Şimdi Ara

Annem babam ayriliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostum son durum nedir neler oldu devaminda anlatabilir misin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar 12-13 yıl önce felan benim ailem de ayrıldı zaten küçük bir aile olduğu için pek dert olmadı. Hatta daha iyi oldu çünkü artık tartışılacak kızılacak konular bitti zaten anne ile babanın ayrılması, babanın veya annenin tamamen bağını kesmesi anlamına gelmiyor birkaç ihtiyaç için hala ilişkiler sürüyor. Ailene şunu söyleyin: Boşandıktan sonra bütün sıkıntılarınız çözülecek mi? Yaşınız kaç bilmiyorum, bir oğul için babanın veya anennin boşanması kötü bir şey değil zaten o kişi yine anneliğini/babalığını sürdürüyor.

    edit: Hortlanan konuya gelmişim haberim yok herhalde bir gelişme olmuştur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 24 Ekim 2016; 22:35:20 >
  • Yikilacak bisey yok benimde annem ababm ayri ikisiylede aram iyi ama kardesin artik seni buyuk olarak gorecek ona iyi ornek ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban başının çaresine bakar. Annenin yanında ol kimseye muhtaç etme. Benim diyeceğim bu kadar.
  • Allah yardımcın olsun. Bazı şeylerin önüne geçemezsin. Belki psikolojini çok etkileyecek bu durum ama seni bi o kadar da olgunlaştıracak. Hayata daha sağlam başlayacaksın. Annene ve kardeşine destek ol şimdilik. Herşey atlatılır elbet yeterki sağlık olsun. Ayrılmasalar daha çok yıpranacaklar yıpratacaklar. başka bişey diyemiyorum Allah seni ve kardeşini bundan sonra mutlu etsin her daim
  • Annene ve kardeşine sahip çık, baban bir şekilde hayatına devam eder.
  • eğer taraflar maddi açıdan çok zorlanmayacaksa. (açta açıkta kalmayacaksa) anlaşamıyorlarsa ayrılmaları en sağlıklı çözüm.

    benim annem babam ayrı. biraradalarken hep evde huzursuzluk-kavga-gürültü vardı. böyle bir evde büyümek hem çocuklar hemde anne baba için psikolojik açıdan sağlıklı degil.
  • Babana da annene de iyi bi dayak lazım sonra da sana. Dayak her şeyin çözümüdür atomu bile parçalar.

    Not: Ciddiyim sevmiyosan niye evleniyon lan manyak mısın.

    Not2: Arkadaşın durumunun ciddiyeti ortada evet, ancak gerçekten önce sevip sonra da sevmiyorum diyor ise bir adam ve bunu onca yıldan sonra yapabiliyorsa minimum iş arkadaşlarının gazına gelmiştir görüştüğü başka bir bayan olabilme olasılığı vardır sorumluluklardan bıkmıştır her türlü dayağı hakediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke benimkilerde ayrılsalarda kurtulsak kavgadan gürültüden aw

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu boşanma işleri aslında 2 aşamadan oluşur.
    1) Aile içi sevgi saygı faso fiso
    2) Mal paylaşımı

    Şimdi bizim pederle annem arasında ilişki bitti, boşanma davası açtı falan, malların hepsi evlendikten sonra edinilmişti fakat 2002de çıkan yasaya göre 2002den sonra evliliklerde alınan mallar %50 ortak sayılıyor. Sırf babamın üzerine olan mallar bok yoluna gitmesin diye annem boşanmak istemeyince hakim boşamadı. Bidaha 3 sene sonra dava açabilecek.

    3 senede bundan sonra neler olur bilemem.
  • Arkadaslar tesekkur ederim yorumlariniz icin tekrardan :) Uzerinden biraz zaman gecti biraz sasirdim acikcasi biseyle yazildigini gorunce :) Cok uzun ve zorlu bi surecti kesinlikle bundan eminim. İlk once annemle konustuk herseyi bastan itibaren hep daha sakin olmasini onerdim ona sorunlardan konustuk halletmeye calistik bir gece konustuk nerdeyse ve yattik . Ertesi aksam annemle babam yine kavga etti ama bu ilkindede berbatti annem bayildi hatta. O sirada ilkyardim falan yaptik annem kalkti biraz oturdu gitti yatti. Ertesi gunler yine konusmakla gecti . En sonundada zamanla biraz yumusadi aralari bende aileyi toplayip aksam biraz konusmak istedim konustuk halloldu hersey. Daha sonradan annem ve babamla ozel sohbet ettik kardesimde yardimci oldu bana. Suan cok sukur hersey iyi Allah kimseye yasatmasin boyle birseyi . Suan bu kotu durumda olan bi kardesimiz varsada Allah yardimcisi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey olacağına varır sözüne inanıyorum, geçmiş olsun tekrar kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.