Şimdi Ara

Antalya Honda Power Özel Servis. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Estagfurullah üstad, emege ve bilgiye özellikle ekonomik olmasına sonsuz saygı. Sizin bir de Sony marka oto muzik sisteminde vermiş olduğunuz fiyatlar bayağı cazip, mesela CDX-GT 414U fiaytı 334 YTL olarak verdiniz, birde bandurollü yani 2 garantili ürün, temin etmede bana yardımcı oldunuz.
    firmanızın web siteside bayağı iyi olmuş.

Tşk ederim.
  • Mutluluğunuz ancak sorumluluğumuzu arttırmaktadır saygılar.
  • erhaba,
    Sizden bir konuda yardım istemekteyim.
    2001 model 1.6 ies aracımın altından tuhabir ses geliyor egsoz sesi sanırım bir kaç egsozcuya baktırdım orta susturucunu değişmesi lazım.
    Orj. ekipman bana ne kadara maal olur ortalama işçilik dahil.
    İkinci sorunum ise aradım belli bir süre çalıştıkran sonra işte motor ısısı falan normal kontağı kapatıyorum sonra tekrar çalıştırdığımda hemen veya 5 dk sonra arabanın devri 200 300 lere kadar düşüyor ve taki ben bir kez gaza basıncaya kadar bu sorunun sebebi nedir veya neden kaynaklanıyordur. aracımda lpg vs vs yok standart motor modifiye işlemi de yok. fakat bir kez gaza bastığımda normale döndükten sonra kesinlikle bir daha kontağı kapatıp çalıştırıncaya kadar aynı sorun tekrarlanmıyor yani giderken yaşamıyorum bu sorunu. soğukken zaten oto cikle açıldığı için anlıyamıyorum.
    Yardımlarınızı beklerim.
    Teşekkür ederim.
  • Dostum bence sana en iyi yardımı forumda FİATCI kulanıcı adlı arkadaş verebilir onu bul derim tofaş ları iyi tanır...

quote:

Orjinalden alıntı: Kanashibari

erhaba,
    Sizden bir konuda yardım istemekteyim.
    2001 model 1.6 ies aracımın altından tuhabir ses geliyor egsoz sesi sanırım bir kaç egsozcuya baktırdım orta susturucunu değişmesi lazım.
    Orj. ekipman bana ne kadara maal olur ortalama işçilik dahil.
    İkinci sorunum ise aradım belli bir süre çalıştıkran sonra işte motor ısısı falan normal kontağı kapatıyorum sonra tekrar çalıştırdığımda hemen veya 5 dk sonra arabanın devri 200 300 lere kadar düşüyor ve taki ben bir kez gaza basıncaya kadar bu sorunun sebebi nedir veya neden kaynaklanıyordur. aracımda lpg vs vs yok standart motor modifiye işlemi de yok. fakat bir kez gaza bastığımda normale döndükten sonra kesinlikle bir daha kontağı kapatıp çalıştırıncaya kadar aynı sorun tekrarlanmıyor yani giderken yaşamıyorum bu sorunu. soğukken zaten oto cikle açıldığı için anlıyamıyorum.
    Yardımlarınızı beklerim.
    Teşekkür ederim.

• Slm arkadaşım,

Siz eski veya yeni kasa olarak belirtmemişsiniz.Orjinal orta susturucu Honda servislerin de ortalama eski kasa yaklaşık 500 YTL, yeni kasa yaklaşık 650 YTL civarında olduğu söyleniyor. Bizde orta susturucu eski kasa 120 YTL borusuz, borulu ise 220 YTL.
  • eski kasa benim aracım da peki diğer soruna ne diyebilirsiniz?
  • honda power antalya servisi çalışıyor mu adresini bulamadım sanayiye -gittim yok telefon var araıyorum cvp yok herhalde kapanmışşş

,BEN HONDA ÖZEL SERVİS ARIYORUM ANTALYA DA bildiğiniz güvendiğiniz usta var mı paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • İzmirde de honda-performans var, gayet iyi
  • Antalya Honda Servisi , Oto bakım ve yedek parça hizmetleri www.merkezjaponotomotiv.com.tr
     Antalya Honda Power Özel Servis.
     Antalya Honda Power Özel Servis.

• Antalya Honda Servisi , yedek parça onarım bakım hizmetleri Antalya Honda Servis = iwww.merkezjaponoptomotiv.com.tr
  • reklamla hiç ilgisi yok sahidende
  • Antalyada hondamizi nereye goturelim ada honda nasildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özele götür
    normal yetkili servisler acayip kazıklıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.