Şimdi Ara

Annem yoğun bakımda beyler çok kötüyüm. Edit: Durumu iyiye gidiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Sana tek bir tavsiye vereyim, uygulayıp uygulamamak sana kalmış. Çünkü ben uygulamaya başladığımdan beri hayatım akıl almaz derecede değişmeye başladı, yaşadıklarıma inanamıyorum çünkü.

Sana en büyük tavsiyem namaz kıl Allah'a dua et. Gerisini emin ol Allah çözecektir. Allah kimseyi yarı yolda bırakmaz !

Tekrar geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 4 Kasım 2014; 19:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Sana tek bir tavsiye vereyim, uygulayıp uygulamamak sana kalmış. Çünkü ben uygulamaya başladığımdan beri hayatım akıl almaz derecede değişmeye başladı, yaşadıklarıma inanamıyorum çünkü.

Sana en büyük tavsiyem namaz kıl Allah'a dua et. Gerisini emin ol Allah çözecektir. Allah kimseyi yarı yolda bırakmaz !

Tekrar geçmiş olsun..

Afrikadaki açlıktan ölen ortadoğudaki 500 parçaya bölünen insanları yarı yolda bırakmamış allahınız
  • Allah yardımcısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Sana tek bir tavsiye vereyim, uygulayıp uygulamamak sana kalmış. Çünkü ben uygulamaya başladığımdan beri hayatım akıl almaz derecede değişmeye başladı, yaşadıklarıma inanamıyorum çünkü.

Tekrar geçmiş olsun..

Afrikadaki açlıktan ölen ortadoğudaki 500 parçaya bölünen insanları yarı yolda bırakmamış allahınız

Sana cevap verdiği mi sanmıyorum, konuyu açan arkadaşa cevap yazmıştım ben. Ayrıca Afrikada ki insanların ve ortadoğu halkının inançlarını ve/veya inanışlarını bilemiyeceğim için Allah'ın hükmünü ne sorgulayabilir nede yargılayabilirim. Buna hakkım yok. Senin fikrinde olanlardan ve olacaklardan zaten biz Kur'an-ı Kerim de haberdar edildiğimiz için gönlümüz rahat. Farklı bir durum değil yani, hep vardınız ve hep olacaksınız. Bizde inancımızdan zaten şaşmayacağız.

• Allah yardımcısı olsun acil şifa nasip etsin sanada sabır versin inşaAllah kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polemiğe girmenin bir anlamı yok. Uzadıkça uzar bu konu. Kim neye istiyorsa ona inansın. İşid ile de bağlantı kurdun ya inanışımla daha bişi demiyorum.

Arkadaşa tekrar geçmiş olsun, saygılar..
  • Allah şifa versin umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur annen
  • umarım annen sağlıklı bi şekilde çıkar geçmiş olsun allah yardımcın olsun
  • Allah acil şifalar versin kardeşim benimde annem zamanında beyin kanaması geçirmişti allahtan atlattı. tekrar tekrar allah acil şifalar versin.
  • çok üzüldüm empati yaptımda resmen yıkılmış gibi oldum kardeşim umarım iyileşir. aileme bir şey olmasından çok korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 4 Kasım 2014; 21:59:27 >
  • Geçmiş olsun hocam umarım tez zamanda iyileşir
  • Allah şifalar versin.

• İyi dilek mesajı
  • Gelişmeleri musait oldukça bizede ilet.

• Kardeşim muhtemelen yaşıtız İzmir Bornovadayım Dokuz eylülde okuyorum,yardıma,dertleşmeye flan ihtiyacın olursa tek özel mesajına bakar.Aracım var gecenın bi yarısı hastaneye gidicem dersen yada başka bişey burdayım kardeşim.Umarım kısa sürede iyileşir annen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

quote:

Senin dinsiz olman Allahın annene yardım etmesini engellemez...unutma Allah rahman ve rahimdir...geçmiş olsun ve allah yardımcısı olsun..

oo allah varsa kesin iyileşir annesi

Hastalığı da sağlığı da ölümü de hayatı da veren Allahdır...
    Allah dan ümit etmek biz kulların sığınağıdır..Allah hz leri ne diyor ayetin de benden ümidinizi kesmeyin..benden isteyiniz diyor.biz isteriz takdir ancak allahındır..

allah yok kardeş kandırmışlar seni

üzülüyorum senin adına.

• Adam iyi ki dinsizim demis
    tamam sizler her gun hacca gidiyorsunuz zaten

• Allah acil şifalar versin kardeşim
  • Allah yar ve yardimcin olsun kardeşim.
    Insallah annen iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: taggest

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin dinsiz olman Allahın annene yardım etmesini engellemez...unutma Allah rahman ve rahimdir...geçmiş olsun ve allah yardımcısı olsun..

oo allah varsa kesin iyileşir annesi

Hastalığı da sağlığı da ölümü de hayatı da veren Allahdır...
    Allah dan ümit etmek biz kulların sığınağıdır..Allah hz leri ne diyor ayetin de benden ümidinizi kesmeyin..benden isteyiniz diyor.biz isteriz takdir ancak allahındır..

allah yok kardeş kandırmışlar seni

üzülüyorum senin adına.

allah da üzülüyor mudur benim için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.