Şimdi Ara

AntiSpyware yada Antivirüs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda : nod32 , superantispyware , Spybot-Search & Destroy ve comodo firewall var,sormak istediğim bu kadar şeye gerek varmı ? aşırıyamı kaçmışım ? yada bunların yerine paralı tek bir tane antivirüs'mü satın almalıyım ? yoksa nod32 + spybot yeterli olurmu ?

• gerek yok o kadar şişirmeye eğer paran varsa Kaspersky Pure al.Tek başına yetecektir diğerlerini kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuvahhidGenc -- 14 Nisan 2012; 10:34:06 >
  • Bence Nod32 kullanmayın.
    Benim tavsiyem şöyle: Avira Personal + Comodo Firewall + Emsisoft Anti-Malware(Sadece tarama amaçlı)

Bu üçlü bedava ve ev kullanıcısı için yeterli seviyede korumayı sağlar. Spybot programındaki "Bağışıklama"yı da yapmayı ihmal etmeyin.
  • Teknosa'dan indirime girmiş olan norton antivirüs aldım ! bunun yeterli olacağını biliyorum ama diğer antispyware'lerin hepsini kaldırayımmı yoksa bir tanesi(comodo) kalsınmı ?
  • Keşke Eset alsaydın. Daha sağlam olurdu ama norton'da iyidir. Bana sorarsan antispyware araçlarına gerek yok. hem bilgisayarınıda yorar. Ama kendini güvcende hissedeceksen 1 tanesi kalsın.
  • turuncu indirimden 20 liraya satın aldım ! şu an bilgisayara kurmuş bulunmaktayım ! superantispyware ve Spybot-Search & Destroy sildim ! pc'de comodo firewall kaldı ama sanki o da bellek'den biraz fazla yiyor gibi ??
  • comodo firewall+avast free antivirüs+usb disk sucurity yeter de artar bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avira+comodo firewall+malwarebytes
    bu kombinasyonu kurmanı öneririm ücretsiz bir şekilde bilgisayarını rahatlıkla korur.
  • Avira İnternet Security kullanabilirsin hatta twitterda bugun 6 aylık key verecekler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.