Şimdi Ara

ANTİDEPRESAN KULLANANLAR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
101
Cevap
4
Favori
21.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Nekadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum ama. 15 günden sonra etkilerini görüyorsunuz. Efexor ile düzelmiycek hasta yoktur. Rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

16 ekimde 35 ile başladım, 1 kutu bitirip 75 e çıktım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 4 Kasım 2023; 18:20:26 >

75 daha iyi gelecektir.

tabi biraz sabır gerekiyor.

güzel günler yakın merak etme

Etkileri en az 15 günde belli olur , sanırım anksiyete OKB var sende de geçmiş olsun...

• efexor 150 ye geçtim 2 gün önce, sanırsam 150 nin etkisini görmek için 1 ay beklemem gerek 

• 15 gün sonra etki göstermeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 19 Kasım 2023; 20:9:11 >
  • Arkadaşlar Merhaba ,

6 aydır işsizim ve psikolojim de son iki aydır pek iyi değildi , artık dayanamadığım bit noktaya geldi psikiyatriye gittim Anzyl 15 mg yarım kullanmamı söyledi doktor 2 kutu yazdı 28 yaşında olduğumu bekar olduğumu daha önce gelip gelmediğimi sordu 6 yıl önce işsizkken yine böyleydim gitmiştim aynı doktora 5 yıldır muhasebe ve finans uzmanıydım şuan psikolojimi düzeltip işe başlamam lazım borçlarım var darlanıyorum bunalıyorum bu ilacı kullananlar size etkileri olumlu yöndemiydi

• Big Booble kullanıcısına yanıt

Etken maddesi Essitalopram. En sevdiğim ilaçlardan.

Enerjisi güzel, yalnız benim durum ağırken kullandım. Yarımından değil tam halinden fayda gördüm.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Yarım kullanacağım en azından şu umutsuz mutsuz halimden kurtulayım etrafıma da yansıyor bu çok eğlenceli hareketli biriydim anlamadığım bir şekilde martta anlaşmalı olarak haklarımı alarak işten ayrıldım, temmuz da sözde büyük kurumsal denecek yeri olmayan bir yere girdim işimde mutlu değildim sorunlu bir ortam huzursuz eylülde psikolojim etkilenmesin diye ayrıldım işten ama şuan işsizlik psikolojimi başka sorunlar psikolojimi mahvetti bugün gittim yarın kullanmaya başlayacağım gerçekten sağlık çok önemli insanın aklının sağlıklı olması o kadar önemliki kitap okumak film izlemek deniz sahil orman gezmek sinema hiçbiri bozulan psikolojimi düzeltmedi en sonunda kaçamadım gittim psikiyatriye

Dostum iyi yapmışsın bazı hastalıklar kendiliğinden geçmiyor maalesef. İnat ile öteleyerek hastalığın daha fazla ilerlemesine sebep olursun.

Bazı insanlar var, ilaçlar hiçbir işe yaramaz diyenler, onlara gülüp geçiyorum. Çünkü yaşadığım için biliyorum. Bu ilaçlar beni bir çok kez uçurumdan geri döndürdü.

İçin rahat olsun düzeleceksin.

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz sadece aşırı umursamaz ve uykulu biri yapmaz beni inşallah uyku ile ilgili sorunum yok çünkü geçmedi antidepresan kullanmak istemedim ama geçmeyince son çare kullanmak kaldı

ilaçlar genelde sağlıklı düşünmenize yardımcı oluyor.

kendinizi kontrol altına alabiliyorsunuz.

15 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsunuz.

biraz daha sabır.

• İlaçların iyi yani nefsinizi dizginliyor.
    Yanlış yola sizi sokmuyor. Terbiyeli ve daha ahlaklı oluyorsunuz.
    Bıraktığınızda nefsinize tekrar yeniliyorsunuz Ahlakınız bozuluyor. :)

Nasılsın dostum bu aralar ,ben de takıntılı düşünceler oluyor ama eskisi kadar beni etkilemiyorlar,yani düşünceler gene var onlardan kurtulmak imkansız bir şey de ,ben kendimi onlara karşı daha savunmada hissediyorum beni çok etkilemiyorlar ki umarım remisyon durumu değildir de hep böyle devam eder 🙏...sen nasılsın ilaçlar devammı sıkıntı durumları varmı❓ iyi hafta sonları.

Geçmiş olsun sanırsam anksiyete OKB var herhalde, OKB düşünsel OKB mi yoksa temizlik vs..mı...❓ Çok geçmiş olsun

• deathless73 kullanıcısına yanıt

hocam okb var mı bilmiyorum, tırnak kemirme ve klavyede a yı kopyalama tikleri var sadece. düşünce bozukluğunu anksiyete bağlıyorum çünkü düşüncelerim sadece anksiyete zamanında kötü oluyor. bende bu hastalığı geçiren nedense sadece concerta oldu, içmediğim zaman ölüyorum mide bulantısından falan, efexor ve rixper yaramıyor buna 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 11 Şubat 2024; 15:39:3 >

Anladım hocam OKB nin çok çeşidi var ,mesela bendeki düşünsel OKB kişiler geçmişte yaşadığım işyerinde aile içinde vs tüm bunlar aklıma geliyor o kişiler olaylar falan ,ama kullandığım paxera ve yürüyüş düşüncelerimi ve onlara karşı savunma mekanizmamı baya değiştirdi şu an eskiye göre daha iyiyim...sana da çok geçmiş olsun.

• deathless73 kullanıcısına yanıt

İlaçları kullanmaya devam ediyorum.

İlaçlar etrafımda bir çember oluşturuyor. Kalkan görevi görüyor. Sıkıntıları görebiliyorum ama etkilenmiyorum.

• doktor zestat yazdı kullanılır mı

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

Uyku bozukluğum varken, beni hayata bağlayan ilaç oldu. Şimdi kullanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.