Şimdi Ara

antrenmanlarla matematik 3. ve 4.kitap? acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
21.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar ygs 5 ten 340 aldım.sıralamam 103 bin. bugün mat 2 için kitap aldım.mat 2 temelim hiç yok.bu yüzden antrenmanlarla matematik 3.ve 4. kitapları aldım.önerirmisiniz.temelim yok o yüzden bu kitapları aldım. bu kitapları ii çalışırsam lys matematiğime faydası olur mu.yoksa götürüp değiştirim mi? lütfen yardımcı olun mat-2 başlamak istiyorum artık ama temelim yok?

• evet acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • yok mu mat 2 hakkında bilgisi olan bu dediğim antrenmanlarla matematik 3 ve 4. kitap hakkında yorumları olan
  • götür değiştir biliyorum o kitapları bizim arkadaşlardan gördüm çok basit bir yapısı var tam kavrayamazsın konuları..

fem simetri mat-2 dörtlü setinden kullan..
  • basit olması iyi değil mi benim hiç temelim yok mat 2 de mat 1 im iyi ama mat 2 yok
  • temelin yoksa çöz.sonra diğerlerine geçersin.bide karekök logaritma 0 çıkarmış.belki o da işine yarar.
  • karekökün mat-2 sine hiç bulaşma zor.. eğer tamam kalay olsun diyosan kullan aldıklarını ama güvender mat 2 varsa o da olabilir önceliğin daha kaliteli yayınlar olsun çünkü sınava çalışırsın anladın mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofcx -- 21 Nisan 2012; 14:34:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani demek istediğim şu şimdi lys de 20 ye yakın mat 1 konularından çıkıyor.çoğunu yaparım. ben bu antrenmanlarla matematik 3 ve 4 e ii çalışırsam lys mat 40 a yakın net çıkarabilirmiyim?
  • bugün gittim aldım antrenmanlarla matematik 3 ve 4. kitap lys mat 2 temelim yok. bu aldığım kalsın mı yoksa gidip güvender 3 lü ile değiştireyim mi? hangisinin bana daha fazla yararı olur? acil cevp arkadaşlar
  • ?
  • güvender 3 lü iyidir
  • zamanında arkadaş da vardı çok basit alma boşuna simetri setini al.
  • bende simetri al dedim ama adam güvender 3lü seçeneğini sundu onu tercih ettim
  • son karar nedir temeli olmayan için güvender 3 lümü yoksa fem simetri mi?
  • güvender 3lü set+ %100 ygs matematik soru bankası (güvender) al. Ben bunları aldım önce konu anlatımdan öğreniyoruım sonra soru bankasından cozuyorum. Motive edici olacaktır senin için
  • arkadaşlar antremanlarla matematik kitabı 3. ve 4. ygsyemi yönelik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: citlenbikim

arkadaşlar antremanlarla matematik kitabı 3. ve 4. ygsyemi yönelik?

Hayir.1. Kitap toplama cikarma vs temel seyler 2.kitap ygs konulari 3. Ve 4. Kitap lys kismi trigonometri parabol vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler antrenmanlarla matematik 3 4 çözen varmı mat 2 m çok kötü bu kitap fayda edermi sizce baslangıc için iyimidir ?
  • Gençler özelden mail adresi yazın yardımcı olurum bir sürü para vermeyin kitaba
  • Hımm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.