Şimdi Ara

AOC 21.5' E2239FWT MULTITOUCH LED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masa üstü bilgisayarım için monitör almayı düşünüyordum. Şu modelin özellikleri hoş göründü bana. Yorum yapabilecek arkadaş var mı? Dokunmatik ekran olduğundan dolayı buna yöneldim ama ne derece dokunmatik özelliği kullanışlı olur bilemiyorum. Devir dokunmatik devri olmaya başlıyor. Gelecekte daha kullanışlı hale gelebilir mi acaba yoksa monitörün dokunmatik özelliği gelecek işletim sistemlerine tam uyumlu olmaya bilir mi? Zaten çoklu değil tek dokunuşu algılaya biliyor sanırım.
    Bir de ben hiç parlak ekran kullanmamıştım. Bilgisayarcılarda parlak ekranların görüntüsü çok hoş görünüyordu bana. Alırsam parlak ekran alacağım diye bir kararım vardı.
    Notebook içinde kullanmayı düşünüyorum. Benim notebook'un ekranında sorun var. Ekranın altındaki boşluk altından notebook ekranını geçirmeye uygun.

Olumsuz olabilecek düşüncelerim de:
    Dokunmatik ekranın pek bir kullanım alanı olmayacak muhtemelen. İlk aldığım bir iki gün denerim sonra mouse'a geri dönüş olur diye tahmin ediyorum.
    Aynı fiyata daha büyük ekranlar alınabiliyor. 21.5" ufak kalabilir. Şuan kullandığım monitör 22" zaten. O civarda bir paraya 26" veya 24" bulunabilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2239fwt-21.5-e2239fwt-multitouch-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=49037

sizce bunu mu almalı başka bir şey mi önerir siniz?

AOC
    monitör alanında dünyadaki pazar payının %25'ine sahiptir. türkiye distribütörlüğünü logosoft yapmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 31 Ocak 2011; 15:36:46 >

• Güzel duruyor.Multi touch olmasından dolayı ya 8 telli reziztiftir yada kapasitiftir, çoklu dokunmayı destekler.Parmak izlerini silmek için bezide kutusundan çıkıyordur.Düşünüldümü çok kullanışlı olabilir ama oturduğun yerden bilgisayar kullanmak varken monitörün dibine girip rahatsız pozisyonda kullanmak kötü olabilir.
  • Arkadaşlar 31.Mart 2012 cumartesi günü AOC e2239Fwt marka dokunmaik ekran monitör aldım.Çok şık ve zarif.Dokunmatik ekran süper.Kurdum ve kullanıyorum.Ekran harika.Ses alamadım.Ses kaplosunu taktım ancak yinede olmadı.Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa seviniri. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekicibekir

Arkadaşlar 31.Mart 2012 cumartesi günü AOC e2239Fwt marka dokunmaik ekran monitör aldım.Çok şık ve zarif.Dokunmatik ekran süper.Kurdum ve kullanıyorum.Ekran harika.Ses alamadım.Ses kaplosunu taktım ancak yinede olmadı.Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa seviniri. Şimdiden teşekkürler.

1- Kullanım kitapçığına uygun olarak ses kurulumunu doğru yaptınız mı ?
    2- Monitörün menüsünde ses kısık veya kapalı düzeyde olabilir.
    3- Ses kablosunda arıza vardır değişim yaptırın ya da yeni kablo alıp deneyin sonuca ulaşamzsanız girişte sıkıntı vardır.
    4- Monitörden driver cd si çıktı ise monitörün arayüzünü bir inceleyin ve ses ayarları var mı diye bir bakın.

Bir sonuca ulaşırsanız bilgilendirirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.