Şimdi Ara

Anneye doğum günü hediyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya annenim doğum günü var ama ne hediye alacağımı bilmiyorum. Kolye çiçek gibi işe yaramayacak bişey yerine kullanılacak birşey ister diye düşünüyorum. Evde boru kısmı kırılmış bir el süpürgesi var onun yerine yenisini almayı düşünüyordum ama fiyatlar 100-150 tl. Bende bütçeyi biraz daha düşük tutup bunu buldum olur mu sizce ?http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/paci-cam-demlikli-emaye-caydanlik-3-renk-secenegi-243687286 Başka önerilerede açığım teşekkür ederim şimdiden.

• Ben nedense bu tarz şeyleri hiç sevmiyorum. Daha kişisel şeyler olmalı. Sonuçta hediyeyi mutfağa almıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraf çerçevesi aile tablosu
  • Güzel bir Mercedes amg alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası öyle ama daha öncede söyledi çiçektir kolyedir gibi işe yaramayacak şeyler yerine kullanacağı işine yarayacak birşey almam daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Orası öyle ama daha öncede söyledi çiçektir kolyedir gibi işe yaramayacak şeyler yerine kullanacağı işine yarayacak birşey almam daha iyi olur.

kıyafet, ayakkabı, çanta, cüzdan, parfüm, kol saati
  • Hocam o tür birşey değilde gündelik hayatta kullanacağı işini kolaylaştıracak birşey arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Kadınlar Günü Kutlu olsun
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onlarda geldi aklıma ama avon üyesi ve çanta cüzdan parfüm ve kol saati var birçok. Beğeneceği kıyafet ve ayakkabı bulmak biraz zor olur yada güzel birşey seçemem diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Onlarda geldi aklıma ama avon üyesi ve çanta cüzdan parfüm ve kol saati var birçok. Beğeneceği kıyafet ve ayakkabı bulmak biraz zor olur yada güzel birşey seçemem diye korkuyorum.

evdeki ayakkabı/kıyafetlerini incele, muhakkak bir fikrin vardır zaten annenin tarzıyla ilgili. zaten değişim fişi de alırsın yani olmazsa değiştirsin. ya da kişisel başka şeyler de olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.