Şimdi Ara

Antremanlarla Geometri kitabını kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranızda antremanlarla geometri kitabını kullanan var mı?Ben Antremanlarla Matematik'in 1. kitabını kullandım gayet güzel anlatıordu ama sanki geometri kitabına bakınca öyle değildi hepsi soruymuş gibi geldi yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Antreman kitabını genelde vasat arkadaşlar kullanıyor.Bence onun ayarında kitaplar bulabilirsin.Geometri için sonuç yayınları işini fazlasıyla görür.Ygs matematik içinse sınav yayınlarını öneririm.Antremanların 1-2 tık üstündedir ama yağ gibi akıp gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antrenmanlarla geometri pişmanlıktır zaman kaybıdır.
  • SınavBitsedeGitsek kullanıcısına yanıt
    Senin geo önerin ne iyi konu anlatımı kitap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverdevil21 S kullanıcısına yanıt
    Fem simetri YGS Geometri kullanabilirsin..Şahsen ben geometriden iyi değilim..İlk olarak antrenmanlarla geoyu tercih ettim.Bir süre çalıştım ama elde var sıfır olunca attım kitabı..Sonra fem simetri aldım..Şu an çokgen çalışıyorum gayet memnunum
  • SınavBitsedeGitsek kullanıcısına yanıt
    Antremanlarla geo bendede varçöp bi kitap ya 5-6 net yapsam yetecek kitap arıyorum simetri kaç sayfa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverdevil21 S kullanıcısına yanıt
    350 sayfa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antremanlarla geometriyi kullandım. Benim gelişimim için faydalı oldu. Şuan da kullanıyorum. Basitçe anlatıyor ama faydalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.