Şimdi Ara

Antivirüs ayarları kendi kendine değişiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC Tools İnternet Security adlı antivirüsüm var. Geçenlerde bilgisayarı açtığımda bazı ayarlarının değiştiğini gördüm. Bir de antivirüs şöyle bir uyarı verdi:

" bazı ayarlar dış güçler tarafından değiştirildi. Lütfen bilgisayarınızdan malware temizleyin"

"yerel ağa güvenilir değil"

"...../network.ini dosyası değiştirildi"

şeklindeydi. Kablosuz bağlanıyorum internete güvenilir bir ağdan. Bilgisayarı tarattığımda bir şey bulamadım. Tam tarama yapmadım

Problem nerede olabilir?

Bu ne demek oluyor?

• http://www.malwarebytes.org/
    bu yazılımı indirip kurun bir taratın bakalım ne çıkacak .
  • Antivirüs değiştirin bence
  • kaldır gitsin

başka program kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 16 Ağustos 2012; 14:20:54 >
  • Arkadaşlar antivirüsümden genel olarak memnunum. Tabi bu olaydan sonra bunu demek çelişki olur.

İnternete bağlandığım ağı "güvenilmez" olarak ayarladıktan sonra bir problem olmadı.

Acaba ağdan kaynaklanan bir problem mi? problemin arkasında birisi olabilir mi?

@karaduman arkadaşın verdiği yazılımı indirip kuracağım. Sizlere sonucu açıklarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

http://www.malwarebytes.org/
    bu yazılımı indirip kurun bir taratın bakalım ne çıkacak .

@karaduman,

Bilgisayarı hızlı tarama ile tarattım. şu sonuçlar çıktı:

Bilgisayarımı 6 yıl önce aldığım için orjinal xp cd si bozuldu. Ben de bazı araçlar kullanarak (anahtar bulucu, değiştirici vs.) windowsu kullanıyorum. Virüsler o araçlardan mı çıktı? Başka virüs var mı?

• yanlışlıkla aynı resmi birkaç kere gönderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gençler yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

@karaduman,

Bilgisayarı hızlı tarama ile tarattım. şu sonuçlar çıktı:

Sana tavsiyem .Derin tarama yap,Tarama bitince yazılım silebildiğini silsin.Birde Avira yada kaspersky yazılımın sitesinde indir tarat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 29 Ağustos 2012; 20:27:50 >
  • Selam
    Bu program ben ce zatne güzel bir program degil. Ben ce kaldir daha az sorusuz olan avira yi indir hem ücretsiz hemde güzel bir antivirüs programi aillardir kullanirim hic sikayetim olmadi.
    Görüsürüz.
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.