Şimdi Ara

Aoc 2k G Sync 165Hz monitör alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başta niyetim 144 hz full hd monitör almaktı. Sonra g sync olursa daha iyi olur diye düşündüm.
    Amazon.de sitesinde kafamdaki paraya göre 3 monitör vardı.
    Acer xb241h, aoc 2460pg(model buydu galiba, ve asus pg248q
    Bunların içinde aocyi hoparlör olmaması ve tek çıkış vermesi sebebiyle en sona bırakıyordum hep.
    Acer ise sürekli kafamda ama amazonun sürekli gönderime açıp kapatmasıyla beni asusa itiyordu.
    Asus ise fiyatını hak eden monitör değildi benim için. Hoparlör(var sanıyordum ama dahili değilmiş sonradan öğrendim), usb ve çıkış seçenekleriyle gayet iyiydi, tüketimi berbat ama.
    Acer a son kez baktığımda gönderime açılmıştı ama 142 euro gümrük ücretiyle asus fiyatına geliyordu.
    Sonra asus fiyatı ile aoc241QG fiyatına baktım pek farkı yok. Başlıktaki özellikler bu monitöre ait.
    Acer alsam fazla çekilecek gümrüğün geri ödenip ödenmeyeceğini düşünmektense aoc (2k olanı)alıp geçmeyi tercih ettim.
    Acer gümrük ücreti geri yatsa 1500 liraya geliyor, yatmasa 1880 civarı lira giriyor resmen.

Acer a o parayı(yatmamasını hesaplarsak) vermektense asus alırım daha iyi derken bir de aoc fiyatını gördüm 1980 civarı fiyatı vardı. Ben de gift card alıp onu sipariş verdim bekliyorum. Bankanın fahiş(e) kârı ile 505 euroluk gift card bugünün kuruyla bile 1990 lira iken 2030 lira para kesilmiş.
    Şimdi monitörü almakta iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ekran boyutu 24", diğerleri de öyle zaten. Aoc ag241qg ile ilgili bilginiz var mı verilen paraya değer mi? Kartım 1070 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 19 Nisan 2017; 10:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.