Şimdi Ara

Antalya/Aqualand Giriş %50 İndirim 19.5TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
15.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya/Aqualand giriş sırasında beklerken telefondan interneti karıştırırıp, bu siteyi buldum. Üye oldum, aktivasyon mailini onayladım, siteyi giriş yapıp 2 tane satın aldım satınaldığım kuponlar bölümündeki kodu gişe görevlisine gösterip girdik. Kişi başı 39TL vereceğimize, 19.5TL 'ye aldık biletlerimizi.

Ayrıaten ek bilgi olarak girişte sağ tarafta kızı ile beraber döğmeci standında oturan Coşkun Göğen bir diğer adı "Tecavüzcü Coşkun" ile de tanışıp muhabbet etme ve fotoğraf çektirme fırsatını da yakalamış olduk

firsatlaritakipet.com

Şimdi alıp 10 Ekim 2011 e kadar kullanabilirsiniz.

Aqualand Giriş Fiyatları

TAM GÜN 39 TL
    YARIM GÜN(14:00'dan itibaren) 25 TL
    ÖĞRENCİ 20 TL
    ÇOCUK (7-12 Yaş) 20 TL

• güzel bir yer çok çeşitli kaydırakları ile eşine az rastlanır ve çok eğlenceli. sanırım 3 sene önce gitmistim, konyaaltında biryerlerdeydi yanılmıyorsam gitmeyenlere tavsiye ederim
  • Fotograflarına buradan bakabilirsiniz.
    http://www.aqualandantalya.com/fotograflar.html
  • aynisini sehirfirsatida yapti hatta 25 tl icecek ve yiyecek icindeydi..yinede saolll
  • Arkadaşlar merhaba;

Çoğu müşterilerimizden aqualand'e girişin 25 TL olduğunu içeride yiyecek içeceğin bu fiyata dahil olduğunu ve buna benzer çok sayıda şikayet alıyoruz. Aqualand sitesinin resmi web sayfası www. aqualand. com. tr dir. Bu site dışındaki belirtilen tüm fiyatlar tamamen gerçeği teşkil etmeyen fiyatlardır.

Lütfen konuyu açan arkadaşın fiyatları aşağıdaki listeye göre düzeltmesini rica ediyorum. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

2013 SEZONU MÜNFERİT AQUALAND FİYATLARI
    TAM GÜN YETİŞKİN (12 YAŞ ÜZERİ) 47 TL
    YARIM GÜN YETİŞKİN 14:00 33 TL
    ÇOCUK (07-12 yaş) 28 TL
    ÖĞRENCİ 33 TL

2013 SEZONU MÜNFERİT DOLPHİNLAND FİYATLARI
    YETİŞKİN 12 YAŞ VE ÜZERİ 40 TL
    ÇOCUK ( 03 - 12 YAŞ) 27 TL
    ÖĞRENCİ 30 TL
    YÜZME (YAKLAŞIK 5 DK) 200 T
  • İyi de, olay 2011 de geçmekte. Kampanya ve fiyatlar 2011 yılının fiyatları...
  • Nerden buluyorsunuz eski konuları!!!!
    Birden heyecan yaptım 1 ay önce ogrenci kisibasi 35 ti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne giderdik 10 sene once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

Nerden buluyorsunuz eski konuları!!!!
    Birden heyecan yaptım 1 ay önce ogrenci kisibasi 35 ti.

eski konular değil derdimiz araştırma yapmakta değil. Ama bu şekilde açılan fiyatlar güncellenmediği için şu anda bize sıkıntı yaşatıyor müşteri ile kavga eder duruma geliyoruz. Ben anlamam falanca sitede bu fiyatlar yazıyor diyor biz o fiyatlara göre geldik diyor. Siz olsanız ne dersiniz derdinizi anlatıncaya kadar ömrümüz tükeniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.