-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=47771

Arkadasım cok hoş ama senin gösterdiğin monitor bizimkini fiyat olarak 3e katlio

• quote:

AOC diye küçümsediğiniz marka, Philips gibi bir markanın panel tedarikçisidir.
    Ayrıca, oyuncular olarak tanımladığınız kesim, bence en bilinçli ve PC konusunda en araştırmacı kesimdir. Böyle bilinçli bir kesimin sırf "gamer monitör" yazıyor diye dalacaklarını (!) hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

quote:

AOC diye küçümsediğiniz marka, Philips gibi bir markanın panel tedarikçisidir.
    Ayrıca, oyuncular olarak tanımladığınız kesim, bence en bilinçli ve PC konusunda en araştırmacı kesimdir. Böyle bilinçli bir kesimin sırf "gamer monitör" yazıyor diye dalacaklarını (!) hiç sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    MOBIUS sana katılıyorum..

Bu arada monitörü aldım, harika Şu ana kadar bir kötülüğünü görmedim en güzel yanı da gözü yormuyor olması. Sabahtan akşama kadar yakınındayım hiçbir sulanma, kızarma, ağrı yapmıyor. Ben tavsiye ediyorum.. Güzel bir monitör isteyenler bu fiyata alabilecekleri monitörler arasında en iyisi diyebilirim. Araştırın, öyle alın. Yorumlar için teşekkürler

NOT: Daha önce videolarını izlediğim için biliyorum: Monitörü alıp kutudan çıkarttığınızda kilitli bir halde çıkacak kutudan. Yani ileri geri ittiremeyeceksiniz paneli. Bunun için panelin altındaki metal düğmeyi ittirin. Elinizle olmuyorsa kenarına tornavida dayayıp ittirin ben öyle yaptım hiçbir sorun çıkmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ViewSonic 23'' VX2363Smhl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu arada monitörü aldım, harika Şu ana kadar bir kötülüğünü görmedim en güzel yanı da gözü yormuyor olması. Sabahtan akşama kadar yakınındayım hiçbir sulanma, kızarma, ağrı yapmıyor. Ben tavsiye ediyorum.. Güzel bir monitör isteyenler bu fiyata alabilecekleri monitörler arasında en iyisi diyebilirim. Araştırın, öyle alın. Yorumlar için teşekkürler

NOT: Daha önce videolarını izlediğim için biliyorum: Monitörü alıp kutudan çıkarttığınızda kilitli bir halde çıkacak kutudan. Yani ileri geri ittiremeyeceksiniz paneli. Bunun için panelin altındaki metal düğmeyi ittirin. Elinizle olmuyorsa kenarına tornavida dayayıp ittirin ben öyle yaptım hiçbir sorun çıkmadı

o kısım zamanımı almıştı f/p olarak kral bir monitördür

• quote:

Orijinalden alıntı: porquetevas

quote:

o kısım zamanımı almıştı f/p olarak kral bir monitördür

Alıntıları Göster
    sanalreyonum da 291 TL diyor, aldıracaksınız bana en sonunda bu monitörden

http://www.sanalreyonum.com/urun/23lcd-led-aoc-parlak-s-5mse2343fs-_851065.aspx?Ca..

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

http://www.sanalreyonum.com/urun/23lcd-led-aoc-parlak-s-5mse2343fs-_851065.aspx?Ca..

Al gitsin ya ne olacak özellikle film ve oyun meraklısıysan birebir. uzan zaman sonra konu hortlamış ama cevap verelim gene.
    dvi hdmi vesairi kafana takma 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum bi fark göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Al gitsin ya ne olacak özellikle film ve oyun meraklısıysan birebir. uzan zaman sonra konu hortlamış ama cevap verelim gene.
    dvi hdmi vesairi kafana takma 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum bi fark göremedim.

Valla HP nin 2311 gt 3D 23" LED 360 TL ye görünce hepsinden vazcaydım

• quote:

quote:

quote:

o nerdeymiş öyle. 3d mi gerçekten. aldın mı kullanıyomusun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o nerdeymiş öyle. 3d mi gerçekten. aldın mı kullanıyomusun.

Alıntıları Göster
    http://www.bimeks.com.tr/urun/120692/hp-2311gt-3d-23-led-backlit-monitor.aspx

Ürün 1-2 hafta önce 399 tl idi ve 40 tl hedaye çeki vermekteydi

• quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/120692/hp-2311gt-3d-23-led-backlit-monitor.aspx

Ürün 1-2 hafta önce 399 tl idi ve 40 tl hedaye çeki vermekteydi

Alıntıları Göster
    iyimiş. bu 3d ler iyi işe yarayacak ileride diye tahmin ediyorum.

• quote:

iyimiş. bu 3d ler iyi işe yarayacak ileride diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    2 de gözlük veriyor yanında (pasif 3D teknolojisi)

Valla bence süper. HDMI, VGA, DVI hepsi var. buda önemli bir artı.
  • quote:

2 de gözlük veriyor yanında (pasif 3D teknolojisi)

Valla bence süper. HDMI, VGA, DVI hepsi var. buda önemli bir artı.

Alıntıları Göster
    tyeknoloji kafa karıştırıcı bir hal aldı. ne nedir birbirine giriyor. önce teknolojiyi öğrenip sonra almak lazım.
  • quote:

tyeknoloji kafa karıştırıcı bir hal aldı. ne nedir birbirine giriyor. önce teknolojiyi öğrenip sonra almak lazım.

Alıntıları Göster
    bende açıkçası var bu monütör , çok memnunum ultra slim olması gerçekten inanılmaz . parmagağım bile daha kalın . ayrıca monütörün alt kısmı tamamen dokunmatik.. oyunlarda vs filmlerde iyi performans alıyorum. ama söylendigi gibi 5 ms tam bir oyuncu monütörü degil 3 ms ve altı olmalı oyuncular için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcey

bende açıkçası var bu monütör , çok memnunum ultra slim olması gerçekten inanılmaz . parmagağım bile daha kalın . ayrıca monütörün alt kısmı tamamen dokunmatik.. oyunlarda vs filmlerde iyi performans alıyorum. ama söylendigi gibi 5 ms tam bir oyuncu monütörü degil 3 ms ve altı olmalı oyuncular için..

5ms/1ms farkı anlayabilmek için çok dikkatli olmak lazım bu da bir gerçek.. sırf 1ms olduğu için ekstra ücret verilmez bir monitöre..bu benim düşüncem. neredeyse 1 yıl olacak ben alalı, çok memnunum:)
  • aynen kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcey

aynen kardeşim.
    bişey sorcam bu monitör hangi çözünürlüklerde 75 hz yi destekliyo ama windows 7 de.Lütfen cevap verin çok önemli. 60 hz ye bakamıyorum başım ağrıyor ve gözlerim sulanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.