Şimdi Ara

Antalya Topraklama Ölçümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Topraklama Ölçümü Yapan Firmalar

    Antalya Topraklama Ölçümü

    Antalya topraklama ölçümü yapan firmalar EMO üyesi Elektrik, Elektrik-Elektronik ve Elektronik Mühendisleri EMO üyesi Serbest Müşavir Mühendis(SMM) Belgesi sahibi gerçek kişiler dir. Bu raporların geçerli olabilmesi için gerekli yetki belgeleri aşağıda ki gibidir.

    1. Elektrik SMM Belgesi
    2. Topraklama Yetkilendirme Belgesi
    3. Elektrik İç Tesisleri Denetimi ve Raporlama Yetkilendirme Belgesi
    4. Ölçüm yapılan cihazların kalibrasyon belgesi
    5. Ekipnet Sistemine Kayıtlı olmak

    AKSUTEP - Teknik Elektrik Proje olarak Trafo Topraklama Ölçümü, Makina Gövde Ölçümü, Paratoner Ölçümü hizmetleri yanı sıra topraklama raporu paratoner raporu gibi raporlama hizmetleri vermekteyiz. Topraklama Ölçümü Raporu talebiniz ile alakalı bilgi ve teklif almak için bize ulaşınız.

    Antalya Topraklama Ölçümü Yapan Firmalar

    Antalya topraklama ölçümü yapan firmalar SMM Mühendislik Müşavirlik Firmalarıdır. Topraklama ölçüm ve raporlamalarını Elektrik Mühendisleri yapabilir.

    TSE Topraklama Ölçümleri , Çalışma Bakanlığı Denetimleri , İSG , Kurum Kabullerinde ölçüm ve raporlama hizmeti vermekteyiz.

    Hazırladığımız Topraklama Ölçümü Raporu TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi , Çalışma Bakanlığı Müfettişleri , İş Sağlığı Güvenliği Gereklilikleri için geçerlidir. Elektrik Mühendisleri Odası ve Bakanlık tarafından yetkili firmamız her zaman en uygun fiyat garantisi ile hizmet vermektedir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.