Şimdi Ara

Annem Bulaşıkçılık Yapmaya Başladı bir bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan çok kötü durumdayım. Lütfen trollamayın, dinleyin.

Annemle babam ayrıldı, artık ikiside kendi yolunda. Babam parasını kazanıyor iyi bir şekilde. Annem ise bugün mahalledeki lokantada bulaşıkçılık yapmaya başladı. Beni en çok üzense bu. Arkadaşlarım, arkadaşlarımın anneleri falan görecek bana ezik gözüyle bakacakalr, acıyacaklar. Biliyorum... Bu sene 2. dönem okulda kavga ettim hocalarla ve ara vermek zorunda kaldım, sınıfta kalmadım mesleki açıktan bir sonraki seneden devam edeceğim ama psikolojik olarak çok kötü durumdayım. Babam para veriyor ama annem almayacaksınız diyor, almıyorum. Bir işe gireyim dedim cast ajansından aradılar film çekimine götürdüler, gece 2-3e kadar duracaksınız dediler çıktım geldim. Şimdi yapmak istediğim şey cast ajansına yazılmak küçüklükten beri hayalim popüler olmak, televizyonda olmak. Bir yandan annem, bir yandan babam, bir yandan geleceğim şuan bitiik durumdayım. Kendimden nefret ediyorum, utanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 11 Mayıs 2015; 17:15:17 >

• Cevap yok mu?
  • up
  • Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun... Çalışmak ayıp değil, seninle annen bulaşıkçılık yapıyor diye dalga geçecek insanları önemseme. Ama anneni birşekilde ikna et, babanın verdiği parayı al. Babanın görevi sana bakmak. Hem ihtiyacınız da varmış. Okuluna da devam etmeye bak. Oyunculuk işleri vs. pek bel bağlama derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 11 Mayıs 2015; 17:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Arkadaşlar şuan çok kötü durumdayım. Lütfen trollamayın, dinleyin.

Annemle babam ayrıldı, artık ikiside kendi yolunda. Babam parasını kazanıyor iyi bir şekilde. Annem ise bugün mahalledeki lokantada bulaşıkçılık yapmaya başladı. Beni en çok üzense bu. Arkadaşlarım, arkadaşlarımın anneleri falan görecek bana ezik gözüyle bakacakalr, acıyacaklar. Biliyorum... Bu sene 2. dönem okulda kavga ettim hocalarla ve ara vermek zorunda kaldım, sınıfta kalmadım mesleki açıktan bir sonraki seneden devam edeceğim ama psikolojik olarak çok kötü durumdayım. Babam para veriyor ama annem almayacaksınız diyor, almıyorum. Bir işe gireyim dedim cast ajansından aradılar film çekimine götürdüler, gece 2-3e kadar duracaksınız dediler çıktım geldim. Şimdi yapmak istediğim şey cast ajansına yazılmak küçüklükten beri hayalim popüler olmak, televizyonda olmak. Bir yandan annem, bir yandan babam, bir yandan geleceğim şuan bitiik durumdayım. Kendimden nefret ediyorum, utanıyorum..

Kardes calismanin nesi ayip ? Ben cok iyi mevkilere geliyorum babam kazaniyo ama annem hala ascilik yapiyo. Annem kendisi kazanmayi seviyo ve sorana da ascilik yapiyo derim bulasik da yikiyo keza. Cok guzel kiz arkadasim vardi annem calisirken yanina goturup tanistirmistim. Birakin su ezik ayaklarini

• Babana dava aç (ciddiyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annenin ellerinden operim, helal olsun o kadina. Gururlu kimseye eyvallah cekmiyor. Sende annenle gurur duy ona destek ol bir is bulup calis. Millet ne der diyip hayatini karartan aptallar gibi olmamani dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyinden utanıyorsun helali ile para kazanıyor destek ol

• Neyinden utanıyorsun yahu? Bu öz güvensizlikle nasıl popüler olmayı hedefliyorsun? İnsanların düşünme potansiyelinin olduğu şeyler neden bu kadar rahatsız ediyor seni?

Yüzüne karşı lafını yaparlarsa, çakarsın yumruğu, bir daha konuşamazlar, olur biter.
  • Senin yerinde olmak isteyen bir sürü öksüz çocuk varken senin annenden utanman bir düşün ya ?
  • Valla bilmiyorum bugün restoranda arta kalan yemekleri getirmiş bir garip oldum. Babamda aradı dedim bir daha ne beni ara ne sor.
  • quote:

Valla bilmiyorum bugün restoranda arta kalan yemekleri getirmiş bir garip oldum. Babamda aradı dedim bir daha ne beni ara ne sor.

Iyi yapmis iste sonucda o yemekler baskalarinin artigi degil fazla yapilan yemeklerden kalanlar yani satilmamis olanlar. Boylece sizde biraz olsun ekonomi yapmis olursunuz hemde yemekler cope gitmemis olur.
  • Bak kardeşim benim annem emekli olana kadar şef aşçı olarak çalıştı babamın senelerdir çalışma demesine rağmen işini bırakmadı kimi insanlar çalışkan olur evde duramaz sıkılır iş bulunca çalışır bunda utanılacak ne var ? annenle gurur duyman lazım ayaklarının altını öpmen lazım.
  • quote:

Valla bilmiyorum bugün restoranda arta kalan yemekleri getirmiş bir garip oldum. Babamda aradı dedim bir daha ne beni ara ne sor.

Benim annem de eve getirirdi ihtiyacımız olduğundan değil fazla kalan yemekler çöpe mi gitsin ? mutfak bölümü paylaşır eve götürür artık değil onlar.
  • Annen elinden geldiğince üzerine düşeni yapıyor, bunda utanılacak bir şey yok... Zor bir durum evet ama sen de üzerine düşeni yapıp okumalısın, cast ajanları boş iş, eğer okumazsan hayatın boyunca vasıfsız eleman olarak sıkıntı çekersin.
  • Öncelikle ailen yüzkuzartıcı bi suç işlemediği sürece hiçbizaman ailenden utanma. Annenin mesleği yüzünden dalga geçecek biri olursa da gerekeni yaparsın.

Cast işleri de boş iş kardeş. Bu ajanslarda çalışan tanıdıklarım var. Ünlü olma hayali olan insanlardan sağlam paralar kazanıyolar.

Okulu bırakman kötü olmuş üzüldüm çünkü seni ve aileni kurtaracak tek şey var, okuyup bi meslek sahibi olman. En azından annene şu an destek ol, onunla gurur duy. aile demek zor günlerde biarada olmak demektir.

• Mutlaka oku diploman mutlaka olsun.

Annendenmi utaniyon doverim seni kendine cekiduzen ver.

• kadin namusuyla para kazaniyor utanacak hicbir sey yok.
    annenden utanan bir zihniyetin oldugu icin kendinden utan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.