Şimdi Ara

Antalya'nin golü ofsayt degil mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

ofsayt değil diyenler o zaman kaleciden seken topta ofsayt olmasın. kaleciler elleriyle uzaklaştırıyor ve ofsayt oluyor, telles ayakla aynısını yapınca olmuyor. bu pozisyonun aynısı size olsa neler olurdu hepimiz biliyoruz.

Allah aşkına orda top sekiyor mu? adam topun yönünü değiştirecek şekilde müdahale ediyor rakibin önüne düşüyor.

aynı şeyi kaleci yapınca onda da topun yönü değişiyor. orada telles yerine kaleci olsa ve ayak yerine elle o şekilde çıkarsa ne diyecektin?

elle yapılan müdahele o pozisyonun devamı olduğundan ofsayt olur. ama gelen topu uzaklaştırmak için vurup rakibe giderse bu başka pozisyondur.

la iki tane hakem eskisinden iyi mi bilceksin. harbi bi tuhafsınız hala iddaa ediyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

quote:

quote:

quote:

ofsayt değil diyenler o zaman kaleciden seken topta ofsayt olmasın. kaleciler elleriyle uzaklaştırıyor ve ofsayt oluyor, telles ayakla aynısını yapınca olmuyor. bu pozisyonun aynısı size olsa neler olurdu hepimiz biliyoruz.

Allah aşkına orda top sekiyor mu? adam topun yönünü değiştirecek şekilde müdahale ediyor rakibin önüne düşüyor.

aynı şeyi kaleci yapınca onda da topun yönü değişiyor. orada telles yerine kaleci olsa ve ayak yerine elle o şekilde çıkarsa ne diyecektin?

elle yapılan müdahele o pozisyonun devamı olduğundan ofsayt olur. ama gelen topu uzaklaştırmak için vurup rakibe giderse bu başka pozisyondur.

la iki tane hakem eskisinden iyi mi bilceksin. harbi bi tuhafsınız hala iddaa ediyor ya

evet iki tane eskiden daha tarafsız ve doğru yorum yaparım.

• Diarra'nın ilk topla buluşması ofsayt. 2. de ofsayt yok. İlkini vermeyen, diğerini hiç vermez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

Ben pozisyonun tekrarını izlemedim hocam,talimatı da okumadığım için zaten yorum yazmam doğru olmaz.
    Merk bahsettiğim pozisyonu yorumlarken aynı ifadeyi kullandı,kitaba göre bu hakem hatasıdır vs.vs.
    Ben parasını federasyonun ödediği adamın yorumunu ciddiye almam ama maalesef çoğu insan böyle düşünsede,karar alehte olunca hepimiz bunun tersi şekilde davranıyoruz.(bu konu yada sizinle ilgili değil,genel olarak hepimiz aynısını yapıyoruz)

anladım hocam dediğim gibi yoruma girip yanılmış o zaman. bu konuda ilgili talimat mevcut konuda da oradan yorumlayabiliriz illa markus demiyorum yani.

keza bünyamin gezer ve bülent yavuz da pozisyon %100 ofsayt dedi hani yorumlanacak durumdan çok nesnel bir yargı olarak duruyor 2. golün ofsayt olduğu kesin yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ofsayt hakkimiz yendi eger Unal Aysal tarafsiz bolgeye cikip biz Fransiz takimiyiz hakkimiz yeniyor ulke elden gidiyor bu hakem beceriksiz bidaha olmasin demesini bekliyorum.Ayrica devre arasinda hakemlere baski yapamadik hepiniz PSG'nin kopekleri olmussunuz diyemedik bunuda kiniyorum.Ve ayrica futbolcularimiz twitterdan hakemlere sallamadi ve puan farkinin kapanmasini istemeyen kesime sallamadi bunuda kiniyorum.

Dememizi beklemeyin bunlar bizim isimiz degil biz GALATASARAY'LIYIZ kardeşim bizde boylr seyler OLMAZ yenilgiyi Ataturk'e baglayip duygulaei somurmeyiz biz futbolu oynar cikariz bizde onur, gurur var bazi şeylerden suclanipta bunuda ulke elden gidiyor diye savunmayiz biz...

• http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-noktayi-koydu-5

Her maç Marcus Merk'in videolarını koyan Fenerli arkadaşlar izleyin ofsayt mı değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Doküman eski olabilir. Bu sezon başında ofsayt kuralları değiştirildi.

Birde bilmişlik taslayıp dökümana eski diyor. Bunlarla aynı forumda futbol tartışıyoruz.

Biriside gelmiş sabrinin pozisyonu penaltı diyor

Merak etmeyin sizin gibi çiyaklamayız biz.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mantıkla kaleciden dönen toplarda ofsayt değil..
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ayrıca u.r.k. adlı arkadaşın dediği gibi top sekmiyor Gs oyuncu topu uzaklaştırmak için topa vuruyor o top Antalyalı oyuncunun önüne düşüyor. Rakip den gelen top durumuna düşüyor. Rakip den gelen top ofsayt değildir.

Rakipten gelen top ofsayt değildir ne demek ya kaleciden seken toplarda ofsayt olmuyor mu. Bence pozisyon ofsayt bizim çizgiden çıkaran oyuncuya top çarpmıyor ama topu kontrolü altına da almıyor henüz. Sonuçta savunma arkasına top atılınca defans topu aldığında o esnada ofsaytta olan oyuncu 2-3 saniye içinde topa baskı yaparsa ofsayt çalınıyor (karışık biraz ama anlayan anlamıştır )

Ama yakalanması çok zor bir ofsayt hakemi suçlamaya da gerek yok.

• Gol ofsayt ama futbolun içinde böyle şeyler var. Zırlayınca maçtan sonra gol iptal edildiğini görmedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.