Şimdi Ara

Anycool fm 100 lutfen girin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm 100 alacağım ama ekranın altında farklı farklı seyler yazıyo mesela merit bide ekranın altında hiç bişe yazmıyo hangisini almalıyım

• fark yok merıt dıye bı markada yok zaten...
    ıtedıgınızı alabılırsınız aynı cıhazlar aynı dandıklıkte...
  • HEPSİ AYNI ADI NE OLURSA OLSUN........İÇİ AYNI DIŞLARINI HERHALDE BURADA TOPLUYORLARMI NE....
    ÖZDANDİKLOLU BUNLAR NE ADI BELLİ NE DE NASIL GELDİĞİ ALINMAZ KARDEŞİM KAÇAK İMEİ KAPATILIR BUNLAR 2-3AY SONRA SAKIN ARKADAŞIM ORCO NUN DEDİĞİ GİBİ UZAK DUR.AĞRIMAYAN BAŞINI AĞRITMA
  • parana yazık arkadaşım uzak dur bunlardan...
  • fm transmitter yazıyor. n78 ve w980 de olan şey değil miydi o.çinliler bunu da mı kopyalamış.
  • BENCE SUPER BI CIHAZ.BEN BUNU DOGUBANKTAN 230 YTL YE ALDIM.ALTINDA MERIT YAZIYOR.BU FIYATA ALABILECEGIN EN IYI CIHAZ.EMINIMKI BU CIHAZI BIR MARKA CIKARSAYDI FIYATI 2000YTL DEN AZ OLMAZDI.SIDDETLE TAVSIYE EDERIM.KULLANIYORUM VE BUKADAR MEMNUN KALACAGIMI TAHMIN BILE ETMEZDIM.
  • ilk mesajında reklama başlamış

Kardeş bu telefonlar alınmaz parana yazık.. iki üç ay sonra elinde dökülmeye başlar malzemeleri dandik.... zaten tüm modelleri aynı bi tek görünüşü değişik.... çok memnunum kullanıyorum diyenlere kulak asma... forumu incelersen bu kaçak telefonları övenleri de gördük sonra hepsi birer birer kayboldu bilmem anlatabildim mi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇİHAZIN NERESİ VE HANGİ ÖZELLİKLERİ SÜPER YAZARMISIN.
    GÖTERMEYEN VİDEOSUMU
    VGA KAMERASIMI
    FOTOĞRAFLARI AÇMAMASIMI
    3 G OLMAMASIMI
    KAÇAK İMEİ SİMİ
    BANGIR BANGIR BAĞIRAN SESİMİ
    5frs ÇEKİM YAPAN VİDEO ÇAKİMİMİ
    197 K HAFIZASIMI
    YÜKSEK SAR DEĞERİMİ
    EN ÖNEMLİSİDE -----ANYCOOL TELEFONLARIN BÖYLE BİR MARKASI VE ÜRETİM OLMAMASIMI DAHA YAZACAĞIM AMA FORUMA SIĞMIYOR.ALLAHAŞKINA DİĞER ÖZELLİKLERİNİDE SEN YAZ DA ÖĞRENELİM.SEVGİLER
  • oncelıkle sevgıler benden:)) Sevgılı arkadasım,ben sadece 230 ytl ye alınabılecek en guzel telefon oldugunu soyledım.Senın bu yazdıgın detaylar 230 ytl ıcın gayet normal.(sadece benım fıkrım)Ben fotograf acmasında bı problem yasamıyorum.Bangırbangır baırmasına gelınce sesını kısarsın olur bıter.:))Sar degerı ıse dıger telefonlardan nekadar farkı var cok merak edıyorum(gercekten merak ettım)Kulaklıkla konusunca o problemde ortadan kalkar heralde.Fotograf cekım kalıtesı gercekten cok ıyı sayılmaz.Fakat dedıım gıbı ben cok memnunum.Ayrıca bu model,orjınal Anycool da yokmus,bende gecen gun ogrendım.Resmen kopyalamıslar manyak cınlıler.Bu kopya telefonda,bır telefonda ozellık olarak ne olabılırse adamlar kafa yorup bı sekılde hepsını koymuslar.Dedıgım gıbı ben kullanıyorum ve gayet memnunum.Sadece benım kendı fıkrım.Bana katılmayabılırsınızSaygı ve sevgılerımle:))

• YANLIZ KONUŞMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ...ZATEN İŞLETİM SİSTEMİ OLMADIĞINDAN UYGULAMA VE DE OYUN YÜKLENMİYOR KESİNLİKLE....AYRICA JAVA DA YOK...
    İŞALLAH 2-3 AY SONRA OPERATÖRLER TARAFINDAN KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI KAPATILMAZ...GÜLE GÜLE KULLAN ARKADAŞIM
  • dıyorlar ya baska telefonda bole seyler olsa 1500 ytle olurdu fılan ..bu telefonu nokıa cıkarsaydı sımdı herkes yerden yere vururdu ........kırarlardı arkadaşlar....alırken bir kez daha düşünün...sevgiler
  • telefonun gerçekten çok güzel özelikleri varmış.tk kayıtlıysa 230ytl doğubanktan bende almayı düşünürüm.
    şu an Türkiye piyasasında mevcut 2 telefon biliyorum fm vericili NokiaN78 ve Benq-SiemensEF71 buda 3. oldu.Sony Ericsson w980 ve Nokia N96 da var ama bunlar Türkiyede yok.
    Anycool üretimi chinde http://szboerdun.diytrade.com/ bakın.
    Malzeme kalitesinin çok düşük olduğunuda biliyorum.taklit plastik üstü metal gibi gösterilmiş ama plastik.
    çok hat kullanan arabası olan müziği seven ve geçirecek zamanı olan biri için ideal.mesela fabrikada çalışan bir arkadaş buna benzer almıştı almıştı çünkü nöbetlerde zamanı geçmiyormuş oda tv izliyormuş.
    ama paranız varsa N96 bekleyin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.