Şimdi Ara

Antalya Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Nasıldır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
17.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende yeni kazandım alanya işletme bölümünü. barınma konusunda sıkıntım var. pek bir şey anlayamadım.Adana'dan geleceğim için hava koşulları pek problem olmaz diye düşünüyorum..KYK nın yurdu yokmuş herhalde..nasıl yapsak...yeni kazanan bi arkadaşlar apart a mı çıkmak gerekir...??
  • Öncelikle kazananlara hayırlı olsun arkadaşlar. Bende bu sene kazandım Alanya işletmeyi. Yazları Alanyada yazlıkta kalıyorum şehri az cok biliyorum. Normalde işletme okunacak bölüm değil Ancak Alanyada evim var ve dilimi geliştirme imkanım oldugu için orayı seçtim. Evde tek başıma kalıcam. Ev hemen carsıda cevre yolunda Adalet sarayının arkasında. Ev arkadaşı bulmayı düşünüyorum. www.facebook.com/hecemee buradan ulaşabilirsiniz
  • Konuyu hortlatabilir miyizzzz:)) bende bu sene tercihlerime alanya isletme yazmayı düşünüyorum alanyayla ilgili hic şüphem yok gece hayatinin da ortaminin da şehrin de cok guzel olduğunu biliyorum tek merak ettiğim akdeniz isletmeyle alanya isletme Fakültesinin farki ne? Yani ben tam anlayamadim neden iki ayri yer antalyada ki isletme daha mi iyidir benim puanim oraya yetmiyor biraz yüksek ama yine de yazacagim alanya isletme yazarsam kesin gelecek. Bir de sizce alanya yerine aydin mugla manisa daha mi iyidir çünkü oralarda iktisat ve işletmeler yetiyor ben gitmek istemiyorm biraz daha deniz kenarinda olayim istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba arkadaslar, bu sene bende burada işletme yazmayı düşünüyorum , bitirince iş bulma açısından sıkıntı çekermiyiz ?? bitiren veya okuyan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
  • bu sene işletme okumayı düşünüyorum alanyada ,, bitirince iş bulma olasılıgı nedir ??
  • Şu tercihlerden önce mesajı görüp de cevaplayan olsaydı keşke hortlatamadm galiba konuyu :(

• harbiden ya
  • kimse görmüyor galiba biri görse iyi olur:)
  • Alanya hakkında bilgi veriyim fakülte kastelde yani tahmini 40dk mesafede ulaşım ucuz ama meşakkatli bildiniz üzere kışın nüfus yarıya düşer ölü şehir efsanesi yalan ama yaz gibi canlı olamaz öğrenciye göre gece takılacağınız bir iki mekan zor bulunuyo haliyle sosyal yapınız varsa illaki gurup ev partileri felan yapabilirsiniz barınmaya gelince biraz araştırırsanız yazın günlüğü 30 usd olan dayalı döşeli kiralık daireleri 300tl ye bile bulabilirsiniz iki uç kişi bal gibi geçinirsiniz yazın burdan gitmezseniz İngilizce ve Rusçayı iyi öğrenebilir kendinizi geliştirme imkanına sahip olursunuz bu tamamen size bağlı ha bu arada daha yeni yeni mühendislik fakültesi felan kuruluyo yani kampus felan beklemeyin puanıniz yetiyosa bence kampusu olan ile tercih edin

• forex11 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler , alanya merkez ile kestel arasımı 40 dk ? ve son olarak eğitim kalitesi nasıl ?
  • Beyler benim tuttu işletme iö beklerim alanyaya
  • Bende isletme kazandim Yeni arkadaşlar ekleyinde tanisalim :) facebooktan N00bTh3last diye aratin

• Alanyada okumuyorum ama orada yaşıyorum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
    Anlamadığım bir nokta var yalnız. Tıp açılmış bu yıl ama tıp fakültesi için bina yok ki
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    ahahaha kardeşim 1-5 eylül kayıtlardayken gelirim ben ev falan bakarız apartta kalmak mantıklı mı yani fiyatları ne kadar 9 ay boyunca stabil 300 lira filan mı değildir yani?
  • Ya beyler şimdi internetten bi bilgi edindim işletme bölümü başkanıyla da görüştüm işin kısası şu :

Büyük bir lise hayal edin aynısı Alanya. Kampüs hayatını unutun bi kere. Şimdi diyorsunuz olumlu yanları yok mu?
    Aslında var ısınma derdi yok. Ayrıca apartlar 500-900 arası min. 450-400 olabiliyormuş. Öğrenci konseyi bir apart otel kiralamış.
    Buralara da yerleşebilirmişiz. Ayrıca arkadaşlar gelelim bütün erkeklerin ortak sorunu kız mevzusu kışın sadece öğrenciler yazın
    Artık almancı, rus, belarus, ukrayna ne denk gelirse. Ben Turizm işletme kazandım. Çoğu kişi Antalya'ya geç diyor ama bilmiyorum
    .
  • konu baslıgında akdeniz yazılıcakken yanlış mı yazılmış? internette uluslararası antalya üni diye biryer çıkıyor ora değil sanırım. bir de üstte bir arkadaşın sordugu gibi akdeniz üniversitesinin hem antalyada hem alanyada mı iibf fakültesi var?

edit: biraz araştırdıktan sonra evet antalya yanlış yazılmış ve evet akdeniz üniversitesinin hem antalya merkezde hem alanya merkezde işletme fakültesi var. merkezdeki ile alanyadaki arasında 70bin sıralama farkı var, ikisini de tutmasına rağmen yapılan yorumlar dolayısıyla sanırım alanyayı tercih edeceğim. başka düşünen varsa paslaşabiliriz, istanbuldan gelilyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 5 Temmuz 2015; 0:07:18 >
  • Geçmiş olsun kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.