Şimdi Ara

Anycool T838i Ne kadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cumartesi günü Doğu bank a gidicem Anycool T838i almayı düşünüyorum Dogubank ta fiyatlar nerelerde güvenli alışveriş yapacağım dükkanlar hangileridir.

• Doğu bankta hepsi aynı malı satıyo, birbirlerinden farkları yok, en ucuz nerde bulursan ordan al, en son 2 gün önce gittim t838 200 ytl'ydi fiyatı bilgine. Tabi pazarlıksız fiyatı peşin 180 e alırsın.
  • teşekkürlker T838 i modeli değilmi dediğiniz

i si ile düz ü araındaki farkı nasıl anlarım
  • hepsi aynı özelliklere sahip zaten sen tipi hoşuna gideni alabilirsin. Üzeirnde heaven music yazan t838i modeli.aşağıdaki resimdeki;
  • quote:

Orjinalden alıntı: badcatbad

hepsi aynı özelliklere sahip zaten sen tipi hoşuna gideni alabilirsin. Üzeirnde heaven music yazan t838i modeli.aşağıdaki resimdeki;

İYİ REKLAM YAPIYORSUNDA BAK FORUMDA YENİ ALIPDA PİŞMAN OLAN BİR ARKADAŞIN YAZDIKLARI AYNEN KOPYALIYORUM
    kenanmorbulut Tarih 7 Ağustos 2008; 18:56:54
    bende bugun aldım cıhazı ve hemen bugun yolladım .sarj ederken sarjı bozuldu sanırım ama zaten onyargılı oldugum cıhazdan tamamen sogudum.anycool t828. bu cuhaz hıcbır sekılde sesız moda alınamıyor sesız dıe tabır edlıne mod tıtresım . :))) bu cok komık .aldıgım gun sarjının bozulması daha komık aldıgım satıcı yarın umarım kabul eder de bu seruvenden kazasız atlatırım kendımı.

sesı yuksek evet ama dengesız bır yukseklık sozkonusu dıgerlerını bılemem ama bendekı gg dekının aynısıydı ve cıhaz ın dızaynı yatay sekılde hopororlerın ustune bır sey gelecek sekıldeyken ses zaten azalıyor..ekran cok gusel dıuyenler var bence degıl azıcık farklı bır acıyla goruntuyu dagıtıyor.telefonda buyuk yazılımsal sorunlar var :) bır hat dıgerınden daha az ses verıyor ama sonucta ıkısıde kısık ses verıyor

ısın aslı buyuk hevesle aldım cıhazı ama ıste kısmet degılmıs sarjın bozulmasıda bahane oldu. bırde elımde hala garıp bır plastık kokusu var.

bu cıhazların sar degerı dusuk deselerde ıanmam gunde en az ıkı uc saat telefonla konusurum ama bunla cıdden konusurken ellerınızın ıcı bır tuhaf kımıs kımıs oluyor ve bıraz uzatınca basınız cıdden agrıyor...bunu deneyenekadar bunları soyleyenlere yahudı mallarna nekadar guven olur onlar tamamen ekonomık amaclı kendılerı ıcın calısırlar dıodum ama malesef cın malları bır bocalama donemı ıcıınde bunu atlatınca emınımkı cok buyuk ve suan olduklarından daha ıyı bır yerde olacaklar ama bu sekılde hep kotu bır ımaj cızıyorlar

benım aldıgım arkadas ggden ustunde kutusundan yırtılmıs orjınal ımeısıyle yolluyordu aletı cakma fılan degıl ısteyen olursa pm den nıcıkını atabılırım saygılarımla

• bunu reklam olarak kabul etmememek lazım,

Bunların kalitesiz oldugunu biliyorum, Böyle bi cihazı babam arzu ettiği için ona hediye alacağım öyle Dört dörtlük özellil aramıyoruz
  • Arkadaşlar son olumsuzlukları okuyunca kararımı değiştirdim kusura bakmayın eger bu cihaz dogubankta 250 ise 320 verip vergili garantilisi almak daha dogru olucak hepsi burada satılanalardan hangisini önerirsinğiz televizyonlu ve çift sim li olanlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım doğu bankta 180 ytl alırsın. niye iki katı para verip garantili alacaksınki. onun yerine 2 tane. Ama bu ürünleri garantili alma. Yani çok yeni modelleri çıkacak garanti için verdiğin para yerine değiştirir başka modelini alırsın. Birde alacağın telefonun arayüzleri çok iyi olması lazım

Yani türkçesine çok dikkat et önce kullan menüleri gez çünkü bütün telefonlarda özellikler aynı ama türkçe çevirisi ve menüler geçişleri farklı.

Benim aldığım t838 de telefon defterine telefon buk yazıyordu ya blutut yazıyordu sabaha kadar güldük sabahda gittim değiştirdim telefonu. Hele birinde bluetooht için mavi diş mi ne yazıyormuş. :D

• ARKADAŞLAR BU ARKADAŞIMIZIN MESAJINI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUN SAR DEĞERİNİ HEP YAZDIM AMA BU ARKADAŞ KULLANDIKCA BAŞINA GELENLERİ AÇIK AÇIK YAZMIŞ İNCELEYİN LÜTFEN

bende bugun aldım cıhazı ve hemen bugun yolladım .sarj ederken sarjı bozuldu sanırım ama zaten onyargılı oldugum cıhazdan tamamen sogudum.anycool t828. bu cuhaz hıcbır sekılde sesız moda alınamıyor sesız dıe tabır edlıne mod tıtresım . :))) bu cok komık .aldıgım gun sarjının bozulması daha komık aldıgım satıcı yarın umarım kabul eder de bu seruvenden kazasız atlatırım kendımı.

sesı yuksek evet ama dengesız bır yukseklık sozkonusu dıgerlerını bılemem ama bendekı gg dekının aynısıydı ve cıhaz ın dızaynı yatay sekılde hopororlerın ustune bır sey gelecek sekıldeyken ses zaten azalıyor..ekran cok gusel dıuyenler var bence degıl azıcık farklı bır acıyla goruntuyu dagıtıyor.telefonda buyuk yazılımsal sorunlar var :) bır hat dıgerınden daha az ses verıyor ama sonucta ıkısıde kısık ses verıyor

ısın aslı buyuk hevesle aldım cıhazı ama ıste kısmet degılmıs sarjın bozulmasıda bahane oldu. bırde elımde hala garıp bır plastık kokusu var.

bu cıhazların sar degerı dusuk deselerde ıanmam gunde en az ıkı uc saat telefonla konusurum ama bunla cıdden konusurken ellerınızın ıcı bır tuhaf kımıs kımıs oluyor ve bıraz uzatınca basınız
    cıdden agrıyor
    ...bunu deneyenekadar bunları soyleyenlere yahudı mallarna nekadar guven olur onlar tamamen ekonomık amaclı kendılerı ıcın calısırlar dıodum ama malesef cın malları bır bocalama donemı ıcıınde bunu atlatınca emınımkı cok buyuk ve suan olduklarından daha ıyı bır yerde olacaklar ama bu sekılde hep kotu bır ımaj cızıyorlar

benım aldıgım arkadas ggden ustunde kutusundan yırtılmıs orjınal ımeısıyle yolluyordu aletı cakma fılan degıl ısteyen olursa pm den nıcıkını atabılırım saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 8 Ağustos 2008; 12:26:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ARKADAŞLAR BU ARKADAŞIMIZIN MESAJINI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUN SAR DEĞERİNİ HEP YAZDIM AMA BU ARKADAŞ KULLANDIKCA BAŞINA GELENLERİ AÇIK AÇIK YAZMIŞ İNCELEYİN LÜTFEN

bu cıhazların sar degerı dusuk deselerde ıanmam gunde en az ıkı uc saat telefonla konusurum ama bunla cıdden konusurken ellerınızın ıcı bır tuhaf kımıs kımıs oluyor ve bıraz uzatınca basınız cıdden agrıyor...bunu deneyenekadar bunları soyleyenlere yahudı mallarna nekadar guven olur onlar tamamen ekonomık amaclı kendılerı ıcın calısırlar dıodum ama malesef cın malları bır bocalama donemı ıcıınde bunu atlatınca emınımkı cok buyuk ve suan olduklarından daha ıyı bır yerde olacaklar ama bu sekılde hep kotu bır ımaj cızıyorlar

ARIKAN ARKADAŞIM BİLGİLENDİRMELİRİN İÇİN SAĞOL, BAK BİLGİLENDİRME DİYORUM SENİN GİBİ KÖTÜ REKLAM YAPIYOSUN DEĞİL.

Dediğim gibi ürünlerin her yönü forumda bulunmakta, isteyenlerinde bunları okuyarak almasını söylemiştim. Ben burda bu ürünleri övmeye çalışmıyorum,
    daha önceki yazlarımı okursan kötü ve iyi yanlarını maddeler halinde yazdığımı görürsün. Bırak biz bildiklerimizi paylaşalım, milleti bilgilendirelim, aldıktan sonra kimse şaşırmasın, alacaksa kötü ve iyi yanlarını bilerek alsın değil mi?
    Ucuz ama garantisiz olmasını kabul edenler alsın, sonuçta herkesin kendi kararı.

• gg dakı pıyasası suan 200 225 arası dolanıyor
  • Üst resimdeki telefon (HEAVEN MUSIC - ANYCOOL T819) doğubank ta 190 YTL.
  • Cumartesi günü ikinci kattan 180 e aldım herkeze teşekkürler
  • Bence bu tellr 50 ytl bile etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI

Bence bu tellr 50 ytl bile etmez

• quote:

quote:

ARIKAN'ım doğruyu sölylüyoruz ama

• quote:

quote:

quote:

ARIKAN'ım doğruyu sölylüyoruz ama

BUNLARIN HEDEFLERİ13-17 YAŞ ARASINDAKİ BAZI GENÇLER.....SESİN BAĞIRMASI BİR ÖZELLİKMİ ACABA
    TELEFONUN BAZI YERLERDE SESSİZE ALIYORUMKİ İNSANLARI RAHATSIZ ETMEYEYİM DİYE AMA BU BU TELEFONLAR ÇALMAYA BAŞLADIMI ÇEVREDEKİLER ŞÖYLE BİR BAKIYOR------------KİM BU KRO DİYE-----------ALLAH AŞKINA KİM TV SEYREDİYOR.EVDE TV VAR HERGENCİN ODASINDA TV VAR.AL ELİNE TV SEYRET NASIL İŞ ANLAMADIM

SANA ŞUNU ANLATAYIM ÜÇ GÜN ÖNCE EMİNÖNÜNDEN KADİKÖYE GLİYORUM....BEKLEME SALONUNDAYIM...BİR KİŞİ (BELİRTTİĞİM YAŞ ARALIĞINDA) OTURMUŞ TV SEYREDİYOR.......AMA ETRAFIMA BİR BAKTIM..İNSANLAR O KİŞİYE BAKIP BAKIP GÜLÜYORLARDI...ARKADAŞLAR ARTIK ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE BİLE TV VAR-TRENDE VAR.VAPURDA VAR...SİZ BU TV Yİ NEREDE İZLEYECEKSİNİZ....
    DİĞER KONU İSE: GİDİN YASAL MARKALARIN HERHANGİ BİR TELİNİ ALIN BAKIN MÜZİK KALİTELİ YÜKSEK DEĞİL------EŞEĞİN SESİ ÇOK YÜKSEK ÇIKAR,KANARYANIN SESİ AZ ÇIKAR AMA BİZE KANARYANIN SESİ HOŞ GELİR VE HOŞLANIRIZ......SEVGİLER ERHAN DAMARLI ARKADAŞIM --MÜCADELEYE DEVAM YILMADAN

• quote:

BUNLARIN HEDEFLERİ13-17 YAŞ ARASINDAKİ BAZI GENÇLER.....SESİN BAĞIRMASI BİR ÖZELLİKMİ ACABA
    TELEFONUN BAZI YERLERDE SESSİZE ALIYORUMKİ İNSANLARI RAHATSIZ ETMEYEYİM DİYE AMA BU BU TELEFONLAR ÇALMAYA BAŞLADIMI ÇEVREDEKİLER ŞÖYLE BİR BAKIYOR------------KİM BU KRO DİYE-----------ALLAH AŞKINA KİM TV SEYREDİYOR.EVDE TV VAR HERGENCİN ODASINDA TV VAR.AL ELİNE TV SEYRET NASIL İŞ ANLAMADIM

SANA ŞUNU ANLATAYIM ÜÇ GÜN ÖNCE EMİNÖNÜNDEN KADİKÖYE GLİYORUM....BEKLEME SALONUNDAYIM...BİR KİŞİ (BELİRTTİĞİM YAŞ ARALIĞINDA) OTURMUŞ TV SEYREDİYOR.......AMA ETRAFIMA BİR BAKTIM..İNSANLAR O KİŞİYE BAKIP BAKIP GÜLÜYORLARDI...ARKADAŞLAR ARTIK ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE BİLE TV VAR-TRENDE VAR.VAPURDA VAR...SİZ BU TV Yİ NEREDE İZLEYECEKSİNİZ....
    DİĞER KONU İSE: GİDİN YASAL MARKALARIN HERHANGİ BİR TELİNİ ALIN BAKIN MÜZİK KALİTELİ YÜKSEK DEĞİL------EŞEĞİN SESİ ÇOK YÜKSEK ÇIKAR,KANARYANIN SESİ AZ ÇIKAR AMA BİZE KANARYANIN SESİ HOŞ GELİR VE HOŞLANIRIZ......SEVGİLER ERHAN DAMARLI ARKADAŞIM --MÜCADELEYE DEVAM YILMADAN

Tabiki devam kardeş,

YOK ama ARIKAN cım nerden biliyorsun belki arkadaşın canı sıkılcak yolda yürürken tv izler Almışken izlememek olmaz demi, vapr da tren de evde izleyemiyor bari yürürken izlesin. Arkadşalr bencede bu tv özelliği sadece göz boyama o kadar, 1-2 gün sonra sıkılırsınız., Telefonun özellikleri ztn kötü, bulaşmayın bu kadar, İmei den binerler tepenize kalırsınız telefonla öle, bazı arkadaşlar diyor yok 5 ytl ver açarlar imei sini klonla, neden kanun dışı işler yapasınızki, gidin alın adam gibi bir telefon nokia se motorola vb. kullanın, bulaşmayın bunları, parçası kopsa elinizde kalır ki heran kopçak havası var telefonda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.