Şimdi Ara

Antalyalı olan ve olacaklarr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muratpaşa yurdunu nasıl bilirsiniz.Sanırım kampüs içindeymiş ve yakın zamanda açılmış.Bir görüşünüz var mıdır?

Diş hekimliği fakültesine uzaklığı nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• Hocam banada aynı yurt çıktı.diş ile yurt biraz uzak varsa ring ile ya da baika bir şeyle halledilir.

• Ancak yürümek için uzak görünüyor bir vasıtayla oldukça yakın olacaktır

• Bana da muratpaşa çıktı , hukuk fakültesine 10-15 dk filan galiba.

• Ben de Muratpaşadayım Tıp Dişle yanyanaysa uzak baya Uncalı tarafinda yuruyerek 30dklik mesafede sanirim araçla 5 10 dk da varilir

• Peki bu muratpaşa yurdu nasıldır acaba kykler arasında.Kaç kişiliktir fazla birşey bulamadım nette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makakubukak -- 1 Eylül 2017; 14:3:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 kisilik baza yataklar ve calisma yeri ile yataklar ayri biri calisirken digeri yatabilcecek o çok iyi oldu benim icin sahsen

• 4 kişilik 1+1

banyo tuvalet ayrıymış.
  • Ne kadar para yatıracağımızı nereden öğrenebiliriz

• 612 yazıyor bende e devletten gördüm.Banyo tuvalet her odada var dimi yanlış anlamadım.

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yeni yapılan yurt bu. Bina efsane güzel ve çok geniş alan üzerine kurulu. Vasıta bulamazsınız çünkü yok. Ancak önünden geçerken dikkatimi çeken şey abartmıyorum 500-600 bisiklet var. Ucuza ikinci el temiz bisiklet çekerseniz her yere gidersiniz. Uncalı kapısı yürüyerek 5 dakika alır en fazla. Bölümünüzün yeri önemli İlahiyat ya da Yabancı Diller YO falansa sevinin öbür türlü okul içi ring ya da otostopla akarsınız. Sorunuz olursa bi mesaj uzaklıktayım.
  • Pixel. kullanıcısına yanıt
    Bilgi için eyvallah hocam.

• Antalyalı olunmaz antalyalı doğulur tebrikler bu arada

• Eğitime yakın galiba. Yürüyerek giderim ben. Cidden bisiklet şart gibi ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yeni yapılan yurt bu. Bina efsane güzel ve çok geniş alan üzerine kurulu. Vasıta bulamazsınız çünkü yok. Ancak önünden geçerken dikkatimi çeken şey abartmıyorum 500-600 bisiklet var. Ucuza ikinci el temiz bisiklet çekerseniz her yere gidersiniz. Uncalı kapısı yürüyerek 5 dakika alır en fazla. Bölümünüzün yeri önemli İlahiyat ya da Yabancı Diller YO falansa sevinin öbür türlü okul içi ring ya da otostopla akarsınız. Sorunuz olursa bi mesaj uzaklıktayım.

Net çok kötü diyorlardı öyle mi hâla? Bir de yeni bina olduğundan eksikleri var deniliyordu tamamlanmış mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yeni yapılan yurt bu. Bina efsane güzel ve çok geniş alan üzerine kurulu. Vasıta bulamazsınız çünkü yok. Ancak önünden geçerken dikkatimi çeken şey abartmıyorum 500-600 bisiklet var. Ucuza ikinci el temiz bisiklet çekerseniz her yere gidersiniz. Uncalı kapısı yürüyerek 5 dakika alır en fazla. Bölümünüzün yeri önemli İlahiyat ya da Yabancı Diller YO falansa sevinin öbür türlü okul içi ring ya da otostopla akarsınız. Sorunuz olursa bi mesaj uzaklıktayım.

Net çok kötü diyorlardı öyle mi hâla? Bir de yeni bina olduğundan eksikleri var deniliyordu tamamlanmış mıdır?

Hocam kalmıyorum çok yakın yerde yaşadığım için önünden geçiyorum sıkça. Dıştan çok güzel duruyor ama içeri nasıl bilmiyorum.

• Mutatpaşa yurdu elmalılı hamdi yazır mı? o ise yurt okulun içinde hukuğa 2-3dk, eğitime 10dk ve diş hekimliğine 15-20dk yürüme mesafesinde ayrıca bir yurt daha yapılmış eğitim fakültesinib arkasına uncalı girişine okul içinde vf01 ve ringler var ücretsiz Gideceğiniz yurtlar cidden güzel yurtlar kalan arkadaşlarım var tuvalet, banyo ayrı, herkese ait çalışma masası ve geniş dolaplar vs.

Okulda 3 tane çarşı var olbia, yakut ve yeni açılan ceypark hepsinde güzel mekanlar var. Rıhtım döner duyacağınız şeylerden biri pek tavsiye etmiyorum eski tadı falan yok kötü geliyor bana.

• Kayıt yaptırmaya geldiğimde o kadar bisiklet beni şaşırtmıştı şimdi anlıyorum

• Ankaradan Antalyaya ilk gittiğimde bisiklet motosiklet beni de çok şaşırtmıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.