Şimdi Ara

Antalyada otel tavsiyesi verecek var mi +16 yada+18 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

kemer iyidir butcenizi asmiyorsa , aile oteli bile olsa mutalka rus , ukraynali, kazak kiz bulunur

arakdaslarin dedigi yerler guzel , ben ilk defa sidece ki oteli duydum belki giderim ama favorim kemerdir
    bi F16 degiliz ama cok rus dusurmuslugumuz var :) cepten apra eksilme felan hic karsilasmadim, demek cok pacoz ruslarla takiliyorsunuz, bence oylelerine hic takilmayin bile

ama orange ocuntry yemekler berbattir, ben sahsen Alvadonna world palaci severim ve tavsiye ederim 2 senedir ust sute giderim , bos gecmedim, diskosu cok yogun kalabalik olmaz ama her daim kedi vardir

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust & God Bless America
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

Kimsede Orange country dememis hayret

kemer iyidir butcenizi asmiyorsa , aile oteli bile olsa mutalka rus , ukraynali, kazak kiz bulunur

arakdaslarin dedigi yerler guzel , ben ilk defa sidece ki oteli duydum belki giderim ama favorim kemerdir
    bi F16 degiliz ama cok rus dusurmuslugumuz var :) cepten apra eksilme felan hic karsilasmadim, demek cok pacoz ruslarla takiliyorsunuz, bence oylelerine hic takilmayin bile

ama orange ocuntry yemekler berbattir, ben sahsen Alvadonna world palaci severim ve tavsiye ederim 2 senedir ust sute giderim , bos gecmedim, diskosu cok yogun kalabalik olmaz ama her daim kedi vardir
    orange country pahalıymış hocam biraz , kişi başı gecelik 300tl civarını geçmesin diye düşünüyoruz ya
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.