Arkadaşlar biraz okudum incelemesini ancak pek bişe anlıyamadım oyunu yenı ındırdım kurdum. Ama nasıl oynanıyor amaç ne çözemedim ve age of gibi serbest oynanan yer varmı istediğimiz gibi?
arkadaşlar oyunu çözdüm biraz ancak tolls die bişey vardı heralde onu nası artırırım bilen varmı acaba? build yapmak için gerekli ve incelikleri konusunda yol gösteren ark olursa sevinirim
Amacın şehir kurmak.Ekonomi,ticaret,yapılanma söz konusu oyunda.Ayrıntı olarak anlatmak çok zor ama bu oyunun resmi fan sitesine yönlendireyim orda vidyolu anlatımlarda mevcut.
Bişey değil. Kafana takılan bir soru varsa gene sor bildiğim kadarıyla cevaplarım.
valla bi o toolsum bitti demir madeni kurcam ama kurcak tols yok 10 tane falan tolls nerden bulcam ben markette değişim yokmu yada diğer ülkelerden nası isticem işde problem bu şimdilik
Kendi limanına gel orda satın alma butonu vardır ordan nekadar alacağını seç.Yada başka limanlara bak satan varmı.
işde o işlemi yapamıyorum ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme