Şimdi Ara

Antalyada Opel Servisi Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Olur böyle şeyler

Agir bakim daha cok sahibinden.com jargonudur. sanayideki usta bu tabiri bilmeyebilir. Yetkili servisleri gozunuzde o kadar buyutmeyin geri vites musirini bile bilmeyen park sensorumu degistiren sonra da biz bunu yapamadik baska zaman getirin diyen yetkili servis gordum. Sanayideki 15-16 yasinda velet, ustam yok ama geri vites musirindendir dedi hemen degistirdi, araba tamir edilmis oldu. Daha bunun gibi onlarca ornek veririm. Bu arada fikrime gore trigyer kayisi 10bin daha gider diye biseyi hickimse soyleyemez, fren balatasi mi bu? Zamani gelince degistirilir o riske girilmez, bence o ustalar sizin kayisi degistirmek istememisler. Bide antalyada optek var, bizimkiler gidiyo memnunlar.

saolasın cevap için usta, bende böyle düşünmüştüm.

zaten araba kullanmayı bilmiyorum yaş 28, millet gibi babamın arabasında arkadaşımın arabasında öğrenemedim...
    yavaş yavaş öğreneceğim umarım. elimde 20.000 tl vardı fiat palio 2004 modele 20 vermektense gidip astra 2000 model astra aldım... başkada araç yok bu paraya zaten...

herneyse dün bir arkadaş + annem ben gittik,,, opay opeli ben kendim buldum. ustalar 3 saat kadar baktılar, trigeride gördüler herşeyi çıkardılar zaten. motorun içerisinden bir parça değiştirdiler.

bence baştan savma yapmadılar. bende dedim trigeri değiştirin diye, 2-3 usta birden baktı, hepsine ayrı ayrı sordum 15 - 20 bin km gider... boşuna değiştirmeye değmez dediler... taktıkları parçaları falan göstererek taktılar. Bizde biliyoruz para kazanmayı dediler, isterseniz hemen getirip triger seti takalım dediler... onlar 15-20 bin km daha gider dediler ama ben 10 bin km sonra değiştirmeyi düşündüm.

ama şu var işinin ehli ustalardı gibime geldi... şu kipa özdilek o taraftaki sanayidekiler gibi değillerdi, en azından otomotik ayna motordandır butondandır sigortandır diye, ihtimaller üzerine konuşmadılar,,,
    usta geldi benim yanımda yan taraftan otomotik ayna butonunu aldı taktı ve çalıştı...

arabayı daha park yerinden çıkıp anayola bu trafikde sürmek bile bana göre zor yavaş yavaş kullanmaya başlayacağım... ben orda diyeceğimi dedim. artık birşey olursa günahları onların boynuna... sanayi sanayi gezecek halim yok, bir dahaki sefere başka yere gideriz artık...

saolun sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 18 Aralık 2014; 5:43:59 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.