Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memu07

quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

Aynı binayı paylaşmıyor artık.Geçen sene yeni bir bina yapıldı üniversitenin içindeki en güzel fakülte binası denilebilir.Makine mühendisliği 2.sınıfım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

Ne yaptın arkadaşım sen burdaki bütün mühendislik adaylarının hayallerini söndürdün Neyse beni ilgilendirmiyo mühendislik onlar düşünsün Birşey sorucam iletişim fakültesinin konumu nasıl yani yakınındaki fakülteler hangileri?

yeni fakülte allahın unuttuğu yerde birde of of iletişim besyonun çaprazında yanında iibf var galiba yanlış hatırlamıyosam

o zaman iyi İlgilendiğin için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

Aynı binayı paylaşmıyor artık.Geçen sene yeni bir bina yapıldı üniversitenin içindeki en güzel fakülte binası denilebilir.Makine mühendisliği 2.sınıfım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

Ne yaptın arkadaşım sen burdaki bütün mühendislik adaylarının hayallerini söndürdün Neyse beni ilgilendirmiyo mühendislik onlar düşünsün Birşey sorucam iletişim fakültesinin konumu nasıl yani yakınındaki fakülteler hangileri?

yeni fakülte allahın unuttuğu yerde birde of of iletişim besyonun çaprazında yanında iibf var galiba yanlış hatırlamıyosam

o zaman iyi İlgilendiğin için teşekkürler

budur herhalde

http://proje.akdeniz.edu.tr/yeniweb/harita/index.html

miillet deniz o kdr yakın değil ama yakın sayılır

• kaybolursunz dandik yani

kullanılan alan az
  • Hukuk fakültesiyle komşuyuz en azından arada takım elbise çekip giderim o tarafa giderken görenler hukukçu sanar bir havamız olur
  • hazırlık nerde okunacak haritada göremedim
  • 17 sinde başlıyor akademik takvime göre,Muafiyet de 7 ile 17 arası bir gün olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://oidb.akdeniz.edu.tr/akademik-takvim

12sinde.binası nerde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko_DesinGer

quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Araştıramayanlar için gerekli bilgileri yazmakta fayda var;
    - Eğer bölümünüz kampüs içersinde ise (dumlupınar bulv) Yüksek Ücretli KYK yurtları bulunmuyor..
    - Arkadaşında yazdığı gibi KYK yurtlarında 2-4-6-8 kişilik oda çeşitleri varmış..Çıkma olasılığı sizin maddi durumunuza vs. bağlı olacağını düşünüyorum..
    - Yine kampüs etrafında erkekler için özel yurt çok azmış, duyduğuma göre sadece hiç yokmuş fakat ben 1 tane (sağanak özel öğr.yurdu) buldum..Bunlarda 4 kişilik oluyor.
    - Kampüs etrafındaki 2+1 evler 400-500 civarında geziyormuş..Tabii eşya falan çok büyük sıkıntı, eşyalı bulmakda ayrı bi dert.

Şöyle interneti güçlü, 3 öğün yemek veren 3-4 kişilik odalar..400 Lira olsa temiz temiz yaşarsın
    Ev tutmaya kalksan nerden baksan (2 kişilik, 2+1) 200-300 lira kira parası + internet+su+elektrk+yemek desen 500 e dayancak zaten..Yemeğide kendin yapıcaksın.

Kampüs içinde yüksek ücretli yurt yoksa Kyk başvurusu yaparken '' Sadece genel yurtlar '' seçeneğini mi işaretliyecez ?

Yani adamlar nasıl seçiyorlar bilmediğimiz için, bana göre sadece genel yurtlar yapmanız şansınızı belki biraz arttırabilir..Buda bizi rakip yapar ama olsun

• benim aklıma takılan birşey var.10-14 Eylül tarihleri arasında yeni öğrencilere üniversitenin tanıtımı deniyo biz şimdi 3 eylül de kayıt olsak geri dönsek 10 eylülde tekrar mı gelicez buraya kalıcak yer sorununu çözebilirsem ben kayıt yaptırdıktan sonra dönmemeyi düşünüyorum sonuçta Tekirdağ'dan gelicem 15 saat yolu var 17'sinde okulun açıldığını ele alırsak 2 hafta için fazladan 30 saat yolculuk yapmak zorunda kalıcam ama işte kalıcak yer sorun yoksa direk kayıta eşyalarımla gitmeyi düşünüyorum bu konuda benim gibi düşünen var mı acaba?
  • tanıtıma ister katılır ister katılmazsın :) merak ediyosan üniversiteyi katıl :)
  • quote:

benim aklıma takılan birşey var.10-14 Eylül tarihleri arasında yeni öğrencilere üniversitenin tanıtımı deniyo biz şimdi 3 eylül de kayıt olsak geri dönsek 10 eylülde tekrar mı gelicez buraya kalıcak yer sorununu çözebilirsem ben kayıt yaptırdıktan sonra dönmemeyi düşünüyorum sonuçta Tekirdağ'dan gelicem 15 saat yolu var 17'sinde okulun açıldığını ele alırsak 2 hafta için fazladan 30 saat yolculuk yapmak zorunda kalıcam ama işte kalıcak yer sorun yoksa direk kayıta eşyalarımla gitmeyi düşünüyorum bu konuda benim gibi düşünen var mı acaba?

hazırlık olanlar napsın

3-7 kayıt

12si sınav

10-14 arası tanıtım

17si okul

gitgelgitgelgit....

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

tanıtıma ister katılır ister katılmazsın :) merak ediyosan üniversiteyi katıl :)

pek merağım yok aslında ama işte gelmişken hazır sezon kapanmadan 2 hafta tatil mi yapsaydık
  • orda yaşıcan saten tatil konusunu pek takma bol bol zamnın olcak .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

quote:

benim aklıma takılan birşey var.10-14 Eylül tarihleri arasında yeni öğrencilere üniversitenin tanıtımı deniyo biz şimdi 3 eylül de kayıt olsak geri dönsek 10 eylülde tekrar mı gelicez buraya kalıcak yer sorununu çözebilirsem ben kayıt yaptırdıktan sonra dönmemeyi düşünüyorum sonuçta Tekirdağ'dan gelicem 15 saat yolu var 17'sinde okulun açıldığını ele alırsak 2 hafta için fazladan 30 saat yolculuk yapmak zorunda kalıcam ama işte kalıcak yer sorun yoksa direk kayıta eşyalarımla gitmeyi düşünüyorum bu konuda benim gibi düşünen var mı acaba?

hazırlık olanlar napsın

3-7 kayıt

12si sınav

10-14 arası tanıtım

17si okul

gitgelgitgelgit....

ben onların yerinde olsam hayatta geri dönmezdim 5 inde kayıt yaptırır 1 hafta takılır 12 sinde sınava girer 5 gün daha tatil yapardım

• quote:

orda yaşıcan saten tatil konusunu pek takma bol bol zamnın olcak .D

orası öyle de şimdi okullar resmi olarak başlamamışken daha bi rahat tatil yapılır sanki kafa rahat olur Ama neyse bakıcaz artık duruma göre değişir geri dönüp dönmeyeceğim.
  • gerekli evraklar hala sitede yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hukuk fakültesiyle komşuyuz en azından arada takım elbise çekip giderim o tarafa giderken görenler hukukçu sanar bir havamız olur

Hukukcular yeni binalarına taşındı orda şimdi ilahiyat var
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

quote:

Hukuk fakültesiyle komşuyuz en azından arada takım elbise çekip giderim o tarafa giderken görenler hukukçu sanar bir havamız olur

zaten bende şans olsa sınava girdğim sene formasyon kaldırılmazdı
  • quote:

quote:

orda yaşıcan saten tatil konusunu pek takma bol bol zamnın olcak .D

orası öyle de şimdi okullar resmi olarak başlamamışken daha bi rahat tatil yapılır sanki kafa rahat olur Ama neyse bakıcaz artık duruma göre değişir geri dönüp dönmeyeceğim.

KYK DA BİLGİLER DOĞRU MU OLMALI. ARAŞTIRIYORLAR MI? HANİ DÜZENLİ Bİ GELİR YKSA.ACİLLL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

quote:

zaten bende şans olsa sınava girdğim sene formasyon kaldırılmazdı

Bu arada bende iletişimdeyim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.