Şimdi Ara

Antalya'dan Denizli'ye bisikletle gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi, antalya dan yolculuğa başlayıp denizliye, sonra da denizliye 80 km uzaklıktaki bi ilcesine gideceğim. Öncelikle şunu belirteyim, bu yolculuğu yapmakta kararım kesin, yani yeterli bilgiye donanıma ulaşıp, haziran ayında gerçekleştireceğim. İlk önce kendime aşağı yukarı 1000 tl fiyat seviyesinde bir bisiklet almam gerekiyor. Bisiklete ayırabileceğim bütçe bu. Sonrasında ise kendime çok iyi bir plan yapacağım, gideceğim güzergahı ve dinlenme noktalarını belirleyeceğim. Bu süre içinde bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, bisiklet seçimi ve planlama konusunda buna ihtiyacım var. Çoğu kişi yapamıycağımı ve saçmaladığımı düşünüyor ama kafaya koydum bi kere. Bu arada şunu da belirteyim, her gün düzenli spor yapan, ağırlık çalışan ve kardio/koşu yapan birisiyim. Kondisyonumun yeterli olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umarım herşey planladığın gibi gider. bende denizlide oturuyorum haziran ayında muğlaya gidecem bisikletle belki yolda karşılaşırız:)
  • karşılaşırız ya, olmadı aynı zamanda anlaşıp çıkarız. Bu arada ben bisiklet seçiminde kararsızım, şehir bisikleti almayı düşünüyorum ama dağ bisikletleri de ilgimi çekiyor. Şehir bisikleti olarak mosso legarda 1621 dağ bisikleti olarak da salcano ng450 yi alabilirim sanırım pazarlıkla. Tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changess -- 15 Mart 2016; 20:10:43 >
  • Forum ölmüş anlaşılan, kimse cevap vermiyor

• Dostum öncelikle dağ bisikleti ile şehirler arası yol inan çok yorucu olur. Ben 30 km inişli çıkışlı bir rotada gittim ve geldim total 60 km ve inan çok yorucuydu :D

Son olarak 1000 tl civarı bir bisiklet araştırıyorsun sanırım. ben yeni araştırdım.

1- Carraro sportive 221 / 21 Vites 28'' jant. Ben bunu aldım gayet memnunum sürüşü çok rahat.

diğer almayı düşündüklerim ise şunlardı.

2- Salcano City sport 20 veya 30.

Ama bisikletlerin hepsini denedim aralarında pek bi fark yok. sadece salcano cp20 modeli disk fren. diğerleri v fren. ama fren konusuna çok takılma derim. Sürüş rahatlığı olarak carraro bir tık önde. Hatta malzeme kalitesi direkt fark ediliyor carraro'da.

Carraro'nun tek eksiği 21 vites olması. diğerleri sanırım 24 ve 27 vites olarak geçiyor yüksek vitesli olması uzun yolda avantaj tabi ama 21 vites hız da bana yeter şimdilik diye düşündüm ben.

Diğer markalar hakkında pek bi fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puLAs -- 16 Mart 2016; 17:19:22 >

• Kendiniz gibi macerayi seven pedallamaktan korkmayacak bir arkadas daha bulup birlikte turunuzu tamamlayabilirsiniz.
    rotanizi iyi belirleyin
    cografini konumu kesinlikle goz onunde bulundurun
    dinleme noktalarinizi olusturunn
    cadiriniz varsa yaniniza alin
    akilli telefona navigasyon kurun
    dag bisikleti olmaz.seni cok yorar yol bisikletine yonel ayni sekilde yol bisikletini dagda suremezsintabsiyem.bisikletciye git dene gor pazarlik yap bisikletini al
    zil.on arka isildaklar matara basit tamir arac gerecleri ilkyardim kiti hele.hele.kasksiz.sakin.yola.cikma ucuz kask.almamalisin 100-200 lira arasi kask yeterli olur. Youtube uzun yol bisiklet ile.ilgili vidyoalari da izle.

• Baya bi araştırma yaptım sedona 410 2015 model bisiklete kafama yattı. Pazarlıkla 1000-1100 arası bi fiyata alabilirim diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi ekipmanları da tamamlıycam tabi yola çıkmadan önce. Arkadaş işini de çoğu kişiye söyledim ama herkes yapacağım şeyin saçmalık olduğunu düşünüyor ve bu da benim hevesimi kırıyor. Bu yüzden bi işi yapıcaksan tek yapıcaksın ben de yalnız çıkıcam yola. Düşündüğüm bisiklet sedona 410 şimdilik, bu bisiklet hakkında yorumlarınızı ve tek başına çıkılacak uzun yol için tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changess -- 17 Mart 2016; 22:28:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul'dan elazığ'a gitmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.