Bildirim
Antalya'da en iyi OtO yıkama?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yok mu Antalya'lı bir arkadaş bu forumda??? -
Arkadaşım Konyaaltını bilmem ama Işıklarda Zerdalilik camisinin orada yıkamacı var. 15 TL iç-dış yıkıyor...Gayet memnunum. Bir de İller bankası kavşağını geçince Üniversite üst geçidinin orada Tahtakale spota yakın bir yıkamacı vardı...Hiç yıkatmadım oraya ama çok övdüklerini duydum. Saygılar -
Cevap için teşekkürler, zerdalilik bana uazk düşer de üniversitenin oradaki olabilir. Üniversitenin oradakinin iyi olduğunu ben de duydum ama, önceki arabamda kullandıkları kimyasallar yüzünden iç göğüs kaplaması kalkınca biraz pimpirikleniyorum işte. -
Konyaaltı tarafında pek fazla yıkamacı yok.İtfaiye yi geçince Uncalı'ya dönmeden yıkamacılar mevcut.Ancak bunlardan memnun kalmadım.Kepezde çevreyolu istikametinden Dünyagöz hastanesine giderken Suntaş var, benim en iyi bulduğum yıkamacıdır. -
teşekkürler 07 note biraz uzak düşüyor ama bir denemekte yarar var. Bu arada konyaaltı dememden kasıt lara tarafı olmasın diye demiştim. Yoksa Çallının batı tarafı hep uyar sonuçta. -
Konu hort olacakta. Lara tarafında tavsiye edebileceğiniz yıkamacı varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X