Şimdi Ara

AOC C32G1 32'-144hz-1ms-FHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 AOC C32G1 32"-144hz-1ms-FHD

Yaklaşık 2 yıl önce Amazon.com üzerinden satın almış olduğum AOC C32G1 monitörümü, 2k'ya geçtiğim için satıyorum. Cihada ölü piksel, flicker, olması gerektiğinden fazla ghosting vb. panel sorunları yoktur. Daha yeni samsung space monitör iade ettim, 1 saat içerisinde görebildiğim 4 tane ölü piksel vardı. İadesiyle uğraştım. Sorunsuz monitöre denk gelmek gerçekten zormuş.

Full hd çözünürlük olması dışında bence hiç bir hadikapı yok. (zaten 2k olsa satmayı asla düşünmezdim)

1 dvi, 2 hdmi, 1 displayport girişi var, standı alüminyumla güçlendirilmiş, sağlam ve ağır, 1800R kavis, 1ms mprt, freesync premium, minimal çerçevelere sahip.

Kutusu, içeriği (stand, displayport, kitapçıkları) ile birlikte verilecektir.

Monitörü çok temiz kullandım. Ekrana parmakla dokunmam, solüsyonu ve mikrofiber bezi ile temizliğini yaparım. Evime gelip testleri yapabilirsiniz.

Fiyat: 1800 TL

Fotoğraf ekleyeceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC 31,5 CQ32G1 1ms 144Hz 2K QHD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.