Şimdi Ara

Antidepresanlar kesinlikle intiharı düşündürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basit bir anksiyete ilacı kullanıyorum darlandığım zaman direk intiharı düşünüyorum inançlı biriyim yoksa çok yaklaşmış olabilirdim intihara eskiden böyle değildim

Burda intihar edecem konusu açanların %90 ı antidepresan kullanıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tane burundan çek

mis gibi kafa
  • Ülkenin belli bir yarısı intihar etse de belki bir huzur bulsak.
  • Kesinlikle, lisede dikkat eksikliği için gittiğimde Ritalin artı antidepresan yazdı bu ne için ben depresyonda değilim dediğimde dikkat eksikliğini tedavi amaçlı dedi.

Aldım kullanmaya başladım. Üzerinden ne kadar geçmişti hatırlamıyorum önceden böyle bir eğilimim olmamasına rağmen sabah akşam intiharı düşünür hale geldim.

Onun yanında meni gelmemesi gibi bir etkisi de olmuştu hayret etmiştim, prospektusunde intihar düşüncesi olanlar bırakmalı yazısını gördüğümde direkt kestim eski halime geri döndüm antidepresan kullanılacak şey değil.

• Eğer hastalığınız yoksa veya kullandığınız ilaç hastalığınıza iyi gelmiyorsa yani yanlış ilaç verilmişse evet düşündürüyor.
  • Tam tersine kullandığım anti depresan beni intihar düşüncesinden uzaklaştırdı.
  • Zaten intiharı düşünüyorsan düşünmemeye başlıyorsun. Hali hazırda zaten düşünmüyorsan düşündürmeye başlayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.