Merhabalar. Pc ler konusunda fazla bilgili değilim. Biraz cahilane bir soru soracağım. Bir süredir bilgisayarım açıldığında alt bölümde anti virus programımın ikonu gözükmemeye başladı. Acaba program çalışıyor da ikon mu gözükmüyor yoksa anti virus programı otomatik başlamıyor mu bir türlü anlayamadım.Bu yüzden virus programını ayrıca başlatıyorum fakat bazan da unutuyorum. Zorluk oluyor. Bu durumda bir problem var mı acaba? nasıl düzeltebilirim? teşekkürler.
Öncelikle hangi antivirus programını kullanıyorsunuz?Başlat / Çalıştır / Msconfig yazarak başlatma sekmesine gel orada kullandığın antivirus adını bul ve bak tık işareti var mı yoksa tık işareti koy pc yi yeniden başlat daha sonra gözükmesi gerekir.
Cevabınız için teşekkürler.
ESET kullanıyorum.dediğinizi yaptım. O listede eset ile ilgili herhangi bir program yok. Tıklanacak hiçbir boş satır da yok. Mevcut satırların hepsi tıklanmış zaten. Eset i oraya nasıl ilave edebilirim acaba?ESET in setup bölümüne baktım. Orada da sistem açılırken otomatik başlatma ile ilgili herhangi bir seçenek yok. Teşekkürler.
Zaten Herhangi bir virüs programı yükledinde Pcyi her açtığnda sağ alt köşede Çıkar =) =)
kaldırıp tekrar kur düzelir. mümkünse en son sürümünü.