Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyin oyunu bugün aldım : osmanelz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 18 Şubat 2019; 19:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 'ye kadar hata sorun vs düzelir umarım.
  • Sormak istediğim bir şey var, oyunu alıp almama kararımı etkileyecek bir şey.
    Store da satılan kozmetik ürünleri oyun içi craftlıya biliyor muyuz?
    Oyuna para yatırmadan güzel kozmetikler elde edebilme şansımız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    craft değil fakat oyun içi kazanılan para ile alınabiliyor. 2 haftada 1 oyun içi 2 karaktere armor pack geliyor. şuan mevcut armor packleri istersen 850 shard(yani gerçek parayla alınan currency) yada 61000 oyun parası(oyun içerisinde challenge, achievement, günlük görevleri yaparak) ile alınabiliyor.
  • 0sergen0 kullanıcısına yanıt
    Peki oyun içi para kasmanın zorluğu ne alemde.
    Bir görev ort. Ne kadar kazandırıyor?
    Belki leveldan levela değişiyordur şöyle sormak daha mantıklı olur.
    En son seviyeye ulaşıp gear kasmaya başlayınca oyun parası kasma durumu ne alemde?

• Demoda 7 saat, trialde de 9 saat oynadım.

Uçmak güzel, silahlar hiç fena değil. Skilller ve ultiler harika (storm ve interceptor için konuşuyorum). Düşman çeşitliliği güzel.

Ama

Çok sayıda loading screen var ve bunların neredeyse hepsi 1 dakikadan fazla (hdd). Optimizasyon leş, akıcılık yok oyunda. Ses bugu hala duruyor. Grafikler medium preset de eh işte dedirtiyor.

Alınır mı?

Benim gibi cimri ve orta halli bir bilgisayarınız var ise şu haliyle üç haneli liraları kesinlikle hak etmiyor.
    Eğer high end bir sisteminiz varsa ve türü seviyorsanız alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0sergen0

challenge ları tamamlayıp epic item craftlamayı açman lazım. görevlerede yüklen 30 lvl ol. zaten 25 lvl gibi 350-360 gear oluyorsun. 380 gearde 30 lvl de grandmaster grind girmen lazım. 3 kişi olsa benle oyunu bilen 380 üstü 1 haftaya hepimiz 450+ gear oluruz. sonra ver elini grandmaster 2
    GM seviyeleri için belli bir gear score aralığı var mı? 450+ için GM2 farmlamaktan bahsetmişsin, GM3'e yetmiyor mu bu gear?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

GM seviyeleri için belli bir gear score aralığı var mı? 450+ için GM2 farmlamaktan bahsetmişsin, GM3'e yetmiyor mu bu gear?

Alıntıları Göster
    Oyunun kendi menüsünde GM 1 için 300+ GM 2 ve 3 için ise 340+ tavsiye ediyor. Fakat gerçekçi olarak bunlara bir +100 ekleyin şu anda. Çünkü bir çok gear'dan almanız gereken üstünde yazan bonuslar oyunda şu anda çalışmıyor. Olması gerekenden zor yani. 22 sinde day 1 patch ile çoğu şey düzelecek deniyor ama henüz patch notes yayınlanmadı.

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/as5jnd/day_one_update_details/

burada paylaşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/as5jnd/day_one_update_details/

burada paylaşıyorlar
    Link için teşekkürler. Parça parça bazılarını okumuştum arada.

Some enemies have had their shield values decreased

Loot now properly drops for players who are downed

Final boss of strongholds now drop loot instead of only being shown on the end of expedition screen

Status effects can more reliably be applied to Titans

Suit-wide bonuses from inscription are now functioning properly

Bunlar özellikle game breaking seviyede böyle bir oyunda asla olmaması gereken buglardı. Hepsini düzeltmeleri oyun için umut verici. Genel olarak Javelin ve skill buffları da çok iyi görünüyor. Shield'ı kaldırıp rezleyen Colossus wipe sayısını yarı yarıya indirecek en az.

Oyun güzel ve beğenmişim demek ki 40 saat oyun sürem var şimdiden. 2 tane 400+ javelin'im oldu. Fakat AAA seviyesinde bir oyunu resmen buglarla, düzgün test etmeden, yarım içerik ile çıkardıkları da bir gerçek. En azından ekip sağlam ve oyunculara kulak veriyorlar. Hızlıca çözüp yeni içerik eklerlerse oyun toparlayacak. Şu anda resmen beta oynuyoruz ama özünde oyun bana hitap etti.

• Nvidia promosyonu ile gelen Anthem kodunu satıyorum, ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-anthem-kodu-185-tl--137181547#137181547
  • O kadar çok multiplayer oyun biriktiki hangisini oynayacağımı şaşırdım. Az ve öz oynayayım diyorum valla hiç aklıma gelmezdi. Bi ona bi diğerine bakayım diyorsun, bir başkasından diğerine zaman kalmıyor. Kana enjekte edilen doz gibi mübarek yapımlar. Bu kadar kaliteli oyun çıkartmayın. Yeter vallahi yeter.
  • Şükür bizde yüklemeye başladık.
  • Selamlar,

VPN vs ile erken başlayamaz mıyız ? Bilgisi olan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Selamlar,

VPN vs ile erken başlayamaz mıyız ? Bilgisi olan var mıdır ?
    Hayır başlayamazsınız çünkü global lanch. Dünyanın her yerinde aynı anda açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qvx

Hayır başlayamazsınız çünkü global lanch. Dünyanın her yerinde aynı anda açılıyor.

Alıntıları Göster

şöyle bir liste varsa Los Angeles 21 9.00 PM diyor. perşembe sabah 8 sanırım bize denk geliyor. Acaba VPN ile tarayıcıdan çalıştırsak oyunu iş yapar mı ?

• DAY ONE PATCH NOTES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Şubat 2019; 1:18:30 >

• metal_my666 kullanıcısına yanıt
    1 gün için VPN falan mı uğraşacaksınız.
  • 4.84 GB day one patch geldi. yüklemeyi unutmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

DAY ONE PATCH NOTES

https://www.ea.com/games/anthem/news/anthem-day-one-patch-notes?isLocalized=true
    Hocam çeviri yapmak mümkün mü, en azından önemli kısımları?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.