Şimdi Ara

Antalya Akdeniz Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar ben Azerbaycan vatandaşıyım.Bu yıl üniversite sınavına girecem.Türkiyede okumak istiyorum.Bir arkadaşım Antalya Akdeniz Üniversitesi söyledi.Fikirlerinizi öğrenmek iyi olur.Nasıl bir üniversite,eğitim kalitesi,kampüste yaşam şartları falan.Birde tabii ücretler.Şöyle eğitim harcı,yatakhane hepsi ortalama kaç tl yapar?
    Mühendilik bölümü okumak istiyorum.

Saygılar...

• üniversite ortalamanın uzerınde bır unıversıte şehir çok güzel bir şehir tavsiye ederim
  • Kardeş peki eğitim harçları+ yatakhane harçları+diğer tüm harçlar hepsi yıllık kaça gelir ortalama..6000 TL'yi aşar mı?
  • kaldıgın yere aylık 250 lira, harç yıllık 600 lira, ulaşım, günlük giderler ortalama 500 lirayı bulur aylık 10 aylık donemde 5000 tl odersın,birde şu taraftan bakmak var kaldıgın ılde %50 burslu bır ozel unıversıtede ıstedıgın bolumu hem okursun hem evden gıder gelırsın bak bu cok onemlı bır ayrıntı ortalama bır puan cıkartırsan bunu yap derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sputnik1 -- 23 Nisan 2012; 18:06:31 >
  • Kaldığım il diyorsan Baküde yaşıyorum.Ayrıca 10 aylık dönem tüm harçlar 5000 tl ye geliyorsa çook iyi.Azerbaycan parasıyla 2250 AZN falan yapıyor ki buda benim bütçeme gayet uygun
  • hangı bolumde okumayı dusunuyorsun
  • bilgisayar yada Elektrik&elektronik mühendisligi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇ_FB_AZE

bilgisayar yada Elektrik&elektronik mühendisligi.

akdenızde bılgısayar yok ama elektronık var 1 senede hazırlık sınıfı var olur ınsallah
  • quote:

Selam Arkadaşlar ben Azerbaycan vatandaşıyım.Bu yıl üniversite sınavına girecem.Türkiyede okumak istiyorum.Bir arkadaşım Antalya Akdeniz Üniversitesi söyledi.Fikirlerinizi öğrenmek iyi olur.Nasıl bir üniversite,eğitim kalitesi,kampüste yaşam şartları falan.Birde tabii ücretler.Şöyle eğitim harcı,yatakhane hepsi ortalama kaç tl yapar?
    Mühendilik bölümü okumak istiyorum.

Saygılar...

azeri kızları nasıl

kısmet olursa azeri biriyle evlencem 10 - 15 sene sonra
  • 10-15 sene sonra kimle evleneceğini nerden biliyorsun? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir olarak mükemmel bir yapıda öğrenci için, üniversite kampüsü de çok güzel. Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Şehir olarak mükemmel bir yapıda öğrenci için, üniversite kampüsü de çok güzel. Öneririm.

İlginizden dolayı teşekkürler
  • quote:

10-15 sene sonra kimle evleneceğini nerden biliyorsun? :)

azeri biriyle evlenmek istiyorum taş olanlardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.