Şimdi Ara

Anno online (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evet ben de kaptım 650 ruby. Ben bunları hiç kullanmıyorum zaten biriktiriyorum belki ada falan alırım diye.
    @AkilAdam benim bina giderleri 2500 altın civarında, gelirim 350-400 lere düştü, et üretimini kurmaya çalışıyorum ki adanın son bölümünü de açayım. Yeni gemi yapmayı da bıraktım sıradaki update gemileri değiştirecek diye.
  • Açıkcası oyunun pek bi albenisi kalmadı benim açımdan. Adada onu oraya taşı, bilmem ne yap diye yer açmayla uğraşmak saçma geliyor. Amacımız adayı en iyi şekilde planlamak gibi birşey sanki bu oyunda. Değilse ilerlemek çok zor. Bırakmayı düşünüyorum
  • kardeşim bu merhchants nasıl üretiliyor nüfus 2420 ama kaldım öyle şimdi ne yapmalıyım. 12. leveldeyim ben
  • Merhaba,
    Ben merchant yapalı çok uzun zaman geçtiği için hatırlamıyorum ama gereken yapı ve malların mevcutsa vassalları yükseltebilmen lazım, ben bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. İngilizcen yeterliyse oyunun forumlarında player guide ları inceleyebilirsin veya oyun sırasında genel chat kanalında sorabilirsin. Beni arkadaş olarak eklersen adana bir bakayım belki ne eksik bulurum (oyunda adım "gebbada").
  • ok gebba seni ekliyorum oyuna arkadaş olarak.
  • ekledim seni bu arada diğer adalardan üretim yapıp aktarım yapınca yükseltme geldi.
  • evet adana baktım gördüm merchantları, hayırlı olsun. Salı günü yapılacak update ile oyun mekanikleri komple değişecek çok büyük işler yapma yeni sistemi bekle istersen, ben de öyle yapıyorum. Ayrıca senin elma üreticilerini biraz hızlandırdım.
  • bilalong B kullanıcısına yanıt
    Merchant'lar için Citizen lerin isteklerini tedarik etmen lazım...ardından gerekli sayıya olaşınca yükseltme okları çıkar..manuel olarak yükseltebilirsin...

    bu oyunda alanları verimli kullanmak çok önemlidir..fazla üretim masraftan başka bişey yapmaz..(eğer satacaksan işler değişir...)

    başka sorular için yanıt verebilirim...


    Arkadaş ekleyebilirsiniz nick : picahasso
     Anno online Anno online Anno online




  • dostlar bu northburgh ile nasıl alışveriş yapılıyor acaba.
  • arkadaşlar bu kütüphane nasıl tamamlanıyor bir türlü anlamadım ya tüm malzemeleri dolduruyorum sonra bitiyor ve yine aynı sonucunda ne oluyor acaba?
     Anno online
  • bilalong B kullanıcısına yanıt
    Kütüphanenin ilk seviyesini tamamlayabilmek için aşağıda gösterdiği süre kadar çalışır durumda olması gerekiyor yani sürekli malzeme eklemelisiniz.
  • benim gelir seviyesi hic değişmiyor arkadas binaları uykuyada aldım üretimi gerekmiyenleri tabiki ama yine tık yok habire eksi bi el atsanız olur mu oyundaki nickimde ZENGOCXS (büyük harflerle)
  • gebba G kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler. Zamanı bol olan benim gibiler için biçilmiş kaftan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gebba

    Herkese merhaba,
    Şehir kurma ve ekonomik simulasyon oyunlarının meraklısıysanız anno online açık beta başladı. Birkaç gündür oynuyorum ve çok sevdim, bu başlığı bu tür oyunlara ilgi duyanlara oyunu tavsiye etmek için açtım. Diğer anno oyunlarını oynadıysanız çok benzer yapıda ama online olduğu için çok yavaş ilerliyor şehrin gelişimi. Oyun internet tarayıcı üzerinden oynanıyor, 2B izometrik eski tarz hoş grafikleri var. Oyunda savaş yok, sadece ekonomik gelişme ve ticaret üzerine. Hatta ticaret de sonradan şehir belirli büyüklüğe ulaşınca açılıyor başta mümkün değil. Ben şu anda 2200 kişi nüfusa ulaştırdım şehrimi. Günde sabah akşam kısa süre ayırarak oynamak mümkün, tüm gün başında oynanacak oyun değil dediğim gibi yavaş ilerliyor kaynak biriksin diye beklemek gerekiyor. Oyun ücretsiz, işleri hızlandırmak için gerçek parayla alınan mücevherler kullanılabiliyor yoksa bedava yavaş yavaş oynamak mümkün.
    Ekte şehrimin genel görünümü mevcut (ayrıntılar seçilmiyor resimde, epeyce yaklaştırmak mümkün, grafikler detaylı).
    oyunun adresi:
    http://en.anno-online.com/en/homepage

     Anno online

    Oyuna kayıt olamadım. Yardımcı olur musun?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.