Şimdi Ara

Ant mat2 mi karekök 0 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hızlıca ikisinden birini bitirmem lazım, antremanlarla matematik-1 kitabını bitirdim şimdi ya karekök 0 yada antremanlarla mat2 alıcam hangisi uygundur bana ?

• Antrenmanlarla Matematik 2 Al. Zaten Biri Bitirdiysen Az Çok Temelin Olmuştur. 2. Kitaplada bunun üstüne koyarsın. Ve Antrenmanlarla Matematik 2 Konuların Mantıgını Cok İyi Öğretiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrekkzn

Antrenmanlarla Matematik 2 Al. Zaten Biri Bitirdiysen Az Çok Temelin Olmuştur. 2. Kitaplada bunun üstüne koyarsın. Ve Antrenmanlarla Matematik 2 Konuların Mantıgını Cok İyi Öğretiyor.

tamam hocam sonra ne alam fem ilk adım matematik sb çözcem konu anlatım olarak ant mat2 den sonra ne gideyim
  • up
  • Hocam Fem Konu Ozetli Soru Bankasi Al Istersen. Antrenmanlarla Matematikten Konuyu bitir oradanda Testleri Bitir. Yararli Olur diye Dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ikisinide çöz .Zaten kasarsan ant mat 2 1 haftadan kısa sürede biter 5 günde bile bitebilir.Karakök 0 kolay kolay bitmez söyliyim :)
    edit
    yukardaki arkadaş fem konu özet al demişte.Sadece ant mat 2 bilgisiyle kolay yazan birçok ygs kitabı bile çözülmez ki fem konu özeti nasıl çözülsün ?
    Ant mat 1,mat 2 temel oluşturur.Soru bankası çözcek yeterli bilgi içermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20alper20 -- 5 Kasım 2014; 23:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrekkzn

Hocam Fem Konu Ozetli Soru Bankasi Al Istersen. Antrenmanlarla Matematikten Konuyu bitir oradanda Testleri Bitir. Yararli Olur diye Dusunuyorum.

Hocam çok zor olmaz mı o ya ? antremanlarla matematik 2den konuyu işlesem sonra ekol hocadan izlerim birazda çözümlü soru izleyip not alırım üstüne fem ilk adım matematik sb sonra belki konu özetliye bakarım aklımda fem matematik ygs konu anlatımlı var zor diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu sene mi giricen sinava? Yoksa Temel mi Olusturmak Istiyon?

• Ayni ben Ant mat 1 bitti mustafa kapuz,senol hoca gidiyorum ant mat 2 yi dusunuyorum mf 280 civari hedef ne yapmaliyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 6 Kasım 2014; 8:07:47 >
  • @Onre ikiside, yani çok çalışcam hedefim gelmezse seneye tekrar deniyecem.
    @Dogu valla pdf baktım hiç anlamadığım temel kavramların mantığını süper anlatmış, yani beğendim ama kararsızım hala.
  • up ihtiyacı
  • Ant mat 2 toplam 12 haftaya bolmus cerez niyetine ondan cozsekte geri kalanini nerden halletsek ?Hadi video izliyoruz da cozumlu soru bankasi mi alsak ne yapsak :D Hizli bitirmeye kalkarsak bayabi sure gidecek cunku a.mat2yi Kafam karisti iq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 6 Kasım 2014; 12:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu9507

Ant mat 2 toplam 12 haftaya bolmus cerez niyetine ondan cozsekte geri kalanini soru bankasindan mi halletsek ? Hizli bitirmeye kalkarsak bayabi sure gidecek cunku

Bende öyle düşünüyom konuyu kitaptan okurum üstüne Şenol hoca ekol hoca vs izlerim notlar alırım sonra fem ilk adım matematik sb bitiririm zaman kalırsa fem ygs konu anlatımı ve fem konu özetli ile ygs matı kapatırım ne diyorsun ?
  • Bilmiyorum ki hangi soru bankasini alsak bide cozemedigin sorulari cek gonder cevap bekle of videlou anlatimlara soru cozumlerine alistim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 6 Kasım 2014; 12:23:49 >
  • Tüm gün calisiyorum ama zaman mi hizli akiyo ben mi cok yavasim anlamiyorum ya :D

• Hedef ne senin ? benim ham mf4 300
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle bende mf 4 280 - 300 mtok bilgisayar muhendisligi mi istiyorsun dostum

• quote:

Aynen oyle bende mf 4 280 - 300 mtok bilgisayar muhendisligi mi istiyorsun dostum

Hayır MTOK gitmem ben, mühendislik yetkileri ellerinden alınacak, bu yüzden arel üniversitesi bilgisayar müh. hedef tabi gelirse olmazsa seneye... 12.Sınıfım tavsiyem MTOK bulaşma.
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Olsun ya her turlu 2 yilliklardan iyidir 300 gelse baska yerlerde dusunuyorum ama iste tutturmak var

• quote:

Olsun ya her turlu 2 yilliklardan iyidir 300 gelse baska yerlerde dusunuyorum ama iste tutturmak var

ham 300 mü istiyorsun sen ? yoksa obp ile birlikte mi ? ben ham 300 alsam + 48 okul puanı geliyor 348 ile arel üniverstesi, sabaattin zaim üni, istanbul gelişim üni %100 burslu bilgisayar mühler geliyor, olmazda 330 puana dokuz eylül üni mühendislik giderim inş gelir. Olmazsa seneye hedef itü :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.