Şimdi Ara

Antivirüs ve AntiMalware Birlikte Kullanılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bende bitdeffender total security yüklü aynı zamanda Zemana AntiMalware VEYA Emsisoft Anti-Malware kullanabilir miyim ?



  • Fazla bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Emsisoft Anti-Malware, Bitdefender veritabanı ile kendi veritabanını kullanır ve her türlü adware yazılımını yakalar. Gerçek zamanlı koruması Kaspersky ve Bitdefender ile eşdeğerdir.
    ÖZET: Emsisoft Anti-Malware, Kaspersky, Bitdefender, Norton vb türü bir yazılımdır. Ya Bitdefender kullanacan ya Emsisoft.
    2. Zemana AntiMalware portable versiyonunu arada bir bilgisayarı taratmak için kullanabilirsin. Portable olmayan versiyonunu kullanacam diyorsan ikisi arasındaki çakışmalara ve fazladan ram kullanımına kendini hazırlasan iyi olur.
  • Yani bu Anti-Malware tarzı programlar antivirüs işinide görüyor mu örneğin internette gezinmelerinde falan veya flash takınca otomatik tarama yapıp koruyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_sero

    Yani bu Anti-Malware tarzı programlar antivirüs işinide görüyor mu örneğin internette gezinmelerinde falan veya flash takınca otomatik tarama yapıp koruyor mu

    İki tane gerçek zamanlı koruması olan güvenlik programı kullanırsan sistemde bazı anormallikler yaşayabilirsin. O yüzden Zemana Anti-Malware'nin gerçek zamanlı korumasını kurulumda kapat. Bitdefender Total Security bence yeterli bir güvenlik çözümü. Haftada bir Bitdefender ve Zemana ile tarasan yeterli bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.