Şimdi Ara

Antrenmanlarla Paragraf Kitabı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antrenmanlarla paragraf nasıldır çözen var mı ? Paragraf için ideal kitap nedir ?

• aynen bende merak ediyorum nasıl bu kitap ???
  • ++
  • Bana cok sacma geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gogogo. kullanıcısına yanıt
    Kitabı kullandınız mı hocam ?
  • Dostum okumayı baştan mı öğreniyorsunuz ? Paragrafın antremanı mı olurmuş. En iyileri paragraf hız kitabı ve ales paragraf kitabı.
  • Çok faydalı bir kitap. Sana soruyu direkt vermiyor, su soru tipi şöyle çözülür diyor. Kitapta 35x25 deneme var.
    Tek eksisi kitabın kenarlarında fıkra tarzı yazılar var. Okumadan edemiyor insan zaman kaybı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paraf Tyt Paragraf Kitabı
    6 yıl önce açıldı
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turaciokan

Çok faydalı bir kitap. Sana soruyu direkt vermiyor, su soru tipi şöyle çözülür diyor. Kitapta 35x25 deneme var.
    Tek eksisi kitabın kenarlarında fıkra tarzı yazılar var. Okumadan edemiyor insan zaman kaybı.

1 paragraf kitabı alınacaksa bu kitap mı alınmalıdır hocam ?
  • Paragraf hız kitabını araştırıcam eyvallah hocam
  • Paragraf kitabının da antremanı mı olurmuş ya bence direk normal çözün ya.. onu al sonra normal kitap al sonra deneme al adamlar bu işlerden parayı kırıyor yahu. Tamam temeli zayıf olanlar olabilir de bence bu kadarı da fazla Paragraf çöze çöze süre tutula tutula kitap okuya okuya geliştirilir antremanlar kitabıyla kolay sorularla bi cacık olacağını sanmıyorum sonuçta hepimiz aynı sınava giriyoruz.
  • Paragraf bilgin varsa dediğim kitaptan başlamaya gerek yok. Ama en baştan başlayacaksan öneririm. 0 dan 30 soruda 25 netlere çıkardı beni

• turaciokan T kullanıcısına yanıt
    Ortalama hesap ile kaç günde biter hocam :D
  • antrenmanlarla paragraf ne hocam git fen bilimleri turkce kitabi al oh mis

• Konu anlatım kısmı en fazla bir haftada biter ama sana tavsiyem hergun 1 deneme çöz kitabın içindeki ama 1 den fazla çözme. Çünkü paragraf az az uzun sure çözerek çalışılır. Bu şekilde gidersen 40 günde biter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.