Bildirim
ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
e Avrupa fiyatlarıda bize yakınmış.
MRX 720 3.300 Euro yuvarlak hesap 10 bin TL eder
Avrupa gibi değil burda bir liste fiyatı vardır
bir de pazarlık fiyatı
eminim gidilip alındığında bu 13 binlik fiyat 10-11 bin aralığına çekilebilir.
bu durumda öyle abartılacak bir fark yok benim bakış açım ile
haa ürünün kendisi bu fiyatı hakeder mi, verilir mi verilmez mi o ayrı.
zaten bu başlıkta zamanında çok hararetli tartışmaları yapıldı
o konuya girmek ve açmak istemem.
-
Geçmiş olsun Erdoğan..
Bu saticilar. Sitelerine neden uçuk fiyat yazarlar anlamış deilim. Satis rakamini yaz olsun bitsin 720 anthem 13500 yaziyor arasan 12 diyecek bunu bastan yazsalar olmuyormu. Yurt disi yada yurtici bir sekilde almak istiyorum nasip olursa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 bin yazsa bizim millet 10 bin olmazmı der.Bizde pazarlıksız alış veriş olmaz,satıcılarda bunu biliyor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsakaryali -- 28 Aralık 2015; 16:24:26 >
http://www.themovierooms.co.uk/anthem-mrx-720-av-amplifier.html
2500 EUR DENİYOR -
Abi pound o. -
e işte ingilteresi kıta Avrupası burlarda da 10 bin altı değil sonuçta.
taşıma gümrük garanti vs. işlerini de düşününce eğer illa bu marka modeli alacak için
Amerikaya gidip alma getirme imkanı yoksa şayet buradan 11-12 bine almak bu fiyat bandında çok da uçuk değil diye düşünüyorum. -
ooo sterlinmis pardon
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzazgin
ooo sterlinmis pardon
Hocam İngiltere hiç bakmamak lazım,ben bir ara Naim Amp. getirteyim dedim neredeyse buradan pahalıya denk geliyordu
720 ler hayırlı olsun, İkinci el 710 için sıraya girmek gerekiyor o zaman söz aldık bakalım birkaç kişiden hayırlısı
Bilseydim size satardim,cok uygun vermistim piyasaya gore.Forum icinde satilsa daha mutlu olurdum
iyi dilek ve temenniler için formdaş lara çok teşekkür ederim. moral verdiniz saolun.
sağlık durumum gayet iyi, Allah nasip eder ise daha çok bilgi paylaşımı yaparız,
tema59 , astramastra , hometheatre , htokyay , onkal , horoz nuri , -
Geçmiş olsun....
bypass artık cok rahat yapılıyor..Umarım yakında iyleşirsiniz.
babam 4 damar bypassllı..gecen kardiyologuna giitik..sırtım ağrıyor diyor.
Dr da biz motoru değiştirdik siz kapartoya gözükmeniz lazım diye espriyi patlatınca cok güldük..
Sağlıcakla Kalın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: atm41
Geçmiş olsun....
bypass artık cok rahat yapılıyor..Umarım yakında iyleşirsiniz.
babam 4 damar bypassllı..gecen kardiyologuna giitik..sırtım ağrıyor diyor.
Dr da biz motoru değiştirdik siz kapartoya gözükmeniz lazım diye espriyi patlatınca cok güldük..
Sağlıcakla Kalın..
temeniler için teşekkür ederim,benim ki biraz farklı bir işlem di ,kasıkdan damar yoluna girip oradan akciğer içinde bulunan bazı damarların ucu açık olduğundan onları kapattılar,artık kanamalar olmayacak iyşallah...10 aydır aralıklar ile kanamalar oluyordu.. -
Çok geçmiş olsun sağlıklar diliyorum
teşekkür ederim.temenni için...
herkesin yeni yıllı hayırlara vesile olsun,önce sağlık, çok önemli,, -
UPGRADE sebebi ile ANTHEM MRX 510 unumu satmayı planlıyorum.
Yıllarca onkyo,yamaha ve pioneer kullanan birisi olarak yeni baslayan veya topiği izleyen arkadaslara mutlaka tavsiye edeceğim bir cihaz..
FİYAT:6000TL...
ilgilenen arkadaslar p.m den tarafıma ulasabilirler.. -
Orijinalden alıntı: atm41
UPGRADE sebebi ile ANTHEM MRX 510 unumu satmayı planlıyorum.
Yıllarca onkyo,yamaha ve pioneer kullanan birisi olarak yeni baslayan veya topiği izleyen arkadaslara mutlaka tavsiye edeceğim bir cihaz..
FİYAT:6000TL...
/Tüm kredi kartlarına 6 Taksit..
/Şubat sonuna kadar/
ilgilenen arkadaslar p.m den tarafıma ulasabilirler.. -
Bende ANTHEM MRX 710 Geçiş yaptım sabırsızlıkla bekliyorum umarım anlatıldığı kadar vardır -
Merhaba arkadaşlar , öncelikli olarak arc2 kurulumu için erdote arkadaşıma ve src elektronik sertaç beyin ilgi anlayışı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. mrx 710 onu almadan önce istediğim o sesi alabilecek miyim diye endişelerim oluyordu ve kurulumu dün akşam bitirdim Arc 2 kalibrasyonun profesyonel kurulumu hayranlık bırakıyor , o an sevdiğim filmlerden 10 kere seyrettiğim sesini çok iyi bildiğim filmlerimden birini koydum ve aman allahım dedim işte o ses sonunda elde ettim o tatlı tizler ve basslar ve sublardan gelen o derinliğe inanamıyorsunuz ses nekadar kısık olsa bile derinliğini bozmuyor sanki kendinizi sinemada hissediyorsunuz demiycem sinemada bile o sesleri duyduğumu hatırlamıyorum , bu satırları yazarken zorlanıyorum çünkü tam olarak duyduğum sesleri ifade etmek benim için zor oluyor , arc kalibrasyon yapmadan önce thx hop hassasiyetinden ötürü istediğim sesi elde edememiştim fakat şuan gerçekten hop lerin tam hakkını alıyorum , mrx 710 oppo oynatıcılarla tam uyum gösterdiği ikisi birbirini tamamlayan eşsiz birer canavar performanslarına hayran kalmamak mümkün değil , diğer kullanıcı arkadaşlarım surroundların ve merkezden gelen seslerin daha dinamik olduğundan bahsetmiş , gerçekten öyle , daha çok detay daha çok ayrıntıyı duydum Anthem mrx 710 performansı ve üstünlüğü ile adeta size şov gösterisi yapıyor , eğer gün gelir evinizdeki mevcut avr nizi değiştirmek sizce onun yerine ne almalıyım derseniz kesinle size Anthem derim başka bir marka avr ler tabi ki kötü değil onları da dinlediğiniz zaman çok iyi diyorsunuz ama eksik bir şey var bilemiyorum iyinin de iyisi olsun taraftarıyım , istenilen sesleri elde etmek bazen gerçekten zor olabiliyor o yüzden = Anthem başka arayışlara gerek yok . Teşekkürler .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X