Şimdi Ara

Ansızım sorun çıkaran hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunu şöyle anlatayım. pc formatladım windows 10 version 1909 sürümü vardı. usb den sıfır format atınca verison 2004 yükseldi. tabi ne olduysa bunda sonra oldu. hdd felaket düzeyde yavaşladı inanılmaz derece yavaş veri okuyup yazıyor. biçimlendiriyim düzelir dedim. diskde birtürlü biçimlemlendirilmedi iptal etdik şuan disk konumuna ulaşamıyor hatası veriyor verison 1909 böyle bir sorun yokken bu sürüme geçince disk inanılmaz derece yavaşladı tabi diskden bir takım seslerde geliyor veri okumaya başlayınca bir ses gelip hop yavaşlıyor

Edit: diskden bir istekde bulunduğum zaman disk %100 kullanıma geçerek ne veri kopyalıyor nede yazıyor hiç bir işlem yapmadan %100 kulanım duruma geçerek hiç bir işlem gerçekleşmiyor ve diskden bir takım sesler de çıkıyor

Edit: ssd + hdd olduğu için format atılan disk ssd hatta ssd geçtiğim süre boyunca hdd sürekli boşta kaldı büyük dosya felanda yazdırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 12 Haziran 2020; 15:43:56 >

• hd sentinel ile sağlığını kontrol edin.
    ekran resmini buraya koyun.
  • ssd ye geçmedne önce bu testi yapmışdım öyle geçmişdim ama nedense böyle bir sorun çıktı
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    bugünde böyle ana sistem arasında sorun oluştu yazıyorda ben cd romdan hdd çalışdırıyorum cd rom kızaktamı bir sorun var acaba

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 6 Temmuz 2020; 20:6:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.